Parodontoza tratament cu produse Calivita

Parodontoza este o degenerare a parodontiului tesut prin care sunt fixati dintii in osul maxilarelor constand in retractia gingiilor,

descoperirea pronuntata a dintilor si caderea lor.
Se confunda adesea cu gingivita, pentru ca, de fapt, primul stadiu al bolii poarta numele de gingivita sangerarea gingiilor.

Primul semn in Parodontoza il reprezinta inrosirea si umflarea marginilor gingivale, care sangereaza frecvent la periaj. Boala afecteaza toate structurile care inconjoara dintele si este determinata de acumularea placii bacteriene. Produsele toxice eliminate de bacterii irita gingiile, care devin rosii, umflate si sangereaza la atingere, din cauza inflamatiei.

Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural pentru PARADONTOZA,

Afectiunile gingivale sunt caracterizate prin infectii ale gingiei si ale celorlalte tesuturi care sustin dantura. Forma intiala, mai usoara, poarta denumirea de parodontopatie, in timp ce formele mai grave, care pot duce la pierderea danturii, sunt cunoscute sub denumirea de parodontoza. Pentru tratarea optima a Parodontoza de afectiuni recomand urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste CaliVita:

- Para Protex  (0-1-1 in timpul mesei, 3 luni continuu, rol de antiseptic si antibiotic la nivel gingival).

- Noni (lichid) (1-1-1 lingurite inainte de masa, pt. copii in cura de 3 luni continuu, intareste imunitatea si rezistenta gingiilor sau 1-1-1 linguri inainte de masa, pt. adulti, in cura de 3 luni continuu, cu acelasi efect).

- Vitamina C 1000 mg (1-1-0 dupa masa, 3 luni continuu, trofic al capilarelor gingivale impiedicand sangerarile).

- Coenzyme Q10 Sublingual (0-1-0 a masa, numai la adultii de peste 30 ani in cura de 2 luni continuu, stimuleaza circulatia, oxigenarea si revitalizarea tesuturilor gingivale din cavitatea bucala).

- Oregano Oil (4-0-4 dupa masa, 2-3 luni si clatire bucala apa+ulei; sterilizeaza, calmeaza local si combate inflamatiile gingivale).

- Optional, se poate utiliza dispozitivul energetic de uz personal BioHarmonex, pe programele corespuzatoare de reglare energetica: Circulatie, Imunitate, Detoxifiere, Piele, Meridian.

- Optional se va consuma apa alcalina (vezi dispozitivul Aquarion), deosebit de benefica in eliminarea din corp a reziduurilor cu potential toxic-cancerigen, ridicarea imunitatii, oxigenarea tesuturilor. Se va clati gura tot timpul cu apa acida, deosebit de benefica pentru dezinfectie si cicatrizare la nivelul cavitatii bucale.

 


 

[Home] [Produse Calivita] [Plante Medicinale] [Afectiuni-Boli] [Semne Simptome] [Tratamente naturiste] [Regimuri Slabire] [Terapii naturiste] [Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii] [Dictionare] [Frumusete] [Anticonceptionale] [Boli Infectioase] [Sarcina Nasterea] [Analize medicale] [Alimentatia] [Remedii] [Idei Afaceri] [Harta site]
Google
www  www.pravaliata.ro
COPYRIGHT © 2005 - 2013  Toate drepturile rezervate.