Migrene ( durere de cap ) tratament cu produse Calivita

Migrena se manifests prin dureri de cap intense, uneori insuportabile, care incep in regiunea tamplelor sau la ceafa si apoi se localizeaza pe o jumatate a capului, stanga pentru dreptaci si dreapta pentru stangaci. In unele cazuri, durerea poate cuprinde tot capul.
Semnele premonitorii ale aparitiei migrenei sunt: oboseala generala, sensibilitate la zgomot si la lumina, greturi, senzatie de voma, tulburari de echilibru, o paloare in migrena alba sau o congestionare, dupa caz, in migrena rosie.

Cauza directa a migrenei o reprezinta o vasoconstrictie a vaselor intracraniene in prima faza, urmata apoi de o vasodilatatie; in ambele cazuri apare durerea..
Gauze favorizante: alcoolul, abuzul de cafea, ciocolata, alimentatia prea acida, menstruatia, vantul puternic, lumina prea tare, stresul, emotiile puternice si zgomotul.

Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural pentru MIGRENE,


- Super Soya Lecithin (1-1-0 inainte de masa, prin aportul de acizi grasi nesaturati din soia intervine in drenajul bun biliar si dizolvarea calculilor de colesterol din bila, astfel incat sa poata stopa crizele biliare si migrenele secundare acestora).

- White Willow (0-1-1 dupa masa, intervine prin actiunea antiinflamatorie, astfel inlaturand durerile migrenoase).

- Ginkgo XC (1-1-0 dupa masa, faciliteaza optima oxigenare la nivel cerebral, in aceasta maniera prevenind recidiva migrenelor).

- Rhodiolin (1-1-1 dupa masa, este un bun relaxant al intregului organism si al creierului in acelasi timp, blocand actiunea stresului in declansarea crizelor migrenoase).

- Digest Ease (0-1-1 in timpul mesei, completeaza deficitul enzimatic prezent in afecctiunile biliare, favorizand astfel buna digestie si eliminarea riscului de migrene).

 

 
[Home] [Produse Calivita] [Plante Medicinale] [Afectiuni-Boli] [Semne Simptome] [Tratamente naturiste] [Regimuri Slabire] [Terapii naturiste] [Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii] [Dictionare] [Frumusete] [Anticonceptionale] [Boli Infectioase] [Sarcina Nasterea] [Analize medicale] [Alimentatia] [Remedii] [Idei Afaceri] [Harta site]
Google
www  www.pravaliata.ro
COPYRIGHT © 2005 - 2013  Toate drepturile rezervate.