Serviciu de curierat

Prezentare generală a Serviciului de afaceri de curierat

În timp ce transportă mărfuri de la punctul A la punctul B este funcționarea de bază a unui serviciu de curierat , viabilitatea sa ca un succes de lucru de la

domiciliu oportunitate de afaceri depinde mult mai mult. E-mail și alte mijloace digitale ale documentelor de transmitere va menține industria în nici-o creștere mod de mai mulți ani, potrivit Biroului de Statistică a Muncii "Ocupaționale Outlook Manualul . Cu alte cuvinte, capacitatea de un curier de a face cu prețurile fluctuante de gaze, lucrează într-o zonă urbană livrare bogat cu o mulțime de comerț, se ocupe de o varietate de locuri de muncă de livrare și flexibilitatea de a lucra la orice oră va ajuta determina succesul.

Furnizarea de materiale periculoase și medicale pot crește profiturile, dar care necesită o autorizare specială în cele mai multe locuri. Simplu pachet de transport este recomandată de către experți de la început. Jumătate de curieri câștiga în 17.430 dolari la 27.080 dolari gama.Multe să ia măsuri pentru copii în afaceri acționând ca un subcontractant pentru un operator de transport stabilit, dar companii de curierat ar trebui să se ramifica pe cont propriu, în cazul în care doriți să faceți o viață mai bună.

Pro de un serviciu de curierat de afaceri de origine

Dacă aveți deja un vehicul, costurile de pornire sunt minime, dar veți dori să vă asigurați că aveți bună auto și de asigurare de răspundere civilă.

Cei care iubesc de conducere vor obține umple Woking lor ca un curier.

Capacitatea de a ridica și livra în orice moment vă oferă un avantaj față de francize care s-au stabilit programe.

Formula dreptul de stabilire a prețurilor în funcție de trafic, distanta, uzura vehiculului și concurența serviciul de curierat va va da un picior în sus.

Contra unui serviciu de curierat de afaceri de origine
 

Prețurile gazelor naturale imprevizibile ar putea reduce în profituri.

Stop-and-go de conducere City poate vârsta o rapid vehicul, în creștere deasupra capului.

Reduceri de trafic în venituri.

Ce ai nevoie pentru a începe într-un serviciu de curierat de lucru de la domiciliu de afaceri
 

O zona de livrare bine definit, mai ales dacă locuiți într-o zonă metropolitană mare.

Asigurare pentru vehiculul dumneavoastră și un permis de conducere valabil. Poate fi necesară o licență comercială; verificați cu departamentul local de autovehicule.

O licență de afaceri. Verificați cu camera locală de comerț.

Semnalizare vehicul, cărți de vizită, pliante și anunțuri în mass-on-line pentru a promova afacerea dumneavoastra. Un site web este o idee bună, de asemenea.

Un preț competitiv. Sunați la concurs pentru a vedea ce au de încărcare. Cele mai percepe o rată per-mile, plus o taxă pentru benzină și uzura vehiculelor, altele se percepe o taxă fixă.Un loc de muncă Rush presupune de obicei o taxă mai mare. Un curier mic Minneapolis-bazate pe formulat mile vehiculului său pe galon și ce concurenții săi au fost de încărcare: El a venit cu o taxă de simplu de 1 $ pe mila.

Un pachet de servicii software de curierat pentru a ajuta la rula partea de business de operație. Multe sunt disponibile gratuit on-line.

Un dispozitiv GPS pentru vehiculul dumneavoastră astfel încât să puteți localiza clienții și graficul cele mai eficiente rute.

Un număr dedicat de telefon mobil pentru toate operațiunile de afaceri, inclusiv apeluri de pe traseu, precum și un telefon de încredere și casca.

Asigurare.

Serviciu de curierat - Real Life Exemplu:

Fostul agent de vânzări IBM Rob Johnstone cofondator prioritate Express Courier in 1994 la serviciul New Jersey și Pennsylvania. Prioritatea este acum listat pe lista Inc Magazine de companii cu creștere rapidă și în Inc său 500, în funcție de o intrare la Asociatia Courier Messenger a site-ului America.

 

 
[Home] [Produse Calivita] [Plante Medicinale] [Afectiuni-Boli] [Semne Simptome] [Tratamente naturiste] [Regimuri Slabire] [Terapii naturiste] [Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii] [Dictionare] [Frumusete] [Anticonceptionale] [Boli Infectioase] [Sarcina Nasterea] [Analize medicale] [Alimentatia] [Remedii] [Idei Afaceri] [Harta site]
Google
 
COPYRIGHT © 2005  - 2013  Toate drepturile rezervate.