Nevralgiile tratament cu produse Calivita

Nevralgiile sunt dureri care apar in zona de inervare a anumitor nervi, cele mai des intalnite sunt cele ale fetei, ale nervilor intercostali sau ale nervului

sciatic. Dintre cauze,
putem mentiona: inflamatiile nervilor, tumorile care determina o compresiune pe nervi, intoxicatiile cu alcool si metale. Nevralgiile se manifesta prin dureri violente si pulsatorii.
 

Nevralgia poarta numele nervului respectiv: nevralgie sciatica, crurala, intercostala, de trigemen etc. Nevralgiile sunt asadar dureri care  apar in portiunile de inervare a anumitor zone ale organismului, cele mai des intalnite fiind cele ale fetei, intercostale sau sciatice. Dintre cauze putem mentiona: inflamatiile nervilor, tumorile care determina o compresiune pe nervi, intoxicatiile cu alcool si metale.

Sunt unele persoane cu nevralgie esentiala de nerv trigemen, carora le paralizeaza fata de durere cind "stau in curent". Exista virusi, printre care si cei ai gripei sau herpesul rabic de exemplu, care disemineaza pe cale nervoasa. Daca organismul nu ii poate controla, deci daca raspunsul imun este slab, exista riscul ca virusul sa ramina cantonat pe un

traseu nervos si sa se inmulteasca de fiecare data cind conditiile o permit. In acest context curentul este mai degraba un factor adjuvant, eventual picatura care umple paharul, si nu neaparat o cauza propriu-zisa. Curentul raceste selectiv parti ale corpului, si organismul, desi are un control global al temperaturii foarte eficient, nu se descurca prea bine cand doar o portiune mica e afectata. In concluzie se pot inmulti crizele, durerile si durata lor.

Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural pentru NEVRALGIE,

Nevralgiile sunt definite ca dureri caracteristice unui traiect nervos (apar cauzate de inflamatia nervului sau compresia lui), de exemplu: nevralgia de trigemen, nevralgia intercostala. Pentru tratarea nevralgiei recomand urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste CaliVita:


- White Willow (2-2-2 dupa masa. Prin continutul de aspirina naturala extrasa din scoarta de salcie alba, are efect antiinflamator si antialgic, ameliorand durerile destul de greu suportabile din aceasta afectiune).

- Triple Potency Lecithin (1-0-1 in timpul mesei. Unul din rolurile importante ale acizilor grasi nesaturati din soia este acela de a reduce inflamatia si implicit durerea pe traiectul nervos afectat).

- Mega B Complex (0-1-0, dupa masa. Datorita prezentei in compozitie a vitaminelor din grupul B, indeplineste functie trofica asupra nervilor centrali si periferici, prevenind astfel micile distructii ale invelisurilor nervoase).

- Rhodiolin (1-1-2, inainte de masa, relaxeaza sistemul nervos central si periferic, inlaturand astfel durerile exacerbate de stress, starile intens emotionale sau suprasolicitante).

- SambuRex (1-1-1 lingurite dupa masa, calmeaza durerile nevralgice de trigemen si intercostale si previne recurentele).


Observatie:
Se efectueaza o cura de 15 zile si se reia in caz de reaparitie a nevralgiei.

 
[Home]
[Produse Calivita]
[Plante Medicinale]
[Afectiuni-Boli]
[Semne Simptome]
[Tratamente naturiste]
[Regimuri Slabire]
[Terapii naturiste]
[Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii]
[Dictionare]
[Frumusete]
[Anticonceptionale]
[Boli Infectioase]
[Sarcina Nasterea]
[Analize medicale]
[Alimentatia]
[Remedii]
[Idei Afaceri]
[Harta site]

 
[Home] [Produse Calivita] [Plante Medicinale] [Afectiuni-Boli] [Semne Simptome] [Tratamente naturiste] [Regimuri Slabire] [Terapii naturiste] [Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii] [Dictionare] [Frumusete] [Anticonceptionale] [Boli Infectioase] [Sarcina Nasterea] [Analize medicale] [Alimentatia] [Remedii] [Idei Afaceri] [Harta site]
Google
www  www.pravaliata.ro
COPYRIGHT © 2005 - 2013 Toate drepturile rezervate.