Tratamentul impotriva rahitismului cu produse Calivita

Aceasta boala este intalnita in prima copilarie, mai ales intre 6-18 luni, la sugarii alimentati artificial, lipsiti de soare si de aer curat. Cauza principala

a rahitismului este lipsa vitaminei D, ceea ce va provoca perturbarea metabolismului fosforului si calciului. Consecintele acestor dereglari se observa mai ales la nivelul sistemului osos: oasele craniului devin moi si se deformeaza, coastele prezinta nodozitati, toracele se stramteaza, coloana vertebrala se inconvoaie, dintii apar mai tarziu etc. Copilul rahitic este trist si se dezvolta anevoios. Daca tratamentul adecvat nu va fi instituit la timp, oasele raman deformate pe toata viata.

Tratamentul rahitismului consta dintr-o alimentatie corecta, administrarea de vitamina D (dozele fiind stabilite de medic), expuneri la aer si soare.

Masuri igienice:

- copilul va locui intr-o locuinta salubra, intr-o camera insorita, bine aerisita si suficient de calduroasa;
- in sezonul cald, copilul va sta cat mai mult timp in aer liber, fiind expus la soare conform indicatiilor medicului.
 

In continuare va oferim o schema detaliata de tratament natural pentru RAHITISM,

Rahitismul reprezinta o afectiune ce consta in mineralizare osoasa deficitara secundara lipsei de vitamina D. Pentru tratarea optima a acestei afectiuni recomand urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste CaliVita:


Pentru sugari si copii cu varsta intre 0- 2 ani:

- Infant Formula  (2 ml/zi - 1 ml dimineata, 1 ml seara, administrate in ceai, 2 luni continuu, asigura un aport optim de vitamine in organismul sugarului si copilului asgurandu-i o crestere si dezvoltare normala).

 Pentru copii cu varsta intre 2-5 ani:

- Noni lichid (1-0-1 lingurite inainte de masa, 3 luni continuu, intareste imunitatea si previne aparitia diverselor boli la copil).

- Lion Kids Punch with Vitamin D (1-1-0 dupa masa, 3 luni continuu, asigura un aport optim de minerale si vitamine-inclusiv D si o crestere normala).

 Pentru copii peste 5 ani:

- Noni lichid (1-1-1 lingurite inainte de masa, 2-3 luni continuu);

- Lion Kids Punch with Vitamin D (1-1-0 dupa masa, 3 luni continuu);


- Optional, se poate utiliza dispozitivul energetic de uz personal BioHarmonex , pe programele corespuzatoare de reglare energetica.

- Optional se va consuma apa alcalina (vezi dispozitivul Aquarion), deosebit de benefica in eliminarea din corp a reziduurilor cu potential toxic-cancerigen, dezacidificarea sangelui, reglarea metoabolismului, normalizarea absorbtiei intestinale a nutrientilor, hranirea optima a celulelor, curatirea colonului, ridicarea imunitatii, oxigenarea tesuturilor si in special a creierului.

 

 
[Home] [Produse Calivita] [Plante Medicinale] [Afectiuni-Boli] [Semne Simptome] [Tratamente naturiste] [Regimuri Slabire] [Terapii naturiste] [Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii] [Dictionare] [Frumusete] [Anticonceptionale] [Boli Infectioase] [Sarcina Nasterea] [Analize medicale] [Alimentatia] [Remedii] [Idei Afaceri] [Harta site]
Google
www  www.pravaliata.ro
COPYRIGHT © 2005 - 2013  Toate drepturile rezervate.