Nevroza tratament cu produse Calivita

 

Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural pentru Nevroza,

Nevroza se traduce in mod obisnuit printr-un sentiment de teama, prin constanta judecatii, prin pasional si imaginar, prin perturbatii ale vietii sexuale si sociale. Totusi, spre deosebire de psihotic, nevrozatul nu pierde contactul cu realul si ramine relativ adaptat la mediul sau si la viata sociala. Nevroza este declansata si / sau intretinuta de factori din mediul de viata, suprasolicitanti (efort intelectual, traume psihice).

Nevroza se preteaza bine la fitoterapie. In afara de beneficiul terapeutic real pe care-l aduc plantele in nevroza, ele il scutesc pe bolnav de a folosi abuziv medicatia alopata.

Pentru tratarea nevroza recomand urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste CaliVita:
 

- Rhodiolin (1-1-1 inainte de masa, 3 luni continuu, actiune relaxanta asupra sistemului nervos central si neurovegetativ).

- Vital A/B/AB/0 (1-1-0 dupa masa, echilibreaza carentele de vitamine si minerale din organism, imbunatatind activitatea sistemului nervos).

- Evening Primrose Oil (1-0-1 inainte de masa, 3 luni continuu, ajuta femeile cu probleme hormonale si afectarea sistemului nervos).

- Melatonina Plus (0-0-1, dupa masa, 2 luni continuu supliment de melatonina si calciu pentru reglarea ritmului somn veghe si a tulburarilor nevrotice si psihotice)

- Zen Thonic (1-1-0, dupa masa, 2 luni continuu, trateaza dizabilitatile comportamentale si este un bun trofic nervos)

Observatie: Tratamentul naturist se poate lua in paralel cu medicatia clasica

 
[Home]
[Produse Calivita]
[Plante Medicinale]
[Afectiuni-Boli]
[Semne Simptome]
[Tratamente naturiste]
[Regimuri Slabire]
[Terapii naturiste]
[Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii]
[Dictionare]
[Frumusete]
[Anticonceptionale]
[Boli Infectioase]
[Sarcina Nasterea]
[Analize medicale]
[Alimentatia]
[Remedii]
[Idei Afaceri]
[Harta site]

 
[Home] [Produse Calivita] [Plante Medicinale] [Afectiuni-Boli] [Semne Simptome] [Tratamente naturiste] [Regimuri Slabire] [Terapii naturiste] [Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii] [Dictionare] [Frumusete] [Anticonceptionale] [Boli Infectioase] [Sarcina Nasterea] [Analize medicale] [Alimentatia] [Remedii] [Idei Afaceri] [Harta site]
Google
www  www.pravaliata.ro
COPYRIGHT © 2005 - 2013  Toate drepturile rezervate.