Mega Zinc de la Calivita  la pret 31.90 lei contine 90 tablete TVA 9%

 Reducere 10% la orice comanda de peste 90 lei si Curier Gratis
cu inscriere. Cu  seria si numarul CI si CNP

 Comenzi Calivita 0736.702.053 / 0773873053   comenzicalivita@gmail.com

 

Valoarea coletului Taxe Posta Romana Taxe firme curierat
1 - 400 lei 7 lei 15 lei
peste 400 lei GRATUIT GRATUIT

  Mega Zinc  actioneaza in organism ca un veritabil "agent de circulatie". Controleaza si regleaza procesele metabolice, activitatea enzimelor si mentine integritatea celulelor. Intra in componenta multor enzime de importanta vitala, care catalizeaza numeroase reactii biochimice, de la cele care contribuie la dezvoltarea celulelor pana la cele care duc la sinteza testosteronului (hormon sexual). Mega Zinc se gaseste in cantitati foarte mici in organism si, din aceasta cauza, este necesara o permanenta suplimentare a alimentatiei cu preparate continand zinc. Un aport insuficient, chiar pentru perioade scurte (o saptamana), reduce ritmul de dezvotare a musculaturii si capacitatea de raspuns a sistemului imunitar, avand ca efect scaderea rezistentei organismului fata de diversele infectii. Este indispensabil in biosinteza proteinelor si implicit a acizilor nucleici (ADN si ARN). Participa la sinteza insulinei (hormon secretat de pancreas, necesar pentru metabolismul glucidelor). De asemenea, are un rol important in mentinerea echilibrului acido-bazic. Intervine in mod obligatoriu in dezvoltarea si maturarea aparatului reproducator. Prostata functioneaza normal numai in prezenta unei cantitati corespunzatoare de Mega Zinc. Ajuta la ameliorarea anumitor boli ale prostatei si poate fi eficient si in tratamentul sterilitatii. Diverse cercetari au aratat ca unele forme ale impotentei sunt provocate de lipsa cronica de zinc la un numar mare de persoane. Astfel s-ar putea explica si faptul ca stridiile sunt considerate un afrodisiac (substanta care stimuleaza apetitul sexual) deosebit de eficient, acestea continand 0 cantitate mare de zinc in forme usor asimilabile de catre organism. Observatiile clinice au demonstrat ca in unele cazuri de impotenta se pot obtine ameliorari substantiale printr-o simpla introducere in alimentatie a unei suplimentari de zinc si de vitamina B6. De aceea, la barbati se recomanda administrarea in permanenta a suplimentelor alimentare cu zinc, pentru a se mentine 0 concentratie sangvina optima. Persoanele in varsta, care sufera de senilitate, necesita suplimentare alimentara cu zinc si mangan, deoarece aceste minerale pot avea efecte pozitive. Femeile care prezinta dereglari ale ciclului menstrual, inainte de inceperea unui tratament hormonal prescris de medic, e bine sa incerce efectele curative ale unei suplimentari cu zinc a alimentatiei zilnice.  Ultimele cercetari au dovedit ca zincul are un rol si in desfasurarea normala a functiilor cerebrale si poate fi utilizat ca adjuvant in tratamentul unor boli psihice (schizofrenie).

Mega Zinc accelereaza vindecarea ranilor si reduce in mod substantial depunerile de colesterol. Poate avea efecte pozitive si in cazul scaderii sensibilitatii gustative. Ajuta la disparitia petelor albe ale unghiilor.   Plumbul si cadmiul din atmosfera oraselor mari, provenite din gazele de esapament ale masinilor, precum si fumul de tigara constituie factori de risc pentru sanatatea populatiei. Carenta de zinc determina retinerea unei cantitati mai mari de plumb si cadmiu in organism, iar administrarea de suplimente alimentare cu zinc reduce fixarea acestor elemente toxice in organism. Asadar, zincul poate oferi 0 anumita protectie si impotriva efectelor nocive ale mediului poluat.  Zincul este absolut necesar pentru producerea testosteronului care intensifica anabolismul proteinelor, ceea ce favorizeaza dezvoltarea musculaturii si deci a dezvoltarii fizice in general. De asemenea, regleaza si motricitatea musculara. Organismul sportivilor necesita o cantitate mai mare de zinc, in comparatie cu al celorlalti oameni. In timpul antrenamentelor si concursurilor, acestia pierd o cantitate mare de zinc si din cauza transpiratiei abundente. De asemenea, zincul intensifica si sinteza de hemoglobina (din structura globulelor rosii) si sinteza de fosfolipide (Iecitina).  Se gaseste in cantitati apreciabile in carne (de vita, miel, porc etc.), in alimente de origine marina (pesti, raci etc.) si in oua. Alte alimente cu conti nut bogat de zinc sun!: germenii de grau, drojdia de bere, semintele de dovleac, laptele degresat si mustarul.   Food and Drung Administration din SUA recomanda unui barbat adult un aport zilnic de 15 mg zinc. Cercetarile au demonstrat ca, in America, prin hrana zilnica ajung in organismul barbatilor doar 8,6 mg din acest metal, adica ceva mai mult de jumatate din cantitatea necesara si din aceasta cauza sunt frecvente imbolnavirile datorate deficitului de zinc. Nu se cunosc cercetari similare efectuate in Romania si nici statistici din care sa rezulte date exacte privind aceasta problematica, dar suntem convinsi ca situatia nu este mai buna nici la noi in tara.

Zincul are un rol important in mentinerea echilibrului acido-bazic. Intervine in dezvoltarea si maturarea aparatului reproducator. Prostata functioneaza normal numai in prezenta unei cantitati corespunzatoare de zinc. Ca urmare, acest mineral contribuie in mod semnificativ la ameliorarea anumitor boli ale prostatei si, mai mult decat atat, poate fi eficient in tratamentul sterilitatii. Este indispensabil in biosinteza proteinelor si implicit a acizilor nucleici, ADN si ARN. Participa la sinteza insulinei (hormon secretat de poancreas, necesar pentru metabolismul glucidelor).

Observatiile clinice au demonstrat ca in unele cazuri de impotenta se pot obtine ameliorari substantiale printr-o simpla introducere in alimentatie a unei suplimentari de zinc si de vitamina B6. Acest lucru este perfect posibil daca tinem cont de faptul ca diverse cercetari au indicat clar drept cauza directa a unor forme de impotenta - lipsa cronica de zinc. Astfel s-ar putea explica si faptul ca stridiile sunt considerate un afrodisiac deosebit de eficient (stimulatoare ale apetitul sexual), acestea continand o cantitate mare de zinc in forme usor asimilabile de catre organism. In acest context, mai ales la barbati se recomanda adminsitrarea in permanenta a suplimentelor alimentare cu zinc, mentinandu-se astfel o concentratie sangvina optima.

Zincul este absolut necesar pentru producerea testosteronului care intensifica anabolismul proteinelor. Acest lucru favorizeaza dezvoltarea musculaturii si dezvoltarea fizica in general. De asemenea prezenta unei cantitati suficiente de Zinc in organism regleaza si motricitatea musculara. Organismul sportivilor necesita o cantitate mai mare de zinc, in comparatie cu al celorlalti oameni. In timpul antrenamentelor si concursurilor acestia pierd o cantitate considerabila de zinc si din cauza transpiratiei abundente.

Plumbul si Cadmiul din atmosfera oraselor mari, provenite din cosurile fabricilor si mai ales din gazele de esapament ale masinilor, precum si fumul de tigara constituie factori de risc pentru sanatatea populatiei. Lipsa zincului determina retinerea unei cantitati mai mari de plumb si cadmiu in organism, in timp ce administrarea de suplimente cu zinc reduce fixarea acestor elemente toxice in corp. Protectie pe care o ofera Zincul impotriva efectelor nocive ale mediului poluat este evidenta.

Femeile care prezinta dereglari ale ciclului menstrual, inainte de inceperea unui tratament hormonal prescris de medic e bine sa incerce efectele curative ale unei suplimentari cu zinc a alimentatiei zilnice. Ultimele cercetari au dovedit ca zincul are un rol important si in normalizarea functiilor cerebrale si poate fi utilizat ca adjuvant in tratamentul unor boli psihice (schizofrenie). Persoanele in varsta care sufera de senilitate necesita suplimente alimentare cu zinc si mangan, deoarece aceste minerale pot avea efecte pozitive in ameliorarea bolii si a simptomelor acesteia. Zincul accelereaza vindecarea ranilor si reduce in mod substantial depunerile de colesterol. Poate avea efecte pozitive si in cazul scaderii sensibilitatii gustative. Ajuta la disparitia petelor albe ale unghiilor si intensifica sinteza de hemoglobina (din structura globulelor rosii) si sinteza de fosfolipide (lecitina).

Este recomandat a se administra cate o tableta de Mega Zinc 50mgzilnic, de preferat seara.

Un flacon deMega Zinc 50mgare 100 de tablete.
O tableta de Mega Zinc 50mg contine: Zinc (chelatat cu aminoacizi) 50.00 mg

De retinut !

- Daca se consuma un supliment alimentar cu continut de zinc, creste si necesarul de vitamina A. De acest motivzincul actioneaza,mai eficient, incombinatie cu Vitamina A, Calciu si fosfor.Cu aceasta motivatie va recomandam siprodusele Beta Caroten si Full Spectrum.

- In preparatele moderne cu Zinc precum cele de la CaliVita, acest element este prezent sub forma chelatata, atomii de Zinc fiind legati intre ei cu lanturi lungi de aminoacizi. Mineralale in forma chelatata sunt cel mai accesibile organismului, deoarece acesta le poate utiliza mai usor si mai eficient.

- Ca supliment alimentar se recomanda un consum zilnic de 15 mg de zinc. La sportivi, doza administrata poate ajunge pana la 50 mg. Consumul unei cantitati mai mari de zinc se recomanda si alcoolicilor si diabeticilor. Unele date din literatura de specialitate mentioneaza doza de 150 mg ca nivel maxim fara efecte toxice, iar altele doza de 500 mg, cantitatile de zinc consumate peste aceste nivele putand fi nocive.

Atentie! Daca se consuma un supliment alimentar cu continut de zinc, creste si necesarul de vitamina A. Este bine de stiut ca zincul actioneaza, cel mai eficient, in asociere cu vitamina A. calciu si fosfor. In unele preparate, zincul se gaseste sub forma de sulfat sau gluconat de zinc. In preparatele mai modeme, zincul este prezent sub forma chelatata. Aceasta forma este mai eficienta tiindca organismul o poate utiliza mai usor si mai eficient. Ca supliment alimentar se recomanda un consum zilnic de 15 mg de zinc. La sportivi, doza administrata poate ajunge pana la 50 mg. Consumul unor cantitati mai mari de zinc se recomanda si alcoolicilor si diabeticilor. Unele date din literatura de specialitate mentioneaza doza de 150 mg ca nivel maxim fara efecte toxice, iar altele doza de 500 mg, cantitatile de zinc consumate peste aceste niveluri. putand fi nocive.

Mod de folosire: ca supliment alimentar, 1 tableta pe zi sau conform recomandarilor.

 

Recomandari Mega Zinc:                                   Mod administrare Mega Zinc

Acnee
Adenom de prostata
Adult (18-50 ani) preventiv
Afte
Alergie
Anemie
Anticonceptionale (combate efectele negative
Antihemoragic
Antioxidant
Apetit (crestere)
Apetit sexual (crestere)
Arsuri ale pielii
Cancer la prostata
Crestere (stimulator)
Decalaj fus orar
Dermatite
Dermatoze
Diabet (reglare glicemie)
Eczeme
Fertilitate
Gust, simt (combatere probleme)
Impotenta
Infectii ale pielii capului
Infectii - prevenire
Intoxicare cu gaze esap. si fum
Intoxicatie cu plumb
Menstruatii neregulate
Miros (pierdere)
Muschi (dezvoltare masa)
Nicturie adulti
Persoane in varsta (preventiv)
Plagi (vindecare)
Sterilitate (tratament)
Unghii cu pete albe
Zona Zoster

0-0-1
1-0-1
0-0-1
0-0-1
0-0-1
0-0-1
0-0-1
1-0-1
0-0-1
0-0-1
0-0-1
1-0-1
1-0-1
0-0-1
0-0-1
0-0-1
0-0-1
1-0-1
0-0-1
0-0-1
0-0-1
0-0-1
0-0-1
0-0-1
1-0-1
1-0-1
0-0-1
0-0-1
0-0-1
0-0-1
0-0-1
1-0-1
0-0-1
0-0-1
0-0-1


                                                                                 Cantitatea:      

Categorii Produse

 • Promotii Calivita
 • Produse CaliVita
 • Vitamine
 • Minerale
 • Antioxidanti
 • Multivitamine
 • Pentru slabit
 • Pentru digestie
 • Pentru bebelusi
 • Pentru copii
 • Imunitate
 • Pentru gravide
 • Pentru menopauza
 • Pentru barbati
 • Pentru batrani
 • Detoxifiere
 • Revitalizare
 • Articulatii Oase
 • Filtre apa Calivita
 • Cardiovasculare
 • Cancer Profilaxie
 • Potenta Fertilitate
 • Antistress Depresie
 • Memorare Concentrare
 • Antivirale Antigripale
 • Acizi Grasi Nesaturati
 • Hepatoprotectoare
 • Protectie ochi Vedere
 • Cu Plante Medicinale
 • Din mediul marin
 • Reumatism Dureri articulare
 • Afectiuni si Tratamente
 • Inscriere Calivita
 • [Home] [Produse Calivita] [Plante Medicinale] [Afectiuni-Boli] [Semne Simptome] [Tratamente naturiste] [Regimuri Slabire] [Terapii naturiste] [Calculatoare sanatate]
  [Cure Diete Regimurii] [Dictionare] [Frumusete] [Anticonceptionale] [Boli Infectioase] [Sarcina Nasterea] [Analize medicale] [Alimentatia] [Remedii] [Idei Afaceri] [Harta site]
  Google
  www  www.pravaliata.ro
  COPYRIGHT 2005 - 2016   Toate drepturile rezervate.