Oboseala tratament cu produse Calivita

Ai dormi permanent? Iti vine sa dai ceasul de toti peretii cand suna dimineata? Te ia somnul in autobuz spre serviciu sau la cine stie ce sedinta

plictisitoare? Inseamna ca ai o problema cu somnul! Cauzele pot fi multiple...

Unul dintre lucrurile placute intr-o relatie este sa dormi alaturi de cel drag. Dar daca tu si persoana draga va potriviti la pat, veti pierde ore pretioase de odihna. De cele mai multe ori problemele deriva din orele diferite de culcare si trezire, din felul in care se zvarcolesc unii in timpul somnului sau si mai rau din datul din maini sau picioare si clasicul sforait.

Apoi, daca mai lucram si intr-o "pestera", e posibil sa ne apuce somnul in timpul pranzului, pentru ca e ora la care organismul ar prefera sa-si acorde o siesta bine meritata!

Te dai jos din pat, nu faci multa miscare, te urci si cobori din autobuz sau masina, apoi pe scaun la serviciu 8 ore, seara in fotoliu... ce crezi ca lipseste organismului tau? Miscarea si alimentatia regulata si de calitate! Pentru ca metabolismul tau sa fie sanatos, corpul are nevoie de miscare si de o alimentatie sanatoasa. Mergi cu bicicleta, alearga dupa tramvai, mananca bine si regulat. Medicii recomanda macar 15 minute de exercitiu fizic pe zi alaturi de un aport substantial de vitamine si minerale, aceste doua reguli simple cu privire la stilul de viata imbunatatind calitatea somnului si chiar aspectul exterior.

Starile de oboseala cronica pot avea diferite cauze fiziologice si psihologice, desi de cele mai multe ori ele sunt greu de identificat.

- Cauzele fiziologice cele mai comune sunt: bolile endocrinologice, neuromusculare, de imunitate si inflamatorii.

- Cauzele psihologice pot fi manifestari ale: stresului, anxietatii, depresiei, furiei, ale abuzului de alcool si ale dependentei de droguri. Monotonia poate agrava starea respectiva. Lipsa de miscare si letargia pot produce si ele oboseala si somnolenta.

Simptomului complex al oboselii cronice a inceput sa i se acorde din ce in ce mai multa atentie si s-a dovedit ca aceasta apare mai des la

adolescenti si la adultii tineri. Femeile sunt afectate mai des decat barbatii.

Pentru a evita aceste stari, programul zilnic ar trebui sa fie bine organizat: ore fixe de lucru, program de munca si de odihna respectat cu strictete, mers pe jos sau cu bicicleta, practicarea unui sport adecvat in timpul liber, asadar exercitii si activitati fizice cat mai des posibil, repaus obligatoriu, de 1-2 zile, dupa examene sau altfel de competitii, evitarea zgomotului, suprimarea tutunului, a cafelei, a bauturilor alcoolice si a medicamentelor stimulante, alimentatie rationala (fara excese) si echilibrata (bogata in minerale, vitamine si oligo-elemente), toate acestea ducand in final la un somn profund si odihnitor. De asemenea cel in cauza trebuie sa se auto-educe, imbunatatindu-si starea psihologica prin gandire pozitiva.

Atentie! Oboseala poate fi unul din simptomele unor boli de ficat, de rinichi, psihice, a cancerului sau a tuberculozei.

In cele ce urmeaza va oferim o schema detaliata de tratament natural pentru OBOSEALA CRONICA,

Oboseala cronica reprezinta o stare de epuizare a organismului ce apare in urma suprasolicitarii fizice sau psihice. Pentru tratarea acesteia recomand urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste CaliVita:
 

- Vital A/B/AB/0 (1-1-0 dupa masa; 3 luni continuu; potenteaza sistemul imunitar printr-un aport echilibrat de minerale si vitamine, crescand astfel rezistenta organismului la diversi factori solicitanti) sau Spirulina Max (1-1-0 inainte de masa, realizeaza o bun detoxifiere hepatica, o absorbtie optima gastro-duodenala, si protectia mucoaselor digestive).

- Energy & Memory (1-1-0 dupa masa; 3 luni continuu; are efect energizant, crescand tonusul fizic si psihic prin imbunatatirea oxigenarii cerebrale, memoriei la persoanele cu intensa activitate intelectuala) sau MagneZi B6 (0-1-1, dupa masa, confera putere si forta, destreseaza sistemul nervos, inlatura angoasa si imbunatateste atentia si concentrarea).

- Rhodiolin (1-0-2 inainte de masa; 2-3 luni continuu; reprezinta un important antistres natural ce combate aparitia sindromului de oboseala cronica si asigura deasemenea un somn de noapte fiziologic care poate furniza organismului energia necesara unei zile complete de munca).

- Low-Deuterium-Oxy Crystal (10-10-10 picaturi in pahar cu apa plata, imbunatateste somnul si digestia, combate anxietatea si tensiunea nervoasa, suplimenteaza energia celulara, imbunatateste procesele organice, confera vigoare si vitalitate).

- Panax Ginseng (1-1-0, inainte de masa, confera energie solara, putere de concentrare, vitalitate si prospetime, mentine forta si pofta de viata).

Observatie: Se pot efectua 2-3 cure anual pentru intarirea rezistentei organismului la solicitari.

 
 
[Home] [Produse Calivita] [Plante Medicinale] [Afectiuni-Boli] [Semne Simptome] [Tratamente naturiste] [Regimuri Slabire] [Terapii naturiste] [Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii] [Dictionare] [Frumusete] [Anticonceptionale] [Boli Infectioase] [Sarcina Nasterea] [Analize medicale] [Alimentatia] [Remedii] [Idei Afaceri] [Harta site]
Google
www  www.pravaliata.ro
COPYRIGHT © 2005 - 2013 Toate drepturile rezervate.