Miopie tratament cu produse Calivita


Printre defectele principale ale vederii
se numara si miopia. In acest caz subiectul vede mai bine de aproape decat de la distanta. Globul ocular al

miopului este mai lung si imaginea se formeaza inaintea retinei. Acest defect se corecteaza cu ochelari sau cu lentile de contact dar poate fi ajutat si cu preparate naturiste pentru regenerarea circulatiei la nivel ocular, a celulelor cu conuri si bastonase.

In continuare va oferim o schema detaliata de tratament natural pentru ameliorarea MIOPIEI,

Pentru ameliorarea acestei suferinte recomand urmatoarea schema de tratament ajutator pe baza de produse naturiste CaliVita:

- Lutein Plus (1-1-0 inainte de masa, 4 luni continuu, are functie de antioxidant important la nivelul ochiului in special pe pata galbena a retinei, acolo unde se formeaza imaginea).

- Mega Protect 4 Life (1-1-0 dupa masa, 3 luni continuu, previne degradarea membranelor ochiului; retinolul, coenzima Q10 si ginko-biloba din compozitia sa imbunatatesc circulatia si oxigenarea ochiului, vederea pe timp de noapte si acuitatea vizuala generala).

- Omega 3 (0-1-1, inainte demasa, 3 luni continuu, amelioreaza tulburarile de vedere in general, combate degenerarea maculara).
 

- Optional, se poate utiliza dispozitivul energetic de uz personal BioHarmonex, pe programele corespuzatoare de reglare energetica.

- Optional se va consuma apa alcalina (vezi dispozitivul Aquarion), deosebit de benefica in dezacidificarea tesuturilor si organelor prin ridicarea ph-ului sanguin (find astfel posibila reversarea multor probleme functionale si organice deja instalate), fluidizarea sangelui si dizolvarea depunerilor de pe vase, protejarea ADN-ului celular, oxigenarea in profunzime cardio-vasculara si cerebrala.

 

 

 
[Home] [Produse Calivita] [Plante Medicinale] [Afectiuni-Boli] [Semne Simptome] [Tratamente naturiste] [Regimuri Slabire] [Terapii naturiste] [Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii] [Dictionare] [Frumusete] [Anticonceptionale] [Boli Infectioase] [Sarcina Nasterea] [Analize medicale] [Alimentatia] [Remedii] [Idei Afaceri] [Harta site]
Google
www  www.pravaliata.ro
COPYRIGHT © 2005 - 2013   Toate drepturile rezervate.