Osteoporoza tratata cu produse Calivita

Osteoporoza este caracterizata prin reducerea paralela a mineralelor osoase si matricei osoase astfel incat osul este in cantitate scazuta, dar cu o compozitie normala procentual.

Osteoporoza in orice moment, densitatea osoasa depinde atat de varful densitatii osoase atins pe parcursul dezvoltarii, cat si de pierderea osoasa

ulterioara din perioada adulta. Astfel osteopenia poate fi consecinta cresterii osoase pubertare deficiente, a pierderii osoase accelerate in viata adulta sau a ambelor mecanisme.

Cresterea porozitatii oaselor sau osteoperoza se intalneste la cel putin 25% din populatia trecuta de 65 de ani, fiind intalnita mai frecvent la femei (osteoperoza de menopauza), decat la barbati (osteoperoza senila), intr-un raport de 7 la 1. Demineralizarea oaselor este un fenomen caracteristic varstei inaintate. Osteoporoza se manifesta prin deformarea coloanei vertebrale, cu dureri locale difuze si surde, mai ales la mers, si ameliorate la repaus. Fracturile spontane la nivelul coloanei vertebrale si la nivelul colului femural la varstnici, chiar dupa traumatisme minore, se datoresc, in buna parte, osteoperozei.

Printre tratamentele folosite pentru osteoperoza s-au aflat si mijloace nemedicamentoase. In scop preventiv, unul din marii specialisti, John J. Canary, de la Universitatea Georgetown din Washington, pe langa oestrogenoterapie, recomanda femeilor, inainte de menopauza, un regim alimentar bogat in calciu (1 g pe zi). In acelasi timp, medicul american mai recomanda vitamina D si bai de soare.

Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural pentru OSTEOPOROZA,

Osteoporoza este o afectiune caracterizata prin prezenta demineralizarii osoase (a scaderii pricipalelor minerale) si apare preponderent la femei in perioada de menopauza. Osteoporoza apare la barbatii mari consumatori de alcool, fumatori sau ca o determinare secundara a unor boli mai grave cum ar fi: boli sistemice (poliartrita, lupus sistemic, spondilita anchilozanta, etc.), anumite cancere, etc.


- Strong Bones - se adminstreaza iarna si vara (1-2-1 intre mese, administrate cand stomacul este semiplin; 2 luni continuu, apoi pauza o luna) sau Strong Bones Plus - se administreaza primavara si toamna (1-1-1 inainte de masa, 2 luni continuu apoi pauza o luna) - asigura un aport echilibrat de calciu si magneziu pentru intarirea structurii osoase si prevenirea fracturilor de demineralizare din cadrul osteoporozei).

- Evening Primrose Oil (1-0-1 inainte de masa 3 luni continuu, regleaza complet tot axul endocrin, inclusiv glandele paratiroide raspunzatoare de fixarea calciului la nivel osos).

- Protect 4 Life sau Mega Protect 4 Life (1-1-0, dupa masa, 3 luni continuu, favorizeaza buna oxigenare la nivel celular si aduce un bonus organismului prin continutul de antioxidanti, astfel incat sa se poata mentine o rezistenta buna contrara riscului de fracturi).

- Rhodiolin (1-1-1 dupa masa, 3 luni continuu, intevine in mod indirect in procesul de osteoporoza prin echilibrarea sistemului neuro-endocrin si facilitarea absorbtiei calciului in locurile deficitare).

 

 

 
[Home] [Produse Calivita] [Plante Medicinale] [Afectiuni-Boli] [Semne Simptome] [Tratamente naturiste] [Regimuri Slabire] [Terapii naturiste] [Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii] [Dictionare] [Frumusete] [Anticonceptionale] [Boli Infectioase] [Sarcina Nasterea] [Analize medicale] [Alimentatia] [Remedii] [Idei Afaceri] [Harta site]
Google
www  www.pravaliata.ro
COPYRIGHT © 2005 -  2013  Toate drepturile rezervate.