Senilitate (dementa senila) tratament cu produse Calivita

Dementele senile debuteaza obisnuit intre 65 si 70 de ani, mai rar si neobisnuit sub aceasta varsta (considerata uzuala pentru dementele presenile)

si evolueaza spre o regresie globala a activitatii intelectuale si a personalitatii bolavului, ca urmare a procesului de atrofie corticala, cu placi senile si degenerescente neurofibrilare. Dementa senila este mai frecventa la femei decat la barbati (1,5 - 2 la 1), de multe ori debutul fiind greu de stabilit deoarece boala se instaleaza insidios si treptat. S-a discutat mult despre implicarea unor factori de natura personala in declansarea bolii. Un rol deosebit l-ar detine anumite traumesuferite in primii ani de viata si care ar determina o diminuare a capacitatii de adaptare la varsta adulta si ar constitui o stare predispozanta la imbolnavire in perioada de maturitate a vietii. Actualmente este recunoscut faptul ca stresul impreuna cu alte boli (cerebrale, extracerebrale) precum si anumite caracteristici genetice constituie factori declansatori ai dementei senile.

Semnele bolii, din punct de vedere al modificarilor neurologice, nu sunt evidente, constatandu-se uneori reflexe pupilare lente, un tremur al degetelor mainii, usoara deformare a
mersului - cu pasi mici si cu lipsa ridicarii piciorului de pe sol. Electro-encefalograma evidentiaza trasee plate, cu ritmuri lente, difuze. Pneumo-encefalograma arata dilatarea ventriculara, cu atrofie cerebrala in grade diferite.

Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural pentru SENILITATE,

Pentru tratarea optima a acesteia recomand urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste CaliVita:  

- Senior Formula  (1-1-0 dupa masa, 3 luni continuu, asigura un aport optim de vitamine si minerale necesare varstnicilor pentru imbunatatirea starii generale si pentru o functionare buna a sistemului nervos).

- Super Soya Lecithin (1-0-1 in timpul mesei, 3 luni continuu, imbunatateste memoria, oxigenarea creierului si creste  apetitul de viata al varstnicilor).

- Rhodiolin (1-1-1 inainte de masa, 3 luni continuu, efect benefic complex asupra sistemului nervos central).

- Noni (1-1-1 inainte de masa, 3 luni continuu, actioneaza direct pe scoarta cerebrala, troficizand la nivel neuronal si circulator, oxigenand si regland adaptogen activitatea corticala)

- Xantho Plus (1-1-1 dupa masa, xantonele din compozitie protejeaza celule creierului de anumite afectiuni neuro-vegetative, printre care dementa senila).

- Optional, se poate utiliza dispozitivul energetic de uz personal BioHarmonex, pe programele corespuzatoare de reglare energetica: Sistem hormonal, Meridian, Bioritm.

- Optional se va consuma apa alcalina (vezi dispozitivul Aquarion), deosebit de benefica in eliminarea din corp a reziduurilor cu potential toxic-cancerigen, dezacidificarea sangelui, reglarea metoabolismului, normalizarea absorbtiei intestinale a nutrientilor, hranirea optima a celulelor, curatirea colonului, ridicarea imunitatii, oxigenarea tesuturilor si in special a creierului.

Observatie: Tratamentul se urmeaza de doua ori pe an: 3 luni tratament, 3 luni pauza, 3 luni tratament, 3 luni pauza.

 
[Home]
[Produse Calivita]
[Plante Medicinale]
[Afectiuni-Boli]
[Semne Simptome]
[Tratamente naturiste]
[Regimuri Slabire]
[Terapii naturiste]
[Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii]
[Dictionare]
[Frumusete]
[Anticonceptionale]
[Boli Infectioase]
[Sarcina Nasterea]
[Analize medicale]
[Alimentatia]
[Remedii]
[Idei Afaceri]
[Harta site]

 
[Home] [Produse Calivita] [Plante Medicinale] [Afectiuni-Boli] [Semne Simptome] [Tratamente naturiste] [Regimuri Slabire] [Terapii naturiste] [Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii] [Dictionare] [Frumusete] [Anticonceptionale] [Boli Infectioase] [Sarcina Nasterea] [Analize medicale] [Alimentatia] [Remedii] [Idei Afaceri] [Harta site]
Google
www  www.pravaliata.ro
COPYRIGHT © 2005 - 2013  Toate drepturile rezervate.