Memoria imbunatatire cu produse Calivita

 

Memoria este o banca de date la care facem apel cind este vorba de trecutul nostru, de cunostintele noastre si de propria noastra identitate.

O memorie foarte buna ne poate ajuta sa declansam schimbarea in viata noastra. Procesul de invatare rapida si eficienta este doar un atuu dintre multele

pe care o supermemorie le poate oferi celui care stie cum sa si-o dezvolte. In general avantajele unui psihic ce dispune de calitati precum atentie, inteligenta, memorie sunt mai mult decat ne putem imagina la o prima impresie... Aceste calitati pun practic in lumina adevarata performanta.

O memorie bine dezvoltata presupune:

  • Sa poti sa te transpui intr-o stare perfecta a corpului si mintii, fara urma de stres, pentru sarcina pe care ti-ai asumat-o.

  • Sa absorbi informatia intr-un mod ritmic, pas cu pas.

  • Sa te ajuti de informatiile acumulate pentru a-ti dezvolta aria de cunoastere si perceptie, pentru a-ti energiza mintea, pentru a creea legaturi cu subconstientul.

  • Sa-ti angajezi integral simturile, emotiile si imaginatia pentru a ajunge pe culmile performantei.

  • Sa devii constient de blocajele din calea procesului de invatare pentru a le elimina.

Ultimele studii in domeniul psiho-somatic au aratat ca stresul este direct raspunzator de diminuarea capacitatii de memorare. Cercetatorii americani au formulat de curand aceasta noua concluzie pe baza unor studii complexe. Ei au adus dovezi ca starea fiziologica de stres provoaca eliberarea unui hormon special al creierului, cu un impact negativ asupra memoriei. Astfel, o stare constanta de tensiune proprie, de exemplu a candidatilor la un concurs, poate induce acestora un blocaj al memoriei. Cercetatorii americani au mai stabilit ca hormonul cu pricina este foarte prezent in cazurile de schizofrenie si tulburari maniaco-depresive.

Pe drumul care a dus la gloria Greciei antice, marii ganditori arhetipali ai antichitatii precum Socrate sau Platon intelesesera un mare secret: este dificil sa-i opresti pe oameni de la a invata intreaga lor viata daca invatatura devine sinonima cu aventura si placerea de a face descoperiri. Pentru a ne modela viitorul cat mai aproape de dorintele noastre trebuie sa readucem invatarea pe culmi si sa o simtim din nou ca pe un proces natural, continuu, fascinant si nelimitat, ca insasi viata.


In cele ce urmeaza va oferim o schema detaliata de tratament natural pentru IMBUNATATIREA MEMORIEI,

Stresul reprezinta ansamblu de reactii al organismului uman fata de actiunea externa a unor agenti cauzali (fizici, chimici, biologici si psihici) constand in modificari morfo-functionale, cel mai adesea endocrine. Pentru combaterea stresului recomand urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste CaliVita:
 


Pentru adulti:

- Energy & Memory (1-1-0 dupa masa; 3 luni continuu; creste capacitatea de concentrare, imbunatateste memoria si rezistenta la solicitari psihice).

- Vital AB (1-1-0 dupa masa; 3 luni continuu; intareste imunitatea in lupta contra suprasolicitarilor de orice natura asigurand un aport adecvat de vitamine si minerale necesare bunei functionari a sistemului nervos) SAU Panax Ginseng (1-1-0, inainte de masa, confera energie solara, putere de concentrare, tonus psiho).

- Rhodiolin (0-1-1 inainte de masa, asigura un fond mental linistit si echilibrat pentru o buna capacitate de atentie si memorare).

- Ginkgo XC  (1-1-0 dupa masa, imbunatateste circulatia cerebrala si oxigenarea neuronala pentru dobandirea unei capacitati sanatoase de memorare).


Pentru copii
:

- Super Soya Lecithin (1-0-1 in timpul mesei; 3 luni continuu; stimuleaza atentia, memoria si capacitatea de concentrare crescand astfel tonusul si performantele intelectuale ale copilului).

- Kids Green (1 tableta intre masa de dimineata si masa de pranz, 3 luni continuu, asigura un bun echilibru al nutrientilor vitali necesari dezvoltarii optime a intregului organism la copil si implicit a sistemului nervos si creierului).

- Low-Deuterium-Oxy Max (10-10-10 picaturi in pahar cu apa plata, oxigeneaza in profunzime asigurand tonus psihic si vitalitate, o buna capacitate de atentie, concentrare si memorizare).


Observatie:
Se pot face 2-3 cure anual cu pauza intre ele de minim o luna.

 

 

 
[Home] [Produse Calivita] [Plante Medicinale] [Afectiuni-Boli] [Semne Simptome] [Tratamente naturiste] [Regimuri Slabire] [Terapii naturiste] [Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii] [Dictionare] [Frumusete] [Anticonceptionale] [Boli Infectioase] [Sarcina Nasterea] [Analize medicale] [Alimentatia] [Remedii] [Idei Afaceri] [Harta site]
Google
www  www.pravaliata.ro
COPYRIGHT © 2005 - 2013   Toate drepturile rezervate.