Infarctul miocardic prevenire cu produse Calivita

Infarctul miocardic acut este un focar de necroza a miocardului, atingānd suprafata de cel putin 2cm2, de origine ischemica. Aceasta

boala reprezinta cea mai frecventa cauza de deces. Ea consta intr-o ingustare sau chiar un obstacol pe una dintre cele doua artere coronare, pe fondul unei ateroscleroze. Irigarea inimii se reduce, ceea ce face sa apara dureri intense in regiunea inimii, care pot iradia in bratul stang, in abdomen sau in spate. Alte simptome care insotesc durerea sunt transpiratiile, frica de moarte, paloarea, pulsul slab, cianoza buzelor, scaderea tensiunii arteriale.
In cazul crizei cardiace, trebuie chemat imediat medicu; pana la sosirea acestuia, bolnavul va sta in pozitie culcat.
In general, bolnavul are simptome care anunta un atac cardiac, dureri surde in piept, agitatie, dispnee, oboseala, transpiratii abundente.

MASURI PREVENTIVE SI DE AJUTOR

  • Schimbarea nutritiei adoptand o hrana foarte usoara, alcalina, bogata in legume, saraca in carne, multe cruditati, cat mai putina sare.
  • Usturoi sub toate formele, deoarece contine substanta numita acilina, care franeaza formarea de depozite (ateroame) pe peretii vaselor, normalizeaza circulatia sangelui si amelioreaza irigatia sanguina a vaselor inimii. Totodata usturoiul scade procentul de colesterol.
  • Daca este cazul, se reduce excesul de greutate.
  • Se adapteaza masurile de scadere a tensiunii si a procentului mare de colesterol (cu ajutorul vitaminei C, a morcovilor, a alimentatiei care contine lecitina, potasiu).
  • Dupa un infarct, nu se consuma alcool, nu se fumeaza, iar vinul rosu se consuma in mod rezonabil deoarece contine tanin; se poate consuma cafea fara cofeina.
  • Se controleaza si se reduce stresul, se evita situatiile conflictuale, nu se face efort, se fac exercitii de respiratie si relaxare.
  • Se iau masuri pentru stabilizarea circulatiei sanguine, frectie cu peria uscata, dusuri cu jet, comprese reci in regiunea inimii.
  • Se face multa miscare in aer liber.
  • Se consuma preparate speciale din plante.

Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural pentru prevenirea recurentelor INFARCTULUI MIOCARDIC,


- Coenzyme Q10 Sublingual  (1-0-0 dupa masa, reprezinta o nutritie excelenta pentru tonusul coronarelor si miocardului).

- Ginkgo XC  (1-1-0 dupa masa, prin continutul de ginkgo ca si principiu activ imbunatateste oxigenarea celulara si implicit cardio-vasculara pana la nivelul capilarelor sanguine).

- Rhodiolin  (1-1-1 inainte de masa, este foarte important ca antistres care sa mentina o stare generala buna printr-un nivel optim de endorfine deoarece o mare parte din situatiile concretizate cu infarct sunt suprasolicitari psihice, stresuri emotionale, stari conflictuale, cu repercursiuni la nivelul vaselor coronare, existand posibilitatea lezarii acestora in situatiile respective).

- Omega 3  (0-1-1 in timpul mesei, actioneaza prin mai multe mecanisme - unul este acela al intrarii acizilor grasi nesaturati din contiutul uleiului de peste in circuitul lipidelor, optimizand nivelul de colesterol, trigliceride si alte grasimi care se depun in mod normal pe vasele de sange sub forma de ateroame; un alt mecanism este acela ca intretine un flux sanguin fara fenomene de viscuozitate si cheaguri - trombi vasculari care pot aparea in majoritatea cazurilor de infarct).

- Resveratrol (1-1-0 dupa masa, sprijina functionarea normala a muschiului inimii, sanatatea vaselor de sange si asigura fluiditate sangelui; este indicat in profilaxia infarctului miocardic).

- Optional, se poate utiliza dispozitivul energetic de uz personal BioHarmonex, pe programele CIRCULATION (Circulatie si sistem cardio-vascular), NERVES (Optimizarea sistemului nervos), RELAX (Relaxare si linistire), MERIDIAN (Meridiane energetice).


Observatie:
Se urmeaza 1 cura completa (cate un flacon din fiecare produs naturist recomandat), 3 cure pe an.

 

 
[Home] [Produse Calivita] [Plante Medicinale] [Afectiuni-Boli] [Semne Simptome] [Tratamente naturiste] [Regimuri Slabire] [Terapii naturiste] [Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii] [Dictionare] [Frumusete] [Anticonceptionale] [Boli Infectioase] [Sarcina Nasterea] [Analize medicale] [Alimentatia] [Remedii] [Idei Afaceri] [Harta site]
Google
www  www.pravaliata.ro
COPYRIGHT © 2005 - 2013  Toate drepturile rezervate.