Plagile (ranile) tratament cu produse Calivita


Daca am inceput sa abordam subiectul cicatricelor si evolutia lor postoperatorie sau post traumatica, nu strica sa cunoastem urmatoarele

informatii generale legate de mecanismul de producere, durata de vindecare a plagilor si formarea cicatricei definitive.

Leziunile pielii (plagile), produse dupa actiunea unor factori externi (mecanic, termic si chimic), se diferentiaza intre ele dupa mecanismul de producere, localizare, profunzime, suprafata afectata, agentul patogen si timpul de adresabilitate a pacientului la serviciile de specialitate. Astfel, acestea au o durata de vindecare aproximativa de 15-20 de zile.

Oamenii au sperat mereu ca vor putea micsora durata de vindecare a plagilor, dar in final si-au dat seama ca acest proces are un ceas biologic pe care nu-l pot modifica. In cel mai bun caz, s-a putut doar favoriza sau optimiza procesul de vindecare, folosind rosu scarlet, violet gentian, balsam de Peru, pudre de cartilagiu sau os, oxid de zinc si oxigen.

Iar, o data cicatricea formata, ea evolueaza intre 6 si 12 luni, perioada in care este necesara o ingrijire speciala pentru maturizare, precum si pentru aranjamentul arhitectural si estetic al cicatricei.

Aceste plagi - intepate, taiate, muscate sau contuze, produse prin lovire ori strivire - pot fi simple sau complexe, superficiale sau profunde, mici sau mari, cu margini regulate sau neregulate, curate sau poluate cu pamant ori materie biologica. Ele pot fi asociate si cu alte leziuni ale organelor interne sau osoase.

De pilda, la fracturi deschise ale membrelor, pe langa leziuni ale pielii, ne confruntam si cu leziuni osoase care ridica gradul de complexitate a traumatismului, astfel modificandu-se perioada de vindecare, ingrijirea plagilor si, implicit, perioada de recuperare functionala a membrului afectat.


Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural pentru PLAGI,

Pentru regenerarea si vindecarea plagilor recomand urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse natursite CaliVita:

- Liquid Clorophyll (1-1-1, inainte de masa, stimuleaza vindecarea ranilor prin creearea unui mediu intern alcalin, favorabil refacerii la nivel tegumentar).

- Para Protex (1-0-1 in timpul mesei, are rol antimicrobian, antibacterian si antifungic, favorizand vindecarea fara complicatii a plagii).

- SambuRex (1-1-1 lingurite dupa masa, manifesta efecte antiseptice si cicatrizante la nivelul plagii datorita socului negru si extractului de echinaceea din compozitie).

Observatie: se recomanda o sigura cura completa (a cate un flacon din fiecare produs).
 

 
[Home] [Produse Calivita] [Plante Medicinale] [Afectiuni-Boli] [Semne Simptome] [Tratamente naturiste] [Regimuri Slabire] [Terapii naturiste] [Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii] [Dictionare] [Frumusete] [Anticonceptionale] [Boli Infectioase] [Sarcina Nasterea] [Analize medicale] [Alimentatia] [Remedii] [Idei Afaceri] [Harta site]
Google
www  www.pravaliata.ro
COPYRIGHT © 2005 - 2013   Toate drepturile rezervate.