Obezitate tratament cu produse Calivita

Obezitate, stabilirea obezitatii, pericolele la care va expune obezitatea, sfaturi in caz de obezitate

Indicele de masa corporala

Sunt obez?

Da, esti obez din nefericire daca ai indicele de masa corporala (IMC) mai mare de 25.
Indicele de masa corporala se calculeaza raportand greutatea corporala (in kg) la patratul inaltimii (in metri), ca in formula de mai jos:

unde:

 • IMC - este Indeicele de Masa Corporala

 • M - este greutatea corporala masurata in kilograme

 • H - este inaltimea masurata in metri (daca ai un metru si saizeci de centimetri, valoarea lui H va fi 1,60

Cel mai sanatos este sa privim obezitatea ca pe o boala care trebuie neaparat tratata
Daca ai un indice de masa corporala mai mare de 25 atunci suferi de obezitate

Tot printr-un simplu calcul matematic poti stabili rapid daca risti sa ai si o forma mai periculoasa a obezitatii, si anume obezitatea abdominala.
Calculul se rezuma la raportarea dimensiunii taliei, exprimata in centimetri, la inaltime (masurata tot in centimetri).
Daca rezultatul acestui raport este mai mare de 0,5 este foarte probabil sa suferiti de obezitate abdominala.
 

Care sunt pericolele obezitatii?

Obezitatea expune la:

 • boli cardiovasculare (hipertensiune arteriala, infarct miocardic, hemoragie cerebrala, etc.),

 • cancer,

 • diabet zaharat,

 • boli digestive (litiaza biliara, constipatie),

 • boli articulare,

 • varice,

 • tulburari menstruale

 • Reducerea la apetitul si potenta sexuala,

 • tulburari respiratorii,

 • guta,

 • cresterea colesterolului si a altor grasimi in sange.

 • obezitatea scade capacitatea de efort fizic

 • obezitatea scade in general calitatea vietii.

 • statistic, mortalitatea este mult mai mare in randul persoanelor care sufera de obezitate decat la populatia cu greutate corporala normala.

Atentie! Aceste pericole pot exista chiar la gradul I si II de obezitate. Acest risc creste odata cu gradul obezitatii. Prin slabire, pericolele se diminueaza.

Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural pentru OBEZITATE

Obezitatea este o afectiune ce are ca rezultat acumularea grasimilor in tesuturile si organele corpului, precum si in sange, odata cu  perturbarea echilibrului hormonal si cresterea apetitului alimentar. Pentru combaterea acesteia recomand personal urmatoarea schema de tratament pe baza de produse naturiste Calivita:

- Evening Primrose Oil - pentru femei (1-1-1 inainte de masa; 3 luni continuu; echilibreaza metabolismul axului endocrin, normalizand astfel secretiile hormonale ale glandelor afectate) sau Omega 3 - pentru barbati (1-1-1 in timpul mesei, 3 luni continuu, dizolva depunerile de grasime de pe peretii vaselor de sange si din tesuturi)

- Slim Formula (1-1-1 inainte de masa; 2-3 luni continuu; adjuvant in obezitate deoarece reduce apetitul alimentar si faciliteaza normalizarea tranzitului intestinal, eliminarea toxinelor)

- Rhodiolin (1-1-1 dupa masa, 2 luni continuu, are efect antistress regland astfel sistemul nervos si hormonal-ce sufera modificari in conditii de suprasolicitare)

- SambuRex (1-1-1 lingurite dupa masa, manifesta efect de extragere a excesului de apa si deseuri metabolice din tesuturi, fiind eficient in curele de slabire la persoanele evident supraponderale).

- Pure Yucca (1-2-1 in timpul mesei; actioneaza preponderent in sfera eliminarii metabolitilor toxici de pe traiectul intestinal, curatand in profunzime depunerile reziduale vechi si noi de pe peretii intestinelor si facilitand astfel schimburile importante de substante de la acest nivel; echilibreaza tulburarile de tranzit intestinal odata cu ridicarea vitalitatii intregului organism).

- Optional, se poate utiliza dispozitivul energetic de uz personal BioHarmonex, pe programele corespuzatoare de reglare energetica: Weightloss (in timpul antrenamentului), After Training (dupa antrenament), Relax (inainte de culcare), Hormone (oricand, numai pentru femei), Nerves (in timpul activitatilor cotidiene), Circulation (dimineata devreme), Detox (seara), Digestion (in timpul mesei).

- Optional se va consuma apa alcalina (vezi dispozitivul Aquarion), deosebit de benefica in normalizarea absorbtiei intestinale a nutrientilor, fluidizarea circulatiei sanguine, eliminarea metabolitilor toxici si a surplusului de grasimi din organsim.

 
[Home]
[Produse Calivita]
[Plante Medicinale]
[Afectiuni-Boli]
[Semne Simptome]
[Tratamente naturiste]
[Regimuri Slabire]
[Terapii naturiste]
[Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii]
[Dictionare]
[Frumusete]
[Anticonceptionale]
[Boli Infectioase]
[Sarcina Nasterea]
[Analize medicale]
[Alimentatia]
[Remedii]
[Idei Afaceri]
[Harta site]

 
[Home] [Produse Calivita] [Plante Medicinale] [Afectiuni-Boli] [Semne Simptome] [Tratamente naturiste] [Regimuri Slabire] [Terapii naturiste] [Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii] [Dictionare] [Frumusete] [Anticonceptionale] [Boli Infectioase] [Sarcina Nasterea] [Analize medicale] [Alimentatia] [Remedii] [Idei Afaceri] [Harta site]
Google
www  www.pravaliata.ro
COPYRIGHT © 2005 -  2011  Toate drepturile rezervate.