Nervozitatea tratament cu produse Calivita

Aceasta stare se manifesta cu neliniste, hipersensibilitate si surescitare. Cauzele trebuie cautate in stresul permanent, surmenaj, zgomot, epuizare,

conflicte psiho-sociale.
Bolnavul prezinta simptome de insotire, manifestate prin diaree, hipertensiune, palpitatii si ameteli.
In unele cazuri, starea de nervozitate este intalnita la pubertate si menopauza sau dupa consumul exagerat de cafea si alcool. La unii oameni, prevaleaza nervul simpatic, care regleaza functiile glandelor si ale organelor interne. Acesti oameni sunt de obicei tensionati, iritabili, dar si sensibili si rapizi in reactii. Pentru persoanele nervoase, este un orar zilnic respectat cat mai riguros, pe cat posibil conform cu un plan dinante stabilit si cu variatii cat mai rare. Aceste persoane ar trebui sa practice regulat o activitate sportiva , pentru ca oboseala psihica are, in acest fel, parte de o foarte necesara relaxare. Consumul de alcool si cafea nu este recomandabil pentru oamenii nervosi.

Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural pentru NERVOZITATE,

Nervozitatea reprezinta o stare de dezechilibru al sistemului nervos datorat suprasolicitarii, starilor conflictuale, stresurilor emotionale,

fiind manifestata prin diverse simptome: neliniste, agitatie, tremor al extremitatilor, etc. Pentru tratarea acesteia recomand urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste CaliVita:


- Rhodiolin (1-0-1 la copiii mai mari de 7 ani, 1-1-2 la adultii peste 18 ani, administrate dupa masa, 2 luni continuu; are efect antistres si de calmare a sistemului nervos central, datorita cresterii productiei de serotonina - supranumita "hormonul fericirii sau al starilor de buna dispozitie").

- Stress Management (1-1-0 la copii mai mari de 7 ani, administrat dupa masa, 2- 3 luni continuu; poseda rol relaxant, trofic al sistemului nervos periferic, impiedicand aparitia fenomenelor de agitatie, neliniste, tremor al extremitatilor, spasmelor musculare) sau Mega B Complex (0-1-0 la adulti, administrat dupa masa; in cura de 3 luni continuu; actiune similara cu a produsului cu Stess Management) sau MagneZi B6 (0-1-1, dupa masa, destreseaza sistemul nervos, inlatura angoasa si imbunatateste atentia).

- Noni (1-2-1 lingurite la copii, administrate inainte de masa; 2-3 luni continuu, respectiv 1-1-1 linguri la adulti, inainte de masa; 2 luni continuu; regleaza doua dintre sistemele vitale organismului: imunitar si nervos, crescand astfel in mod benefic tonusul fizic si psihic).

- C 1000 (1-1-0, dupa masa, timp de 2 luni, creste rezistenta organismului la diversi factori perturbatori ai homeostaziei, cum ar fi in acest caz epuizarea energetica survenita la nivelul sistemului nervos odata cu scaderea drastica a imunitatii).


Observatie:
Schema de tratament natural de mai sus se poate lua in paralel cu o eventuala medicatia clasica (nerecomandata totusi).

 
[Home]
[Produse Calivita]
[Plante Medicinale]
[Afectiuni-Boli]
[Semne Simptome]
[Tratamente naturiste]
[Regimuri Slabire]
[Terapii naturiste]
[Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii]
[Dictionare]
[Frumusete]
[Anticonceptionale]
[Boli Infectioase]
[Sarcina Nasterea]
[Analize medicale]
[Alimentatia]
[Remedii]
[Idei Afaceri]
[Harta site]

 
[Home] [Produse Calivita] [Plante Medicinale] [Afectiuni-Boli] [Semne Simptome] [Tratamente naturiste] [Regimuri Slabire] [Terapii naturiste] [Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii] [Dictionare] [Frumusete] [Anticonceptionale] [Boli Infectioase] [Sarcina Nasterea] [Analize medicale] [Alimentatia] [Remedii] [Idei Afaceri] [Harta site]
Google
www  www.pravaliata.ro
COPYRIGHT © 2005 - 2013  Toate drepturile rezervate.