Obiecte artizanale - idei de afaceri

Mānă artizanale elemente au fost dat un impuls imens cu popularitatea de licitaţii on-line, oferind entuziaşti

artizanat şi proprietarii de afaceri un loc mai larg pentru produsele lor.

EBay.com a permis factorilor de artizanat şi mai uşor şi mai larg mod de a ajunge pe piaţă, dar este Etsy.com că are īntr-adevăr deschis impulsionat piaţa de obiecte artizanale.

Etsy.com este o piaţă dedicat pentru obiecte artizanale, īn cazul īn care vānzătorii plăti cāt mai scăzut taxa de 0.20 dolari pentru un element de o expunere de patru luni pe site-ul.

Dacă vi se face manual acum, cred că lovind despre hobby-ul īntr-un angrenaj mai mare şi de al transforma īntr-un efort generatoare de profit. Īn funcţie de ambarcaţiuni, puteţi vinde meserii dumneavoastră de vānzare cu amănuntul, cu ridicata, sau unul-de-un fel la tārguri, site-uri online de licitaţie, bazaruri, buticuri precum şi cataloage de comenzi prin poştă, magazine de cadouri şi magazine.

Provocarea pentru amatorii de ambarcaţiuni multe hobby-urile lor se transformă īn afaceri īn plină floare, şi dezvoltarea unei atitudini mai profesionist faţă de afacerea lor de origine.

Găsirea dreptul de preţ pentru produsele lor a fost īntotdeauna o sarcină dificilă, dar regula de baza este de a

face īntotdeauna cu cel puţin de două ori mai mult ca tine au plătit pentru livrările dumneavoastră.

Păstraţi-va la curent cu ultimele tendinţe citind reviste crafting şi să īncerce să găsească propria "nişă" de piaţă pentru meserii dumneavoastră.

 
[Home]
[Produse Calivita]
[Plante Medicinale]
[Afectiuni-Boli]
[Semne Simptome]
[Tratamente naturiste]
[Regimuri Slabire]
[Terapii naturiste]
[Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii]
[Dictionare]
[Frumusete]
[Anticonceptionale]
[Boli Infectioase]
[Sarcina Nasterea]
[Analize medicale]
[Alimentatia]
[Remedii]
[Idei Afaceri]
[Harta site]

 
[Home] [Produse Calivita] [Plante Medicinale] [Afectiuni-Boli] [Semne Simptome] [Tratamente naturiste] [Regimuri Slabire] [Terapii naturiste] [Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii] [Dictionare] [Frumusete] [Anticonceptionale] [Boli Infectioase] [Sarcina Nasterea] [Analize medicale] [Alimentatia] [Remedii] [Idei Afaceri] [Harta site]
Google
 
COPYRIGHT © 2005 - 2013 Toate drepturile rezervate.