Raul de calatorie tratament cu produse Calivita

Raul de calatorie se caracterizeaza printr-o stare generala de discomfort, greata, varsaturi, paloare, vertij, somnolenta, transpiratii, salivatie. Afecteaza

mai ales calatorii expusi unor miscari reale sau aparente a caror intensitate depaseste anumite limite.

Se explica prin receptionarea unor informatii contradictorii si inegale la nivelul centrului de echilibru, provenind de la organul echilibrului si/sau perceptiei vizuale si/sau sensibilitatii profunde proprioceptive.

In continuare va oferim o schema detaliata de tratament natural pentru RAUL de MARE, AVION, MASINA,

Raul de avion, de masina, de spatii inchise reprezinta o situatie des intalnita, manifestata preponderent la persoanele cu o sensibilitate emotionala mai crescuta. Simptomatologia consta in aparitia durerilor de cap sub forma unei presiuni intracraniene, ametelilor, senzatiei de greata, voma, stare de incordare si panica, etc. Pentru tratarea optima a acestor simtome recomand urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse CaliVita:

- Rhodiolin (2 capsule in starea respectiva; relaxeaza sistemul nervos central si periferic prin cresterea nivelului de serotonina supranumita si "hormonul bunei dispozitii").

- Triple Potency Lecithin (1 tableta pe zi; combate starile de greata si voma, precum si durerea de cap declansata la contactul cu situatiile in care organismul se adapteaza mai greu).

- Mega Protect 4 Life (1 tableta impreuna cu Rhodiolin si Lecitina; faciliteaza buna oxigenare a creierului si a tesuturilor, reducand ameteala si micile tremuraturi musculare).

Pentru prevenirea recidivelor (reaparitiei simtomelor) se pot face 2-3 cure anual, caz in care se va folosi urmatoara formula de administrare:

- Rhodiolin (1-0-1 inainte de masa; 3 luni continuu).

- Triple Potency Lecithin (0-1-0 in timpul mesei; 3 luni continuu).

- Mega Protect 4 Life (1-1-0 dupa masa; 3 luni continuu).

 

 

 

     [Home] [Produse Calivita] [Plante Medicinale] [Afectiuni-Boli] [Semne Simptome] [Tratamente naturiste] [Regimuri Slabire] [Terapii naturiste] [Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii] [Dictionare] [Frumusete] [Anticonceptionale] [Boli Infectioase] [Sarcina Nasterea] [Analize medicale] [Alimentatia] [Remedii] [Idei Afaceri] [Harta site]

Google


www  www.pravaliata.ro

COPYRIGHT 2005 - 2013 Toate drepturile rezervate.