Obstetrica-ginecologie tratament adjuvant Calivita


Din experienta profesionala
a d-nei dr. Doina Rodica Radu - medic primar obstetricia-ginecologie:
Obstetrica este stiinta care studiaza gravida, lehuza si noul nascut.

Ginecologia se ocupa cu bolile genitale si tulburarile survenite in toate perioadele vietii femeii: pubertate, perioada fertila, menopauza si postmenopauza.

In ultimele decenii, in tarile dezvoltate si la noi, scazand numarul imbolnavirilor prin boli infectioase, a crescut speranta de viata catre 70-80 ani, dar a crescut si numarul cazurilor de boli degenerative: cardio-vasculare, bronsita cronica obstructiva, osteoporoza si mai ales cancer.

Studiind produsele firmei CaliVita, am fost incantata sa incerc noi remedii in lupta cu problemele graviditatii, cu dereglarile ciclului menstrual, cu inflamatiile genitale, cu sterilitatea feminina sau cu fenomenul imbatranirii premature.

Am recomandat gravidei in timpul sarcinii New Life Multivitamin, adaptand dozele dupa varsta sarcinii si carentele materne. Am continuat tratamentul si in timpul lehuziei si alaptatului. Preparatul contine toate vitaminele, mineralele si oligoelementele necesare in aceasta perioada.

In anemia feripriva a gravidei am adaugat preparatul cu Fier: Iron Plus si Vitamina C pana la normalizarea hemogramei (valorii hemoglobinei si hematocritului). De asemenea, la gravidele dupa luna a VI-a, in cazul hipocalcemiei marcante, am recomandat preparatul Strong Bones, cu Calciu si Magneziu, pana la obtinerea unei valori serice normale a Calciului.

In tulburarile ce apar in perioadele critice din viata femeii (menopauza, pubertate) produsele CaliVita au dat rezultate foarte bune.

Produsele: Menopausal Formula, Vitamina E, Antioxidantii au dus la ameliorarea tulburarilor neuro-vegetative din climax (bufeuri, insomnii, nervozitate, cefalee).

La tratamentul local clasic al colpitei atrofice de menopauza, am adaugat Panax Ginseng, preparat ce contine estriol, un estrogen natural, cu rol trofic de hranire a mucoasei vaginale.

Dereglarile ciclului menstrual: cicluri menstruale neregulate, flux menstrual exagerat de mare, sindrom premenstrual au beneficiat de produsul Evening Primrose Oil (ulei de primula) si Strong Bones.

In inflamatii genitale moderate (congestia pelviana) si dismenoree, am utilizat White Willow.

In micozele vaginale rebele la tratamentul medicamentos, sunt bucuroasa ca am gasit un bun remediu: Acidophilus.

In tratamentul sterilitatii feminine si in frigiditate am adaugat tratamentului clasic produsele CaliVita: Ginseng, Vitamina E, Zinc, Laptisor de matca.

La femeile de varsta a treia, pentru pastrarea aspectului tanar, am recomandat preparatele cu acizi nucleici RNA-DNA, Panax Ginseng, antioxidanti (Protect 4 Life, Mega Protect 4 Life, Rhodiolin, Noni), Coenzima Q10.

In cazuri de graviditate programata am administrat New Life Multivitamin cu 3-4 saptamani inaintea fecundatiei pentru o buna pregatire a organismului matern in vederea sarcinii.

Deoarece tratamentul contraceptiv hormonal, folosit excesiv la ora actuala, duce la carente vitaminice (C, B6, B12, acid folic) si de oligoelemente (Zn), ele trebuie corectate cu preparatele cu polivitamine ale CaliVita (SuperMega 50, Full Spectrum).

In tratamentul osteoporozei, boala instalata la femei dupa menopauza, alaturi de produsele alopate, am indicat Menopausal Formula, preparate pe baza de Ca si Magneziu (Strong Bones), Coenzima Q10, cu indicatii asupra modului de viata (exercitii fizice, dieta echilibrata).

In sensul celor expuse mai sus, recomand cu caldura preparatele CaliVita mentionate, iar membrilor CaliVita participarea la sedintele informative despre produse pentru o cat mai buna cunoastere a lor.

 

 
[Home] [Produse Calivita] [Plante Medicinale] [Afectiuni-Boli] [Semne Simptome] [Tratamente naturiste] [Regimuri Slabire] [Terapii naturiste] [Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii] [Dictionare] [Frumusete] [Anticonceptionale] [Boli Infectioase] [Sarcina Nasterea] [Analize medicale] [Alimentatia] [Remedii] [Idei Afaceri] [Harta site]
Google   
 
COPYRIGHT 2005 - 2013 Toate drepturile rezervate.