Leucoree tratament naturist

Leucoree o scurgere vaginala fiziologica, cu origine dubla, vaginala si cervicala. Cresterea cantitativa a acesteia sau modificarea ei calitativa definesc

leucoreea. Leucoreea, fiind determinata de multipli factori, este cea mai frecventa acuza prezentata de femei īn perioada reproductiva.
Semnele si simptomele leucoree sunt īn dependenta directa de cauza leucoreei si sunt apreciate dupa urmatoarele criterii: consistenta, omogenitate, culoare, miros.

In caz de vaginite apar simptomele:

- majorarea cantitatii secretiei vaginale;
- modificarea culorii secretiilor;
- miros neplacut;
- prurit;
- dispareunie.

Īn leucoreea determinata de candide ea se prezinta sub aspect de secretii albicioase dense, asociate cu un puternic prurit. Simptomele Leucoree anuntate pot aparea sau se agraveaza īn preajma menstruatiei, uneori īn timpul sarcinii. Īn caz de infectare cu Trichomonas vaginalis leucoreea este abundenta, spumoasa, de culoare gri-verzuie, cu miros neplacut si este īnsotita de senzatia de arsura.

Īn vaginozele bacteriene, cauzate de Gardnerella vaginalis leucoreea este lichida, cu miros fetid, omogena. Īn vaginita atrofica, determinata de hipoestrogenie pacienta va prezenta acuze la leucoree moderata, care este īnsotita de prurit si senzatie de arsura vaginala.

Leucoreea femeia prezinta o scurgere vaginala fiziologica, cu origine dubla, vaginala si cervicala. Cresterea cantitativa a acesteia sau modificarea ei calitativa definesc leucoreea. Leucoreea, fiind determinata de multipli factori, este cea mai frecventa acuza prezentata de femei īn perioada reproductiva.

Semnele si simptomele sunt īn dependenta directa de cauza leucoreei si sunt apreciate dupa urmatoarele criterii: consistenta, omogenitate, culoare, miros.

Produse naturale recomandate in leucoree:

 Noni Liqiud
Virago

 
[Home]
[Produse Calivita]
[Plante Medicinale]
[Afectiuni-Boli]
[Semne Simptome]
[Tratamente naturiste]
[Regimuri Slabire]
[Terapii naturiste]
[Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii]
[Dictionare]
[Frumusete]
[Anticonceptionale]
[Boli Infectioase]
[Sarcina Nasterea]
[Analize medicale]
[Alimentatia]
[Remedii]
[Idei Afaceri]
[Harta site]

 
[Home] [Produse Calivita] [Plante Medicinale] [Afectiuni-Boli] [Semne Simptome] [Tratamente naturiste] [Regimuri Slabire] [Terapii naturiste] [Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii] [Dictionare] [Frumusete] [Anticonceptionale] [Boli Infectioase] [Sarcina Nasterea] [Analize medicale] [Alimentatia] [Remedii] [Idei Afaceri] [Harta site]
Google
www  www.pravaliata.ro
COPYRIGHT © 2005 - 2013  Toate drepturile rezervate.