Psoriazis tratament cu produse Calivita

Psoriazis - foarte putin observabila la inceput, eruptia apare pe genunchi, pe coate sau pe partea acoperita de par a capului sub forma de solzi de

culoare rosie. Ea se transforma in curind in niste pete mari, la suprafata carora se formeaza niste solzi argintii. Dupa aceea, eruptia se intinde si pe alte suprafete ale pielii, corpul se tranforma intr-un tablou avangardist, iar viata devine un cosmar. Foarte multe persoane nu stiu ca psoriazisul nu este contagios nu isi pot ascunde teama atunci cind se intilnesc cu cineva bolnav. In toata istoria umanitatii nu a existat nici un caz de transmitere a psoriazisului de la o persoana bolnava la una sanatoasa, chiar si in cazul intrarii in contact cu singele persoanei infectate. In ciuda acestui lucru, potrivit statisticilor, chiar si in cele mai bogate tari si regiuni, de aceasta afectiune sufera aproximativ 4 la suta din populatie.

Stres si tulburari de natura endocrina
Foarte multi cercetatori atrag atentia asupra tulburarilor de natura endocrina, a tulburarilor de metabolism, a schimbarilor in sistemul imunitar al bolnavului. Exista unele lucrari care explica aparitia psoriazisului prin diverse nevroze, stres. Sint multi cei care recunosc ca aceasta afectiune a ramas o enigma pentru medici. "Din punct de vedere medical se poate garanta o remisie durabila a afectiunii si disparitia simptomelor pentru mai multi ani", spune Manuela Cristea, medic endocrinolog.
Luand in consideratie cauzele numeroase ale psoriazisului, incercind sa construiasca pe aceasta baza un sistem de tratament, in zilele noastre medicii se afla pe pozitia de a garanta o remisie durabila a afectiunii - o scadere considerabila sau disparitia simptomelor bolii pentru mai multi ani.

In continuare va oferim o schema detaliata de tratament natural pentru PSORIAZIS,

Psoriazisul repezinta o afectiune imunologica declansata predominent in conditii de stress emotional si dezechilibru al sistemului nervos. Pentru tratarea optima a acesteia recomand urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste CaliVita:

- Rhodiolin (1-1-1 inainte de masa, 3 luni continuu, asigura echilibrul normal al sistemului nervos prevenind recaderile in psoriazis).

- Mega Protect 4 Life (1-1-0 upa masa 3 luni continuu, efect protector la nivelul pielii prin continutul de antioxidanti specifici).

- Acidophilus with Psylium (0-1-1 in impul mesei, 3 luni continuu, echilibreaza PH-ul la nivel tegumentar, dar si la nivel intestinal, favorizand absorbtia optima a pricipiilor active din produsele anterioare).

- Omega 3 (1-0-1 dupa masa, 3 luni continuu, imbunatateste circulatia la nivelul epidermului, prevenind sclerozarea tegumentului pe anumite portiuni).

- Low-Deuterium-Oxy Crystal (10-10-10 picaturi in pahar cu apa plata, oxigenul activ din compozitie are capacitatea de a ajunge la toate celulele si tesuturile corpului, imbunatatind procesele organice, metabolismul si circulatia locala; apa saracita in deuteriu actioneaza in directia remisiei eruptiilor dermatologice si regenereaza epiderma).
 

- Optional, se poate utiliza dispozitivul energetic de uz personal BioHarmonex, pe programele corespuzatoare de reglare energetica: Piele, Imunitate, Circulatie, Digestie, Ficat / Pancreas, Tinerete, Meridiane Energetice.

- Optional se va consuma apa alcalina (vezi dispozitivul Aquarion), deosebit de benefica in eliminarea din corp a reziduurilor metabolice odata cu declansarea procesului de curatire a colonului si optimizarea absorbtiei intestinale a nutrientilor, dezacidificarea tesuturilor si organelor prin ridicarea ph-ului sanguin (fiind astfel posibila reversarea multor probleme functionale si organice deja instalate), fluidizarea sangelui si dizolvarea depunerilor de pe vase, reglarea proceselor digestive la nivel de stomac, ficat, pancreas, bila, ridicarea imunitatii generale, protejarea ADN-ului celular, oxigenarea in profunzime cardio-vasculara si cerebrala.

 

 

 
[Home] [Produse Calivita] [Plante Medicinale] [Afectiuni-Boli] [Semne Simptome] [Tratamente naturiste] [Regimuri Slabire] [Terapii naturiste] [Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii] [Dictionare] [Frumusete] [Anticonceptionale] [Boli Infectioase] [Sarcina Nasterea] [Analize medicale] [Alimentatia] [Remedii] [Idei Afaceri] [Harta site]
Google
www  www.pravaliata.ro
COPYRIGHT © 2005 -  2013  Toate drepturile rezervate.