Insomnie tratament cu produse Calivita

Prin insomnie se intelege dificultatea de a adormi, precum si cea de a avea un somn fara intrerupere, toata noaptea. Ea reprezinta un semnal al oboselii

organismului.

Un om obosit adoarme in general greu sau chiar daca adoame repede el se trezeste numai dupa cateva ore de somn si nu mai poate sa readoarma. Desigur dimineata el se scoala mai obosit decat s-a culcat . Insomnia apare in special dupa eforturi psihice mari(emotii, activitate intelectuala prelungita si intensa, suparari, stres permanent) sau in urma cresterii excitabilitatii celulelor scoartei cerebrale.

Ea reprezinta un simptom principal in nevroza si in starile de agitatie ale unor bolnavi pshihici dar poate fi si urmarea unor boli organice (boli de inima, astm, boli febrile, bronsita, etc )

In cazul bolilor organice, tratarea acestora duce la vindecarea insomniei.
In celelalte cazuri de insomnie nu trebuie sa va grabiti sa luati somnifere caci ele tulbura ritmul natural al fazelor somnului si de fapt deveniti tot mai dependente de ele, eficienta lor scazand in timp.

Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural pentru INSOMNIE,


- Rhodiolin (1-1-1 dupa masa, creste nivelul de serotonina - hormon esential pentru starea generala de bine si relaxare activa sau pasiva a organismului, intervenind si in buna relaxare musculara si psihica necesara organismului pentru un somn bun).

- Spirulina Max (1-1-0 inainte de masa, completeaza deicientele de vitamine si minerale din corp astfel incat organismul sa poata beneficia de tot ceea ce este nevoie pentru un ritm somn-veghe favorabil).

- Melatonina (0-0-2, cu 30 de minute inainte de culcare, stimuleaza in mod natural sinteza hormonului de somn, vital in obtinerea unei perioade de odihna de aproximativ 7 ore pe noapte).

- Strong Bones - varianta recomandata in anotimpurile calde (0-1-1, dupa masa) sau Strong Bones Plus - varianta recomandata in anotimpurile reci (0-1-1, dupa masa), ambele destreseaza sistemul nervos, inlatura angoasa si favorizeaza somnul odihnitor).

- Detox Patch (aplicarea plasturilor seara, inainte de culcare, ajuta la circulatie, calmeaza, indeparteaza toxinele din corp in timpul odihnei de noapte iar somnul devine reconfortant)

Observatie: Schema de tratament de mai sus e de preferat oricarui tratament medicamentos in acest sens

 

 
[Home] [Produse Calivita] [Plante Medicinale] [Afectiuni-Boli] [Semne Simptome] [Tratamente naturiste] [Regimuri Slabire] [Terapii naturiste] [Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii] [Dictionare] [Frumusete] [Anticonceptionale] [Boli Infectioase] [Sarcina Nasterea] [Analize medicale] [Alimentatia] [Remedii] [Idei Afaceri] [Harta site]
Google
www  www.pravaliata.ro
COPYRIGHT © 2005 - 2013 Toate drepturile rezervate.