Fertilitatea la femei este stimulata cu produse Calivita

Sarcina este o perioada foarte importanta din viata unui cuplu, de aceea multe cupluri acorda o mare atentie in planificarea unui copil. Partenerii devin

nerabdatori si trec prin perioade de stres cu fiecare luna care trece fara ca evenimentul mult asteptat sa se intample, iar atunci cand in sfarsite sarcina apare, nu-i mai dau aceeasi importanta. Desi in aproape jumatate din cazuri infertilitatea este datorata barbatilor, femeia va fi cea care va face primul control la un obstetrician.

In general, infertilitatea este o problema ce se rezolva de la sine.

Fertilizarea in Vitro este de cele mai multe ori inferioara fertilizarii "in pat" iar cuplurile au nevoie de multa rabdare si relaxare astfel incat sa fie permis ciclul biologic natural. Dupa 6 luni de incercari fara succes este timpul, in cele mai multe cazuri, ca femeia sa se prezinte la un medic pentru o investigatie amanuntita.

Un medic obstetrico-ginecolog poate trata infertilitatea pana la un punct, dupa care va trebui sa apelati la un specialist in infertilitate. Acesta este un moment tensionat pentru ambii parteneri si faptul ca va trebui sa mergeti la un al doilea specialist poate fi descurajant. Nu trebuie sa uitati insa ca un tratament alopat va poate conduce la fertilitate pe cai naturale si fara repercursiuni ulterioare neplacute.

Femeile tinere au mai multe sanse ca rezultatul sa fie pozitiv intr-o perioada mai scurta de timp decat in cazul celor mai in varsta. Intre 4 si 6 luni de insucces in fertilizare poate fi o problema la cuplurile intre 20-30 de ani, dar un cuplu de peste 30 de ani va trebui sa astepte inca ceva luni inainte de a suspecta o problema de fertilizare.

In continuare va oferim o schema detaliata de tratament natural pentru INFERTILITATE,

Infertilitatea reprezinta acea afectiune prezenta la femei care impiedica exercitarea functiei normale de reproducere, avand cauze primare (situatie dificil de combatut): uter infantil, malformatii si malpozitii uterine, boli cronice neglijate sau incorect tratate: diabet, cancer, obezitate  respectiv cauze secundare: dezechilibre hormonale cauzate de stress si anxietate, anexite repetate si incorect tratate, probleme de ovulatie, vaginism, infertilitatea de dupa avorturi, utilizarea drogurilor. Pentru tratarea infertilitatii secundare recomand personal urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste CaliVita:


- Vital Woman (1-1-0 dupa masa; 3 luni continuu; echilibreaza sistemul hormonal si imunitar, crescand vitalitatea si tonusul intregului organism).

- Evening Primrose Oil (1-0-1 dupa masa; 3 luni continuu; regleaza secretia hormonilor feminini si stimuleaza fertilitatea prin continutul de vitamina E si acizi grasi nesaturati linoleici).

- Rhodiolin (1-1-1 inainte de masa; 3 luni continuu; are efect de relaxare a sistemului nervos central si periferic, diminuand astfel impactul negativ al stresului cotidian asupra functiilor hormonale si de reproducere).

- White Willow (1-2-2 dupa masa; 2 luni continuu; este un bun antiinflamator la nivel pelvin - ovare, trompe si uter, combatand astfel sterilitatea secundara afectiunilor de la acest nivel).


Observatie:
Produsele se pot administra in paralel cu alte tratamente prescrise.

 

 
[Home] [Produse Calivita] [Plante Medicinale] [Afectiuni-Boli] [Semne Simptome] [Tratamente naturiste] [Regimuri Slabire] [Terapii naturiste] [Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii] [Dictionare] [Frumusete] [Anticonceptionale] [Boli Infectioase] [Sarcina Nasterea] [Analize medicale] [Alimentatia] [Remedii] [Idei Afaceri] [Harta site]
Google
www  www.pravaliata.ro
COPYRIGHT © 2005 - 2013