Pleurezie tratament cu produse Calivita

 

Pleurezia reprezinta acumularea unei cantitati excesive de lichid in spatiul dintre plamani si peretele toracic (in mod normal lichidul pleural este in cantitate foarte redusa), datorita unui proces inflamator al foitelor pleurale.

Lichidul pleural se acumuleaza atunci cand formarea acestuia depaseste absorbtia sa.
Revarsatul pleural este de tip transsudat atunci cand factorii sistemici care influenteaza formarea si absorbtia lichidului pleural sufera anumite alterari, si de tip exudat atunci cand sunt implicati factorii locali.

Clinic pacientul prezinta o bombare a peretelui toracic cu largirea spatiilor intercostale, diminuarea amplitudinii miscarilor respiratorii insotita eventual de durere la nivelul portiunii de torace afectate, precum si o serie de semne caracteristice la examenul clinic. Pleurezia poate fi libera in marea cavitate pleurala a unuia dintre plamani, ajungandu-se uneori pana la deplasarea mediastinului si insuficienta respiratorie acuta; sau inchistata, ocupand doar o portiune din cavitatea pleurala, cu diverse localizari.

Diagnosticul se completeaza cu ajutorul radiografiei pulmonare, a analizei lichidului pleural prelevat prin punctie sau, la nevoie, cu ajutorul biopsiei pleurale.

Pleureziile netratate pot duce la o serie de complicatii, dintre care cele mai importante sunt insuficienta respiratorie, fistulizarea in bronsii (trecerea lichidului pleural in bronsii in pleureziile purulente) sau pahipleurita ce duce la fibrotorax (fibrozarea cavitatii pleurale).

Tratamentul se face in functie de cauza ce a produs pleurezia si cuprinde eliminarea cauzei atunci cand este posibil, indepartarea lichidului in exces prin terapie medicamentoasa sau chirurgicala si tratamentul complicatiilor.

Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural pentru PLEUREZIE,

Pneumonia este o afectiune ce presupune aparitia unei cantitati variabile de lichid in cavitatea pleurala (in interiorul plamanilor), datorata unei inflamatii, unui traumatism sau oricarei alte boli care altereaza permeabilitatea membranei plamanilor. Pentru tratarea acesteia recomand urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste CaliVita:

- White Willow (2-2-2 dupa masa, este un bun antiinflamator si antialgic, reducand pana la disparitie inflamatia si durerea pleurala determinata de diversi factori perturbatori externi).

- Garlic Caps (1-1-1 dupa masa; are rolul de a drena si elimina lichidul din cavitatea pleurala, in acelasi timp exercitand si functia de antibiotic-antibacterian contra eventualelor suprapuneri microbiene ce pot aparea).

- Smokerade (1-1-1 dupa masa; contine antioxidanti specifici in stimularea imunitatii locale din arborele bronho-pulmonar, prevenind aparitia complicatiilor secundare ce altereaza functia respiratorie).

- Liquid Clorophyll (1-1-1 lingurite inainte de masa; 2-3 luni continuu; anti-inflamator si dezinfectant, alcalinizant si stimulator al curatirii metabolice in tot corpul; purifica circulatia sanguina si dreneaza circulatia limfatica).

- SambuRex (1-1-1 lingurite dupa masa, diminueaza acumularile lichide din tesutul pleural; actioneaza favorabil in inflamatiile, edemele si degenerescentele cailor respiratorii).

Important! In pleurezia ce apare ca si complicatie in cadrul PANCREATITEI sau CIROZEI HEPATICE, se trateaza in primul rand boala de baza declansatoare - vezi ciroza hepatica, respectiv pancreatita.

Observatie:
Schema de tratament de mai sus se poate lua in paralel cu medicatia clasica.

 

 

 
[Home] [Produse Calivita] [Plante Medicinale] [Afectiuni-Boli] [Semne Simptome] [Tratamente naturiste] [Regimuri Slabire] [Terapii naturiste] [Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii] [Dictionare] [Frumusete] [Anticonceptionale] [Boli Infectioase] [Sarcina Nasterea] [Analize medicale] [Alimentatia] [Remedii] [Idei Afaceri] [Harta site]
Google   
 
COPYRIGHT © 2005 - 2013  Toate drepturile rezervate.