Oreion tratament cu produse Calivita

Este o boala virala care afecteaza, in special, copiii mai mari de 3 ani si pe cei de varsta scolara, rareori pe cei mai mici de 3 ani. Oreionul tine in jur de 5-15 zile. Ca si in cazul rujeolei, doar vaccinarea permite evitarea bolii. Dupa o perioada de incubatie de 21 de zile, apar primele simptome.

Simptome: Febra mai mare sau mai mica, dureri de cap, apoi dificultate de a deschide gura, de a mesteca si de a inghiti. Apoi, in majoritatea cazurilor,

apar cate o umflatura dureroasa sub fiecare ureche si sub maxilar timp de aproximativ 3 zile. Ingrijiri (medicale): Copilul bolnav trebuie sa stea la pat pentru a se odihni. Puteti sa-i dati o doza corespunzatoare de paracetamol, sub forma de sirop sau de supozitor, adaptat la varsta si la greutatea lui, pentru a scadea febra si a calma durerea. Complicatii: Cu cat copilul este mai mare, cu atat este mai mare riscul de aparitie a complicatiilor. Complicatiile sunt rare, dar serioase: meningita a oreionului, encefalita, surditate temporara (sau chiar definitiva).

Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural pentru OREION,

Oreionul este o afectiune infectocontagioasa ce apare in perioada copilariei, cauzata de virusul urlian, iar tratamentul naturist presupune cresterea imunitatii pentru preventia eventualelor complicatii. Asadar, schema de tratament pe baza de produse naturiste CaliVita pe care o recomand este urmatoarea:
 

- Immunaid (1-1-1 inainte de masa; are rolul de a mentine sistemul imunitar crescut prin sinteza corespunzatoare a imunoglobulinelor - anticorpilor ce intra in lupta contra aparitiei anumitor complicatii).

- Kids Green (pentru copiii cu varsta intre 3 si 7 ani - 1-1-0 dupa masa - intareste imunitatea si rezistenta organismului la boli printr-un aport optim de vitamine si minerale ce confera necesarul adecvat acestei varste).

- Para Protex (1/2-1/2-1/2 pentru copiii cu varste intre 3 si 7 ani, respectiv 1-0-1 pentru copiii cu varste intre 7 si 11 ani, administrate in timpul mesei; are functie antivirala, antiseptica, antibacteriana si prin acest mecanism contibuie la sterilizarea focarelor microbiene din corp).


Observatie:
Se efectueaza o cura completa pana la epuizarea tabletelor din fiecare flacon. Se impune repaos la pat.

 
 
[Home] [Produse Calivita] [Plante Medicinale] [Afectiuni-Boli] [Semne Simptome] [Tratamente naturiste] [Regimuri Slabire] [Terapii naturiste] [Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii] [Dictionare] [Frumusete] [Anticonceptionale] [Boli Infectioase] [Sarcina Nasterea] [Analize medicale] [Alimentatia] [Remedii] [Idei Afaceri] [Harta site]
Google
www  www.pravaliata.ro
COPYRIGHT © 2005 - 2013  Toate drepturile rezervate.