Power Mins de la Calivita la pret 46.52 lei  contine 100 tablete TVA 9%

Dacă doriţi să deveniţi membru al Reţelei CaliVita sa beneficiati de 10 % reducere si Curier Gratis, vă rugăm să accesaţi următorul link http://calivita.ro/registration/0402106220/

 Comenzi Calivita  0736.702.053 / 0773873053 comenzicalivita@gmail.com

 

Valoarea coletului Taxe Posta Romana Taxe firme curierat
1 - 400 lei 7 lei 15 lei
peste 400 lei GRATUIT GRATUIT

  Power Mins   organismul necesita cantitati mai mari de anumite substante minerale. Power Mins printre acestea se numara calciul, magneziul, fosforul, potasiul, precum si clorurile. Din altele, organismul utilizeaza zilnic doar cateva mili sau micrograme. Acestea sunt denumite oligoelemente de catre specialisti si sunt la fel de importante pentru mentinerea sanatatii ca si celelalte. Acest lucru se explica prin fenomenul de sinergism, adica prin participarea lor concomitenta la mai multe reactii chi mice si potentarea reciproca a actiunilor. Deci, lipsa sau insuficienta chiar si a unui singur oligoelement blocheaza desfasurarea in conditii normale a actiunii celorlalte oligoelemente. Organismul guvernamental Food and Drug Administration din SUA a stabilit, cu zeci de ani in urma, necesarul zilnic recomandat pentru un numar de 6 elemente Power Mins Power Mins contine: calciul, fierul, magneziul, fosforul si zincul.  Alaturi de acestea, pentru mentinerea sanatatii si functionarea ireprosabila a mecanismelor biologice, mai sunt absolut necesare inca cel putin 12 elemente foarte cunoscute.
 Descriere:
Tablete  de Power Mins ce contin minerale si oligoelemente intr-o proportie optima. Substantele biologic-active din compozitie actioneaza sinergic. Legatura chelatata asigura o absorbtie completa. Macromineralele si oligoelementele sunt esentiale pentru viata, participand la numeroase procese biochimice in care isi potenteazt reciproc efectul. Deoarece nu actioneaza individual, ci impreuna, orice deficienta a unuia sau a mai multora din aceste elemente poate afecta mai multe procese metabolice deodata, ducand la dereglari si la instalarea bolilor. Power Mins dintre oligoelemente (zinc, mangan, fier, seleniu, crom, molibden), organismul utilizeaza doar a mia sau a milionimea parte dintr-un gram, in timp ce macromineralele (calciu, magneziu, potasiu) sunt necesare in cantitati mai mari. Insa ambele grupe de substante sunt indispensabile pentru mentinerea sanatatii. Calciul este responsabil de sanatatea oaselor si a danturii, stimuleaza absorbtia de fier; este indispensabil pentru functionarea sistemului nervos, si ajuta la transmiterea impulsurilor nervoase. Magneziul ajuta la functionarea eficienta a nervilor si muschilor si joaca un rol important in procesul de transformare a glucozei din sange in energie. Calciul si magneziul au un rol important in functionarea aparatului cardiovascular. Fierul este necesar pentru formarea globulelor rosii (hemoglobina) si pentru producerea anumitor enzime. Cuprul este indispensabil pentru includerea fierului in hemoglobina. Absenta cromului duce la imposibilitatea organismului de a asimila si de a utiliza in mod adecvat glucidele.

 

Recomandari Power Mins:                                                                Mod de administrare Power Mins:

Activitate fizica (stimulare)
Adolescent (14-18 ani) - preventiv
Afectiuni cardiace (acord cardilog)
Alcoolism
Anemie feripriva
Anticonceptionale (comb. ef. neg.)
Aritmie cardiaca
Astenie
Carcei
Cardiopatie ischemica
Crestere (stimulator)
Decalaj fus orar
Deficit Ca si Mg (asimilare, fixare)
Depresie
Dinti sanatosi
Enduranta (rezistenta la efort)
Febra musculara (prevenire)
Menopauza
Nervozitate
Osteoporoza
Persoana in varsta - preventiv
Picioare reci
Rahitism
Rau de mare, avion, masina (prev)
Ritm cardiac (lipsa Ca, Mg, K, B2)
Schizofrenie
Scrasnit din dinti
Spasmofilie
Varice
Varsat de vant

1-0-1
0-0-1
1-0-1
0-0-1
0-0-1
1-0-1
0-0-1
0-0-1
0-0-1
1-0-1
0-0-1
1 caps dupa 5 ore de zbor
1-0-1
0-0-1
0-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1
0-0-1
0-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1
0-0-1
0-0-1
0-0-1
0-0-1


Organismul guvernamental Food and Drug Administration din SUA a stabilit, cu zeci de ani in urma, necesarul zilnic recomandat pentru un numar de 6 elemente.
Acestea sunt: calciul, fierul, magneziul, fosforul, iodul şi zincul. Alaturi de aceste 6 elemente, pentru mentinerea sanatatii si functionarea†corecta a mecanismelor biologice, mai sunt absolut necesare inca cel putin 12 elemente foarte cunoscute.
Acestea sunt: clorul, cromul, cobaltul, cuprul, fluorul, manganul, molibdenul, potasiul, seleniul, sodiul, sulful şi vanadiul, care poarta denumirea de elemente active. Incepand din anul 1989,†in SUA, si seleniul a fost considerat ca element vital pentru organismul uman, stabilindu-se necesarul zilnic recomandat si pentru acest element.

Calciul si fosforul sunt minerale implicate in mentinerea sanatatii oaselor si a danturii. In acelasi timp, calciul si magneziul au un rol foarte important in functionarea aparatului cardiovascular. Calciul contribuie la absorbtia fierului si are rol in transmiterea excitatiilor nervoase. Magneziul este indispensabil†functionarii sistemului nervos si musculaturii, avand un rol important in procesul metabolic prin care glucoza se transforma in energie. In lipsa cromului, metabolismul glucidic nu este eficient. Cobaltul, asemanator fierului, este indispensabil Ón procesul de formare a globulelor rosii. Fara cupru, fierul nu poate fi inglobat in hemoglobina. Iodul este†necesar pentru functionarea glandei tiroide. Manganul sustine activitatea corespunzatoare a unor enzime gastrice si, de asemenea are importanta in eliminarea toxinelor. Molibdenul isi aduce aportul la metabolismul glucidic si lipidic si, in acelasi timp, este un component important al enzimei care asigura utilizarea fierului. Potasiul, Ón combinaţie cu sodiul, regleaza echilibrul hidro-electrolitic al organismului, normalizeaza ritmul cardiac si contribuie la eliminarea metabolitilor inutili. Seleniul, la fel ca si vitamina E, este un antioxidant important si incetineste imbatranirea tesuturilor, avand rol Ón prevenirea formarii tumorilor maligne. Zincul controleaza si dirijeaza procesele metabolice, activitatea enzimelor, mentine integritatea celulelor si este indispensabil pentru sinteza proteinelor.

†In zilele noastre, aproape toata lumea e constienta de importanta pe care o au vitaminele in alimentatie. Foarte putini oameni stiu insa ca in lipsa sarurilor minerale, vitaminele nu isi pot exercita efectul benefic. Daca substantele minerale lipsesc, vitaminele nu mai pot fi asimilate si nu-si mai exercita efectul.

Importanta substantelor minerale este subliniata si de faptul ca, in timp ce organismul este capabil sa sintetizeze anumite vitamine, acesta nu este capabil sa sintetizeze minerale, ele trebuind aduse prin aport alimentar.
Daca dintr-o cauza sau alta sunt substante minerale ce lipsesc din alimentatie, pot aparea dereglari serioase ale metabolismului. In astfel de cazuri, precum in situatia unor solicitari fizice deosebite (de exemplu antrenamente epuizante sau competitii sportive), se impune un adaos de substante minerale sub forma de suplimente alimentare.

Mod de ad ministrare Power Mins: 2-4 tablete zilnic sau conform indicaţiilor

Un flacon de Power Mins are 100 de tablete

O tableta de Power Mins contine:

Power Mins contine Calciu (din carapace de scoici si citrat) ... ... ... ... ... ..... 250 mg
Power Mins contine Magneziu (oxid si aspartat) ... ... ... ... ... ... .... ...... ...† 150 mg
Power Mins contine Potasiu (citrat si aspartat) ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... 24 mg
Power Mins contine Zinc (chelatat cu aminoacizi) ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... 7.5 mg
Power Mins contine Mangan (chelatat cu aminoacizi) ... ... ... ... ... ... ... ...††... 4 mg
Power Mins contine Fier (fumarat) ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ..... 4 mg
Power Mins contine Cupru (chelatat cu aminoacizi) ... ... ... ... ... ... ... ... ...†0.50 mg
Power Mins contine Iod (din alge marine) ... ... .... ... ... ... .... ... ... ... ... ... 50 mcg
Power Mins contine Seleniu (metionins si selenat de sodiu) ... ... ... ... ... ...† 20 mcg
Power Mins contineCrom (picolinat) ... ... ... ... ... ... ... ... ... .... ... .... ... ... 50 mcg
Power Mins contine Molibden (chelatat cu aminoacizi) ... ... ... ... ... ... ... ... .125 mcg

Observatie:
Nu se administreaza copiilor sub 6 ani.

                                                       Cantitatea:      

Categorii Produse

 • Promotii Calivita
 • Produse CaliVita
 • Vitamine
 • Minerale
 • Antioxidanti
 • Multivitamine
 • Pentru slabit
 • Pentru digestie
 • Pentru bebelusi
 • Pentru copii
 • Imunitate
 • Pentru gravide
 • Pentru menopauza
 • Pentru barbati
 • Pentru batrani
 • Detoxifiere
 • Revitalizare
 • Articulatii Oase
 • Filtre apa Calivita
 • Cardiovasculare
 • Cancer Profilaxie
 • Potenta Fertilitate
 • Antistress Depresie
 • Memorare Concentrare
 • Antivirale Antigripale
 • Acizi Grasi Nesaturati
 • Hepatoprotectoare
 • Protectie ochi Vedere
 • Cu Plante Medicinale
 • Din mediul marin
 • Reumatism Dureri articulare
 • Afectiuni si Tratamente
 • Inscriere Calivita

 • [Home] [Produse Calivita] [Plante Medicinale] [Afectiuni-Boli] [Semne Simptome] [Tratamente naturiste] [Regimuri Slabire] [Terapii naturiste] [Calculatoare sanatate]
  [Cure Diete Regimurii] [Dictionare] [Frumusete] [Anticonceptionale] [Boli Infectioase] [Sarcina Nasterea] [Analize medicale] [Alimentatia] [Remedii] [Idei Afaceri] [Harta site]
  Google
  www  www.pravaliata.ro
  COPYRIGHT © 2005 - 2016   Toate drepturile rezervate.