Poliartrita reumatoida tratament cu produse Calivita

Poliartrita reumatoida este o boala reumatismala caracterizata prin inflamatia cronica a mai multor articulatii, de unde si numele de poliartrita. Cauza poliartrita reumatoida

este inca necunoscuta, desi in ultimele decenii s-a stabilit ca in esenta, boala apare atunci cand anumiti factori externi (virusuri, bacterii) actioneaza pe un teren genetic susceptibil. In aparitia bolii intervin si factori hormonali: boala este de 2-3 ori mai frecventa la femei si s-a observat ca sarcina amelioreaza simptomele bolii. Poliartrita reumatoida este destul de frecventa, prevalenta ei fiind intre 0,3 si 2% (peste 150.000 de bolnavi in tara noastra). Desi este o boala a varstei medii, ea poate aparea la copil, adultul tanar si la varstnic.

In continuare va oferim o schema detaliata de tratament natural pentru POLIARTRITA REUMATOIDA,

Poliartrita reumatoida este o afectiune imunologica ce prinde mai ales sistemul osteo-articular. Pentru tratarea optima a poliartrita reumatoida recomand urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste CaliVita:

- Shark Aid  (1-2-1 innainte de masa, 3 luni continuu, previne distructiile cartilaginoase la nivel articular).

- Joint Protex (1-0-1 dupa masa, 3 luni continuu, inlatura durerea si impotenta articulara, facilitand miscarile).

- Vital A/ B/ AB/ 0 (1-1-0 innainte de masa , 3 luni continuu, echilibreaza balanta vitaminelor si mineralelor din organism, intarind sistemul immunologic al pacientului).

- Super Soya Lecithin (1-0-1 in timpul mesei, 3 luni continuu, reduce in mare masura sau chiar elimina durerile articulare contribuind la asigurarea libertatii de miscare necesara desfasurarii activitatilor zilnice).

- Detox Patch (aplicari locale, in principal seara, absoarbe toxinele care determina degenerescenta specifica bolii artritice).

- Optional, se poate utiliza dispozitivul energetic de uz personal BioHarmonex, pe programele corespuzatoare de reglare energetica: Oase/ Coloana vertebrala, Sistem imunitar, Sistem Nervos, Meridian.

- Optional se va consuma apa alcalina (vezi dispozitivul Aquarion), deosebit de benefica in dezacidificarea corpului, hiper-aciditatea fiind una din cauzele principale ale demineralizarii osos-cartilaginoase prin faptul ca periodic sistemul osteo-articular este comandat de creier sa elibereze in sange calciu si alte substante utile pentru a alcaliniza mediul in cazul in care ph-ul intern s-a mentinut la valori scazute (acide) perioade indelungate. Prin pierederea constanta de substante nutritive, rezistenta osos-cartilaginoasa este diminuata, fiind astfel favorizata aparitia ramolismentelor in sistemul osteo-articular. Consumul de apa alcalina ajuta prin stoparea acestui mecanism la recapatarea mobilitatii articulare.

 

 
[Home] [Produse Calivita] [Plante Medicinale] [Afectiuni-Boli] [Semne Simptome] [Tratamente naturiste] [Regimuri Slabire] [Terapii naturiste] [Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii] [Dictionare] [Frumusete] [Anticonceptionale] [Boli Infectioase] [Sarcina Nasterea] [Analize medicale] [Alimentatia] [Remedii] [Idei Afaceri] [Harta site]
Google
www  www.pravaliata.ro
COPYRIGHT © 2005 - 2013   Toate drepturile rezervate.