Reumatismul tratament cu produse CaliVita

Reumatismul este afectiunea localizata la nivelul aparatului locomotor si cardiovascular, care se manifesta prin leziuni inflamatorii sau degenerative ale

tesutului conjunctiv din tot organismul, dar in special din articulatii, inima si vase.

In general, exista 3 categorii de boli reumatismale:

- boli inflamatorii;
- afectiuni articulare degenerative;
- reumatismul partilor moi (nervi, muschi, etc.)

In toate afectiunile reumatismale trebuie eliminata cauza care a produs boala. Trebuie intarit sistemul imunitar, corpul calit din copilarie pentru a preveni boala. Focarele infectioase trebuie indepartate. Trebuie evitate pozitiile care deformeaza coloana vertebrala, cum ar fi pozitia cifotica (inghebosata) in spondilita anchilozanta. Meteosensibilitatea este un semn al imbolnavirii reumatismale. In artroze trebuie tratate tulburarile endocrine si de nutritie (obezitate, diabet) mai ales prin regim dietetic. Trebuie evitate eforturile, traumatismele articulatiilor care agraveaza uzura cartilaginoasa.

Se vor indeparta infectiile bucale, digestive, genito-urinare si respiratorii, deoarece acestea agraveaza artroza (prin crize de artrita - artroza).

Se va acorda o atentie deosebita stresului ca atitudine fata de evenimente, urmarindu-se detensionarea psiho-emotionala si cultivarea unei atitudini constructive fata de noi in primul rand si fata de intamplarile din viata noastra in al doilea rand. Se va evita investirea energiei psiho-emotionale in nefericire si se va exersa capacitatea de intrevedere a oportunitatii din spatele fiecarui eveniment din viata noastra (si nu a esecului).
 

In continuare va oferim o schema detaliata de tratament natural pentru REUMATISMUL ARTICUAR

Reumatismul reprezinta o afectiune ce consta in inflamatii si distructii la nivelul capsulei articulare. Pentru tratarea optima a acestuia recomand urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste CaliVita:

- Joint Protex  (1-1-0 dupa masa, 3 luni continuu, cu rol de protectie a continutului capsulei articulare, prevenind degradarea cartilajului sanatos).

- White Willow (1-1-1 dupa masa, 2 luni continuu, are rol antiinflamator la nivel articular si mentine circulatia periferica normala).

- Super Soya Lecithin (1-0-1 in timpul mesei, 3 luni continuu, impreuna cu JOINT PROTEX combate rapid durerile articulare ce apar la schimbarile meteo bruste ).

- SambuRex (1-0-1 dupa masa, actioneaza pe post de antiinflamator si analgezic in afectiunile osteo-articulare).

- Optional, se poate utiliza dispozitivul energetic de uz personal BioHarmonex , pe programele corespuzatoare de reglare energetica.

- Optional se va consuma apa alcalina (vezi dispozitivul Aquarion), deosebit de benefica in eliminarea din corp a reziduurilor cu potential toxic-cancerigen, dezacidificarea sangelui, reglarea metoabolismului, normalizarea absorbtiei nutrientilor la nivel de organe si sisteme, hranirea optima a celulelor, oxigenarea tesuturilor si in special a creierului.

 

 

 
[Home] [Produse Calivita] [Plante Medicinale] [Afectiuni-Boli] [Semne Simptome] [Tratamente naturiste] [Regimuri Slabire] [Terapii naturiste] [Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii] [Dictionare] [Frumusete] [Anticonceptionale] [Boli Infectioase] [Sarcina Nasterea] [Analize medicale] [Alimentatia] [Remedii] [Idei Afaceri] [Harta site]
Google
www  www.pravaliata.ro
COPYRIGHT © 2005 -  2013 Toate drepturile rezervate.