Pancreatita tratament cu produse Calivita

Pancreatita cronica este o afectiune inflamatorie persistenta a pancreasului, caracterizata prin fibroza (cicatrizarea) si modificarea tesutului glandular a

pancreasului, ceea ce duce la deficiente de secretie a enzimelor digestive si a hormonilor. Acestea fac ca pacientii cu pancreatita cronica sa sufere de perturbari in digestia alimentelor, malabsorbtie si diabet.

Pancreatita este o afectiune persistenta a pancreasului ce caracterizeaza alterarea functiei exocrine pancreatice, declansata in urma inflamatiei glandei si a sintezei enzimatice dezechilibrate. Pancreatita in general survine dupa alte afectiuni ca: boli hepatobiliare (hepatita, malarie, litiaza biliara, colecistite), ulcere gastro-duodenale, stari septice, unele boli infectioase (febra tifoida, parotida epidemica). Alcoolism cronic si mese copioase incarcate cu grasimi animale duc la Pancreatita (vezi Arderea si eliminarea grasimii corporale, respectiv Tratamentul steatozei). Pentru tratarea optimaa a pancreatita recomand personal urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste CaliVita:


- Digestive Enzymes (1-0-1 in timpul mesei; 3 luni continuu; aduce prin compozitia sa un aport enzimatic optim pt. buna desfasurare a functiei digestive pancreatice, avand efect antialgic si antiseptic, reducand durerea si eventuale fenomene microbiene suprapuse disfunctiei enzimatice).

- Nopalin (1-2-1 inainte de masa; 2-3 luni continuu; normalizeaza valoarea glucozei sanguine si combate diabetul care se asociaza de multe ori pancreatitei - deoarece pancreasul este o glanda mixta cu doua functii importante: exocrin, ce regleaza sinteza enzimatica si endocrina, ce secreta un important hormon - insulina, reglator al valorii glicemiei).

- White Willow (2-1-2 dupa masa; 2 luni continuu; are functie anti inflamatorie, reducand prin acest mecanism dimensiunea crescuta a glandei si durerea ce apare secundar inflamatiei).

- Noni liquid (1-1-1 linguri inainte de masa; 2-3 luni continuu; creste sistemul imunitar si rezistenta organismului la boli, favorizand astfel recuperarea mai rapida in cadrul acestei afectiuni importante).


- Optional, se mai poate utiliza dispozitivul energetic de uz personal BioHarmonex, pe programele DETOX (Detoxifiere), DIGESTION (Digestie), LIVER PANCREAS (Ficat, Pancreas), MERIDIAN (Meridiane energetice).

- Optionalse va consuma apa alcalina (vezi dispozitivul Aquarion), deosebit de benefica  pe mai multe directii:

- Detoxifierea corpului - prin indepartarea reziduurilor acide si a toxinelor acumulate zilnic din aer, medicamente, alimentatie, sau generate pe stres, fiinta recastiga un atribut redutabil in lupta cu boala: vitalitatea.

- Hidratarea corespunzatoare d.p.d.v. calitativ si cantitativ a corpului - este de baza in asimilarea optima a nutrientilor la nivel celular si eliminarea completa si la timp a compusilor metabolici reziduali din organism.

- Oxigenarea corpului - deoarece cancerul si majoritatea bolilor nu rezista intr-un mediu oxigenat, oxigenarea organelor si tesuturilor este un alt mare castig in procesul de refacere generala.

- Alcalinizarea corpului - deoarece cancerul si majoritatea bolilor nu pot evolua intr-un mediu alcalin, aducerea pH-ului corpului de la acid la alcalin este urmatorul obiectiv al persoanei care doreste sa fie sanatoasa.

- Intarirea sistemului imunitar - pentru a mari abilitatea corpului de a lupta cu agresiunile din interior si din exterior si de a pastra constanta homeostazia, interventia cu mijloace naturale special concepute pentru ridicarea imunitatii este ultimul dar nu si cel din urma pas pentru redobandirea sanatatii si mentinerea ei la standarde inalte.


Observatie: Se efectueaza o cura de 2-3 luni. Se poate relua cura dupa 1-2 luni de pauza si este posibila administrarea concomitenta cu alte medicamente.

 

 
[Home] [Produse Calivita] [Plante Medicinale] [Afectiuni-Boli] [Semne Simptome] [Tratamente naturiste] [Regimuri Slabire] [Terapii naturiste] [Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii] [Dictionare] [Frumusete] [Anticonceptionale] [Boli Infectioase] [Sarcina Nasterea] [Analize medicale] [Alimentatia] [Remedii] [Idei Afaceri] [Harta site]
Google
www  www.pravaliata.ro
COPYRIGHT © 2005 - 2013  Toate drepturile rezervate.