Prostatita (infectiilor prostatei) tratamentul cu produse Calivita

 

Prostatita reprezinta inflamatia glandei prostatice prin infectie microbiana. Prostatita provoaca dureri mari si tulburari genitale. Prostatita apare des la vārstnici.

Inflamatia prostatei sau prostatita este de doua feluri:

- Prostatita acuta (produsa de infectii cu gonococ, stafilococ, streptococ);

- Prostatita cronica (urmarea unei prostatite acute rau tratate sau ca un proces de insotire al unor uretrite cronice sau structuri uretrale).

Prostatita acuta se manifesta prin febra, dureri pelviene, mictiuni frecvente si dureroase. Prostatita acuta se manifesta prin: frison, febra ridicata, mictiuni frecvente si dureroase, uneori cu sange, dureri pelvine, etc.

Prostatita cronica se intalneste dupa varsta de 40 de ani, la aproximativ 30% dintre barbati. Prostatita cronica se manifesta prin mictiuni frecvente si dureroase, erectii dureroase, ejaculari precoce, sange in sperma, dureri pelvine, impotenta sexuala, etc.

In prostatita acuta se sta la pat, se combate constipatia si se va tine regim vegetarian cu foarte putina sare si multe lichide. In prostatita cronica se va evita frigul si umezeala. In prostatita cronica se va dormi pe o parte (pe spate creste frecventa mictiunilor). In prostatita cronica se va tine regim alimentar fara alcool, fumat, condimente iuti. Este bine ca 2 zile/saptamāna sa se tina post cu lichide.


Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural pentru PROSTATITA,

Prostatita este o afectiune ce consta in inflamatia glandei prostatice. Pentru tratarea acesteia recomand urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste CaliVita:


- Para Protex sau URX (1-1-1 dupa masa), are efect antibacterian si diurectic renal favorizand eliminarea bacteriilor din arborele genito-urinar.

- White Willow (1-1-1 dupa masa, reduce inflamatia glandei prostate).

- Vital Man (1-1-0 dupa masa, mentine secretia hormonala prostatica la nivel normal).

- Pro-State Power (1-0-1 dupa masa, mentine o sanatate optima a glandei prostate, atat in sinteza ei hormonala cat si in protectia contaminarii cu anumite microorganisme).

Observatie: Schema de tratament de mai sus se va lua 2 luni continuu.

 

 
[Home]
[Produse Calivita]
[Plante Medicinale]
[Afectiuni-Boli]
[Semne Simptome]
[Tratamente naturiste]
[Regimuri Slabire]
[Terapii naturiste]
[Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii]
[Dictionare]
[Frumusete]
[Anticonceptionale]
[Boli Infectioase]
[Sarcina Nasterea]
[Analize medicale]
[Alimentatia]
[Remedii]
[Idei Afaceri]
[Harta site]

 

[Home] [Produse Calivita] [Plante Medicinale] [Afectiuni-Boli] [Semne Simptome] [Tratamente naturiste] [Regimuri Slabire] [Terapii naturiste] [Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii] [Dictionare] [Frumusete] [Anticonceptionale] [Boli Infectioase] [Sarcina Nasterea] [Analize medicale] [Alimentatia] [Remedii] [Idei Afaceri] [Harta site]
Google
www  www.pravaliata.ro
COPYRIGHT © 2005 - 2011   Toate drepturile rezervate.