Browserul dvs. nu suporta ori nu are activat suportul pentru JavaScript! Acest site nu va fi afisat si nici nu va functiona corect fara acest suport.

  Lion Kids Chocolate  are 90 de tablete masticabile si costa 36.8 lei TVA inclus

Lion Kids Chocolate - Calivita

Lion Kids Chocolate Copiii au mai multa nevoie de vitamine decat adultii. Din fericire, astazi exista preparate complexe cu multe vitamine si minerale obtinute in exclusivitate pe cale naturala.
In prezent se comercializeaza si produse vitaminice care contin, alaturi de zahar, substante sintetice si conservanti. Se pune intrebarea daca aceste produse sunt indicate pentru copii. Se stie ca gradul de absorbtie si de utilizare in organism a substantelor sintetice este mai dificil in comparatie cu al celor naturale. Lion Kids Chocolate
Alimentatia copiilor prescolari si scolari din tara noastra este departe de a fi ideala, cu toate ca aceasta varsta necesita un aport alimentar rational si corespunzator. Dezechilibrele alimentare pot genera probleme grave in evolutia si cresterea normala a copiilor si, totodata, pot influenta in mare masura sanatatea viitorilor adulti. Scopul principal al alimentatiei nu consta doar in satisfacerea senzatiei de foame, ci si in asigurarea principiilor nutritive, a vitaminelor si sarurilor minerale necesare functionarii optime a organismului. In cazul unui consum alimentar neadecvat cantitativ si calitativ, apare riscul ca organismul sa nu primeasca substantele necesare pentru dezvoltare si regenerare.
Majoritatea copiilor nu sunt alimentati in mod adecvat. Pe langa aceasta, factorii externi (stresul, lumina artificiala, poluarea mediului inconjurator, radiatiile ionizante, conservantii alimentari, unele medicamente, etc...) cresc nevoile vitaminice ale organismului in plina dezvoltare. Dusmanii principali ai copiilor, in primul rand ai celor care traiesc in orasele mari, sunt plumbul si cadmiul, care provin din gazele de esapament si din fumul de tigara. Conform unor date oficiale din anul 1990, la Londra, de exemplu, la noua din zece copii domiciliati in vecinatatea unui bulevard foarte circulat, cantitatea masurata a plumbului din sange a depasit nivelul admis, jar la jumatate din copiii analizati s-a ridicat la peste 20 micrograme, nivel acceptabil numai pentru adulti. Cercetatorii au constatat ca lipsa zincului din organism duce la cresterea fixarii plumbului si cadmiului, deci, prin consumul de zinc, se poate reduce riscul intoxicarii cu aceste doua elemente poluante.
Copiii din SUA sunt mai puternici, mai sanatosi si mai optimisti decat cei care locuiesc in Europa. Inainte de toate, acest lucru este rezultatul alimentatiei rationale. Copiii puternici si sanatosi dau un randament fizic si intelectual mutlt mai mare in cadrul activitatilor scolare, integrandu-se apoi mai bine in sistemul concurential. Atunci cand este vorba de dezvoltarea si sanatatea copiilor nostri, nu putem face compromisuri, trebuie sa le asiguram din toate, tot ce e mai bun. Polivitaminele de calitate superioara pentru copii cantin vitaminele A, C, D, si E, precum si vitaminele din cadrul complexului B. Totodata, in componenta lor intra si elemente minerale importante: calciu, fosfor, iod, magneziu, cupru, zinc, mangan si potasiu.
O excelenta metoda de a convinge copiii sa le consume o reprezinta forma de prezentare - figurine de animale care pot fi mestecate; acestea sunt asemanatoare bomboanelor, dar nu contin zahar sau coloranti sintetici.

 

       Recomandari:                                                 Mod de administrare:

Copii (1-14 ani) - dez. armonioasa
Apetit (crestere) - anorexie
Crestere rez. musculara copii
Imunitate scazuta

1-0-0 (15 zile din 30)
1-0-0
1-0-0
1-0-0 (15 zile din 30)


 O tabletă conţine:
- Beta-caroten
- Vitamina E
- Vitamina B1
- Vitamina B2
- Niacinamida
- Acid pantotenic
- Vitamina B6
- Biotina
- Acid folic
- Inositol
- Vitamina B12
- Vitamina C
- Calciu
- Fosfor
- Iod
- Fier
- Magneziu
- Cupru
- Zinc
- Mangan
- Potasiu
- Seleniu
- Crom
 
1500.00 I.U.
7.00 I.U.
0.50 mg
0.60 mg
7.00 mg
3.00 mg
0.70 mg
35.00 mcg
100.00 mcg
1.60 mg
1.50 mcg
35.00 mg
10.00 mg
10.00 mg
10.00 mcg
3.00 mg
100.00 mcg
70.00 mcg
2.00 mg
100.00 mcg
2.00 mg
10.00 mcg
5.00 mcg
 

                                                  Cantitatea:      


[Home] [Produse Calivita] [Plante Medicinale] [Afectiuni-Boli] [Semne Simptome] [Tratamente naturiste] [Regimuri Slabire] [Terapii naturiste] [Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii] [Dictionare] [Frumusete] [Anticonceptionale] [Boli Infectioase] [Sarcina Nasterea] [Analize medicale] [Alimentatia] [Remedii] [Idei Afaceri] [Harta site]
Google
www  www.pravaliata.ro
COPYRIGHT © 2005 - PravaliaTa.ro   Toate drepturile rezervate.