Schizofrenie ameliorare si tratament cu produse Calivita

Manifestarea bolii este exprimata in insasi denumirea ei: schizos = disociere, frenos = suflet. Schizofrenie s-ar traduce printr-o asociere intre aspectul

exteriorizat al unei stari sufletesti si continutul psihic real al acestei stari. In fond insa, atat forma cat si continutul tulburarilor sunt alterate si treptat duc la degradarea psihica grava a bolnavului.

Schizofrenie poate incepe cu manifestari destul de necarcacteristice: agitatie si oboseala fizica si psihica, stari de teama accentuata. Daca discutam cu bolnavul constatam ca el nu este coerent in gandire, emite judecati ireale si uneori absurde. In paralel cu alterarea din ce in ce mai mare a psihicului apare tendinta de izolare, uneori gandirea se invarteste in jurul unor idei sarace in continut si substanta, vorbirea devine dezordonata, bolnavul ramanand uneori in pozitii incomode ceasuri de-a randul (sta intr-un picior, tine o mana ridicata, pastreaza o atitudine fixa). Bolnavul nu este constient de boala sa, pierde orice afectivitate pentru cei din jur (chiar si pentru cei foarte apropiatai - parintii, copii sau frati).

In continuare va oferim o schema detaliata de tratament natural pentru SCHIZOFRENIE

Scizofrenie este o afectiune neuro-psihica grava cu repercusiuni neplacute asupra pacientului si a celor din jur. Pentru tratarea optima a schizofrenie recomand urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse CaliVita:

- Rhodiolin  (1-1-2 inainte de masa, 3 luni continuu, creste nivelul de serotonina din creier si relaxeaza sistemul nervos central impiedicand astfel aparitia crizelor).

- MagneZi B6 (1-0-1 dupa masa 2-3 luni continuu, combate stresul si straile depresive, intervine in relaxarea sistemului nervos, normalizeaza functiile cerebrale in schizofrenie) sau Stress Management B-Complex (1-1-0 dupa masa, 3 luni continuu, echilibreaza sistemul nervos periferic prevenind aparitia manifestarilor neplacute de diverse feluri, specifice acestei afectiuni) sau Mega B Compelx (0-1-0 dupa masa, 3 luni continuu).

- Super Soya Lecithin (1-0-1 in timpul mesei,3 luni continuu,imbunatateste memoria si previne distructiile neuronale si sinaptice) sau Triple Potency Lecithin (0-1-0 in timpul mesei, 3 luni continuu) sau Melatonina (0-0-2, cu 30 de minute inainte de culcare, stimuleaza somnul de noapte odihnitor, in cazul in care pacientul este deobicei agitat si sufera de insomnie, recuperarea prin odihna fiind foarte importanta in acest caz)

.- Noni lichid (1-2-1 linguri inainte de masa, 2 luni continuu, creste tonusul sistemului nervos si combate starile de apatie)

- Xantho Plus (1-1-1 dupa masa, 3 luni continuu, xantonele din compozitie protejeaza celule creierului de afectarile neuro-vegetative specifice schizofreniei).

- Optional, se poate utiliza dispozitivul energetic de uz personal       BioHarmonex, pe programele corespuzatoare de reglare energetica: Circulatie, Sistem Nervos, Relaxare, Meridian.

- Optional se va consuma apa alcalina (vezi dispozitivul Aquarion), deosebit de benefica in dezacidificarea sangelui, reglarea metoabolismului, normalizarea absorbtiei intestinale a nutrientilor, hranirea optima a celulelor, curatirea colonului, ridicarea imunitatii, oxigenarea tesuturilor si in special a creierului.

Observatie:  Tratamentul natural recomandat se poate lua in paralel cu medicati clasica recomandata de medicul specialist.
 
[Home]
[Produse Calivita]
[Plante Medicinale]
[Afectiuni-Boli]
[Semne Simptome]
[Tratamente naturiste]
[Regimuri Slabire]
[Terapii naturiste]
[Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii]
[Dictionare]
[Frumusete]
[Anticonceptionale]
[Boli Infectioase]
[Sarcina Nasterea]
[Analize medicale]
[Alimentatia]
[Remedii]
[Idei Afaceri]
[Harta site]

 

[Home] [Produse Calivita] [Plante Medicinale] [Afectiuni-Boli] [Semne Simptome] [Tratamente naturiste] [Regimuri Slabire] [Terapii naturiste] [Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii] [Dictionare] [Frumusete] [Anticonceptionale] [Boli Infectioase] [Sarcina Nasterea] [Analize medicale] [Alimentatia] [Remedii] [Idei Afaceri] [Harta site]
Google
www  www.pravaliata.ro
COPYRIGHT © 2005 - 2013   Toate drepturile rezervate.