Pneumonie tratament cu produse Calivita

Inflamatia poate cuprinde un numar de lobi din unul sau ambii plamani (dubla pneumonie). Cand se localizeaza la un lob, produsa de obicei de un
pneumococ, se numeste „franca lobara". Cand se extinde si la bronhii, se numeste „bronhopneumonie". Pneumonia „interstitiala" cuprinde spatiul dintre alveolele pulmonare si e produsa de virusuri. Pneumoniile virotice au forme usoare si nu necesita antibiotice, tratandu-se ca o viroza a aparatului respirator: repaus, ceai contra febrei, dezinfectie nas si gat, vitamina C, alimentatie usoara etc. Pneumoniile datorate bacteriilor (pneumococi, stafilococi, streptococi etc.) au debut brusc cu febra mare, frison, fata aprinsa, junghi toracic puternic, tuse cu expectoratie, la inceput ruginie apoi muco-purulenta, respiratie grea, moleseala etc.
Bronhopneumoniile, datorita acelorasi microbi ca mai sus, au aceeasi simptomatologie.
in acest caz trebuie consultat si medicul.
Pleurita este inflamatia membranei care inveleste plamanii. Mai des este cu formare de lichid. in general sunt de natura tuberculoasa.
 
Pneumonia lobara afecteaza una sau mai multe sectiuni (lobi) ale plaminilor. Pneumonia bronhica (sau bronhopneumonia) afecteaza parti ale ambilor plamini. Pneumonia bacteriana este cauzata de diferite bacterii, printre care cea mai cunoscuta este pneumonia pneumococica. Pneumonia virala este cauzata de diferiti virusi, aceasta fiind cauza a jumatate din totalul cazurilor de pneumonie. Pneumonia micoplasmica este cauzata de micoplasme, cei mai mici agenti vii ai bolilor umane, care au atit caracteristicile bacteriilor, cit si ale virusurilor, dar nu intra in nici una dintre aceste doua categorii. Acesti agenti cauzeaza in general o pneumonie usoara, foarte raspindita, care afecteaza toate categoriile de virsta. Alte pneumonii mai putin frecvente pot fi cauzate de inhalarea alimentelor, a lichidelor, a gazelor, a prafului sau de fungi.

Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural pentru PNEUMONIE,

Pneumonia este o infectie a cailor respiratorii inferioare (plamanilor) cu diverse microorganisme patogene, inclusiv virusi, bacterii si paraziti. Pentru tratarea acesteia recomand urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste CaliVita:

- Para Protex (1-1-1 dupa masa; confera para protectie organismului contra agentilor microbieni de orice tip ce se fixeaza in urma scaderii imunitatii tractului respirator).

- Garlic Caps (1-1-1 dupa masa; poseda rol de antibiotic natural fiind adjuvant in sterilizarea focarelor infectioase ca umare a stimularii expectoratiei muco-purulente prin tuse)

- Ocean 21 (1-1-1 linguri inainte de masa; este un excelent imunostimulator si antiseptic general, prevenind complicatiile pneumoniei si eventualele recidive; este bronho-dilatator si analgezic).

- Omega 3 (1-1-1 in timpul mesei; are efect protector la nivelul mucoaselor bronho-pulmonare, favorizand impreuna cu antioxidantii din siropuri refacerea precoce a functiei respiratorii).

- SambuRex (1-1-1 lingurite dupa masa, remediu complex pe baza de soc, astragalus si echinaceea, cu actiune favorabila in inflamatiile si virozele cailor respiratorii - cum este pneumonia).

-Se va face o cura continua de cate 1 flacon din fiecare produs al schemei de tratament si se poate asocia cu medicatia

 

 
[Home] [Produse Calivita] [Plante Medicinale] [Afectiuni-Boli] [Semne Simptome] [Tratamente naturiste] [Regimuri Slabire] [Terapii naturiste] [Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii] [Dictionare] [Frumusete] [Anticonceptionale] [Boli Infectioase] [Sarcina Nasterea] [Analize medicale] [Alimentatia] [Remedii] [Idei Afaceri] [Harta site]
Google
www  www.pravaliata.ro
COPYRIGHT © 2005 - 2013   Toate drepturile rezervate.