Leucemie tratament cu produse calivita

Leucemia este o boala a sangelui, manifestata prin cresterea haotica a numarului de leucocite. Practic are loc sintetizarea unui numar mare,

incontrolabil, de globule albe de catre maduva sau organele limfatice. Din aceasta cauza leucemia este considerata ca fiind un cancer al sangelui.

Are cele trei forme: leucemia mieloida cronica, leucemia limfatica cronica si, forma mai grava, leucemia acuta. gardnerella

Cauzele externe ale leucemiei pot fi: radiatiile, de natura virotica sau toxica (benzen).

Leucemiile sunt mai frecvente la tineri. Apar transpiratie, slabire, astenie, dureri osoase, marirea ganglionilor limfatici, a splinei, a ficatului, complicatii infectioase si hemoragice. Aceasta este forma cronica, de lunga durata. In forma acuta, care duce la moarte in cateva saptamani, apare febra mare, astenie, hemoragii, ulceratii in gura, faringe, alte mucoase. In sange sunt numai leucocite tinere. Globulele albe se inmultesc mult (de la 4.000-8.00G -adulti, la 10.000 - copii la 500.000/1 mm3 sange) iar cele rosii se suprima (anemie).

Ca si cauza subtila a declansarii bolii, avand in vedere ca sangele reprezinta emotiile si sentimentele, cauza clara a leucemiei este suferinta sufleteasca. Acesta este primul lucru pe care trebuie sa-l rezolve cel care doreste sa se vindece de leucemie! Fara rezolvarea problemelor sufletesti, leucemia este dificil de vindecat. Ori, de multe ori, chiar aflarea vestii, a diagnosticului, poate bloca rezolvarea problemelor sufletesti.

In continuare va punem la dispozitie o schema detaliata de tratament specifica strict problematicii "cancerului sangelui",

Pentru tratarea leucemiei recomand personal urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste CaliVita:

- Ocean 21 (1-2-1 linguri inainte de masa, 2-3 luni continuu). Amestecul de extracte din alge poate induce apoptoza celulelor leucemice; siropul contine vitamine, minerale, aminoacizi, glucide, enzime si acizi grasi. Aceste ingrediente - amestecate intr-un lichid de baza din concentrat de merisor - sunt usor asimilabile in sange si au rol in declansarea unor raspunsuri imune importante in organism, combatand totodata sindromul anemic.

- Spirulina Chlorella Plus (1-1-1 inainte de masa, 2-3 luni continuu) introduce in corp alte doua substante active din alge cu rol in declansarea procesului de apoptoza celulara leucemica, aduce alcalinitate in lichidele corpului si in organe, inactiveaza in organism substantele chimice cu potential cancerigen, stimuleaza functionarea corecta a mecanismelor imunologice.

- Omega 3 (1-1-1 in timpul mesei, 3 luni continuu, are rol protector pt.antioxidantii din produsele continute in schema in lupta lor contra blastilor).

- ParaProtex (1-1-1 dupa masa, 3 luni continuu, are efecte complexe antibacteriene, antifungice si antivirale prevenind complicatiile din leucemie-infectiile).

- Optional se poate utiliza dispozitivul energetic de uz personal BioHarmonex, pe programul Immune (sistem imunitar), Relax (relaxare), Nerves (optimizarea proceselor de la nivelul sistemului nervos), Circulation (circulatie); se vor rula maxim 6 programe pe zi, nu toate odata ci la diferite momente ale zilei.

- Optional se va consuma apa alcalina (vezi dispozitivul Aquarion), deosebit de benefica prin contributia sa la reducerea acidozei corpului - direct legata de bolile degenerative si mutagenice instalate la nivel celular - si totodata de mare ajutor prin activarea sistemului imunitar al organismului si asigurarea unei hidratari si nutritii optime.

Observatie: Produsele se pot administra in paralel cu tratamentul clasic.

 

 
[Home] [Produse Calivita] [Plante Medicinale] [Afectiuni-Boli] [Semne Simptome] [Tratamente naturiste] [Regimuri Slabire] [Terapii naturiste] [Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii] [Dictionare] [Frumusete] [Anticonceptionale] [Boli Infectioase] [Sarcina Nasterea] [Analize medicale] [Alimentatia] [Remedii] [Idei Afaceri] [Harta site]
Google
www  www.pravaliata.ro
COPYRIGHT © 2005 - 2013  Toate drepturile rezervate.