Parazitoza intestinala tratament cu produse Calivita

Parazitii intestinali se intalnesc la copiii de toate varstele. La sugari, in primele luni de viata, parazitii intestinali sunt mai rari intalniti, intrucat copilul

este alaptat, deci nu are cum sa se contamineze in mod direct. Copiii care frecventeaza colectivitatile (crese, gradinite) sunt mai expusi parazitarii.

Cele mai frecvente boli parazitare intalnite la copii sunt:
Giardioza (determinata de Giardia lamblia parazit intestinal, care produce boala numita giardiaza sau lambliaza, caracterizata de stare de greata, lipsa poftei de mancare, dureri abdominale etc).
Oxiuroza parazitoza intestinala produsa de oxiuri (viermi cilindrici mici, care se localizeaza in zona anala si produc mancarimi intense).
Ascaridioza (determinata de Ascaris lumbricoides) - limbricii.

La acestea se mai adauga, dar cu o incidenta mult mai scazuta, si alte parazitoze: tenia, toxoplasmoza, trichocefaloza, toxocaroza, himenolepidoza, hidadidoza, teniaza, etc.

Tulburarile produse de prezenta acestor paraziti sunt numeroase si de gravitate variata. De obicei copilul parazitat poate sa se prezinte:
-  pierderea pofetei de mancare sau foame exagerata:
- diaree,
- greata,
- dureri abdominale, uneori destul de acute, localizate intr-o anumita regiune (cateodata -durerile apar in timpul mesei, astfel incat copilul poate refuza sa mai manance),
- anemie cu paloare intensa,
- somn agitat,
- scadere in greutate si stoparea cresterii copilului (daca parazitarea este de lunga durata si netratata)
- mancarimi anale in cazul oxiurilor.

 In continuare va oferim o schema detaliata de tratament natural pentru PARAZITOZA INTESTINALA,

Pentru tratarea optima a parazitozelor intestinale recomand urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste CaliVita:

- Para Protex  (1\2 - 0 - 1 la copii pana la 6 ani si 1-0-1 la copii dupa 6 ani, dupa masa, 2 luni continuu, are functie de antiparazitar intestinal si regleaza motilitatea intestinala facilitand eliminarea parazitilor).

- Digest Ease (0 - 1 - 1\2 la copii pana la 6 ani si 0-1-1 la copii dupa 6 ani, in timpul mesei, 2 luni continuu, regleaza secretia enzimelor digestive favorizand digestia normala si eliminarea toxinelor intestinale) sau Digestive Enzymes (0-1-1 la adulti), in timpul mesei, 2 luni continuu, regleaza nivelul enzimelor digestive, favorizand digestia normala si eliminarea toxinelor intestinale).

- Acidophilus (0-1-1 in timpul mesei, 3 luni continuu, regleaza flora intestinala prevenind acumularea bacteriilor si parazitilor. Formula este adecvata copiilor mai mari de 5-6 ani care pot inghitii capsulele; in caz contrar, continutul capsulei se va dizolva in mancare).

- Liquid Clorophyll (1-0-1 lingurite la copii, respectiv 1-1-1 lingurite la adult, dupa masa la 2-3 ore dupa ce s-a administrat Para Protex, 2 luni continuu, cicatrizeaza leziunile intestinului cu ajutorul clorofilei si este un purificator excelent al tuturor organelor tractului digestiv suprasolicitate si intoxicate de prezenta parazitului. Mediul alcalin realizat este neprielnic parazitilor, prevenind astfel recurentele. Vitaminele si mineralele prezente in clorofila revitalizeaza organismul afectat de parazit).

- Oregano Oil (3 picaturi intr-o lingurita de ulei de masline + 5-10 picaturi de lamaie, dimineata, pe stomacul gol, actioneaza prin extra-purificarea cailor biliare de orice eventuale depuneri de oua si chisturi parazitare).


- Optional se va consuma apa alcalina (vezi dispozitivul Aquarion), deosebit de benefica in eliminarea din corp a reziduurilor metabolice si declansarea procesului de curatire a colonului in paralel cu optimizarea absorbtiei intestinale a nutrientilor, reglarea proceselor digestive, ridicarea imunitatii generale, oxigenarea in profunzime pana la nivel celular (mediul oxigenat si alcalin este neprielnic viermilor intestinali, microbilor si celulelor canceroase).

 

 
[Home]
[Produse Calivita]
[Plante Medicinale]
[Afectiuni-Boli]
[Semne Simptome]
[Tratamente naturiste]
[Regimuri Slabire]
[Terapii naturiste]
[Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii]
[Dictionare]
[Frumusete]
[Anticonceptionale]
[Boli Infectioase]
[Sarcina Nasterea]
[Analize medicale]
[Alimentatia]
[Remedii]
[Idei Afaceri]
[Harta site]

 

[Home] [Produse Calivita] [Plante Medicinale] [Afectiuni-Boli] [Semne Simptome] [Tratamente naturiste] [Regimuri Slabire] [Terapii naturiste] [Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii] [Dictionare] [Frumusete] [Anticonceptionale] [Boli Infectioase] [Sarcina Nasterea] [Analize medicale] [Alimentatia] [Remedii] [Idei Afaceri] [Harta site]
Google
www  www.pravaliata.ro
COPYRIGHT © 2005 - 2013  Toate drepturile rezervate.