Sida tratament adjuvant cu produse Calivita

 SIDA este sindromul de imunodeficienta dobandita. Boala afecteaza sistemul imun, sistem care este aparatorul organismului impotriva infectiilor si a

altor boli. Ea slabeste acest sistem in asa masura, incat oraganismul uman nu se mai poate apara impotriva bolilor si a infectiilor opurtuniste (infectii ce apar ca rezultat a slabirii rezistentei umane). Este un sindrom, adica o suma de boli ce determina toata varietatea posibila de afectiuni.
  SIDA este produsa de un virus numit HIV (virusul imunodeficientei umane). Acest virus, ca si alte virusuri, supravietueste in celulele vii pe care le ataca. El se reproduce in aceste celule care-i servesc drept uzina de reproducere.   Cele mai importante celule pe care HIV le ataca sunt celulele T4 sau celulele "helper". Acestea sunt globule albe care constituie unele din primele linii de aparare ale organismului impotriva invaziei unor antigeni (substante straine organismului) care il pot imbolnavi.
  Virusul este in mod special atras de o parte a celulei, construita dintr-o proteina numita CD4. Virusul este atras, de asemenea, de catre celulele ce curata sangele de microbi si alte corpuri straine organismului. Sistemul imunitar are celule numite celulele T8. Acestea sunt globule albe ce opresc sistemul imunitar dupa ce acesta si-a terminat rolul de lupta impotriva infectiilor. La o persoana sanatoasa exista, de obicei, de doua ori mai multe celule T4 decat T8. La o persoana cu SIDA raportul este adesea inversat. Aceasta inseamna ca exista prea putine celule T4 care sa lupte cu infectia si prea multe celule care ordona sistemului imunutar sa opreasca lupta impotriva infectiilor. Acesta este unul din principalele motive pentru care bolnavii cu SIDA contracteaza atatea infectii si boli.

Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural pentru SIDA,

Pentru tratarea optima a infectiei cu HIV si a bolii SIDA recomand urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste CaliVita:

- Immunaid (1-2-1 inainte de masa, 3 luni continuu, intareste sistemul imunitar) alternand la cate 1 flacon consumat cu SambuRex (1-1-1 lingurite inainte de masa, socul si echinaceea din compozitie sunt adjuvante eficiente in terapia contra infectiei cu HIV, prin cure alternative de cate 1 flacon de sirop urmat de pauza o luna - timp in care va fi luat Immunaid). Se administreaza aceasta suita alternanta timp de 4 luni (Immunaid > SambuRex > Immunaid > SambuRex)

- Para Protex (1-1-1 in timpul mesei, 2-3 luni continuu, are rol antibacterian si antifungic prevenind instalarea infectiilor oportuniste in cadrul bolii).

- Spirulina Max (1-1-1, inainte de masa, 3 luni continuu, alga din compozitie este deosebit de valoroasa in terapia contra infectiei cu HIV prin faptul ca reduce sau chiar stopeaza replicarea virusului)

- Zen Thonic (1-1-1 linguri, inainte de masa, 3 luni continuu, xantonele din compozitie au capacitatea de a inhiba virusul HIV si de a-l face incapabil sa produca infectii in corp sau sa se raspandeasca virulent)

-- Noni - capsule (1-2-1 inainte de masa, 3 luni continuu, prin aportul de xeronina poate declansa raspunsuri imune deosebite in organism, crescand in acelasi timp rezistenta si vitalitatea celulara; regleaza totodata reactiile la nivel celular, prevenind dereglarile din codurile ADN; asigura echilibrul sistemului nervos in fazele incipiente sau mai avansate ale bolii)

- Optional, se poate utiliza dispozitivul energetic de uz personal BioHarmonex, pe programele energetice corespunzatoare: Sistem imunitatar, Sistem nervos, Sistem hormonal, Bioritm, Meridiane energetice.

- Optional se va consuma apa alcalina (vezi dispozitivul Aquarion), deosebit de benefica in eliminarea din corp a reziduurilor cu potential toxic-cancerigen, dezacidificarea sangelui, reglarea metoabolismului, normalizarea absorbtiei intestinale a nutrientilor, hranirea optima a celulelor, curatirea colonului, ridicarea imunitatii, oxigenarea tesuturilor si in special a creierului.

Observatie: Se pot lua in paralel cu orice tratament prescris.

 

 
[Home] [Produse Calivita] [Plante Medicinale] [Afectiuni-Boli] [Semne Simptome] [Tratamente naturiste] [Regimuri Slabire] [Terapii naturiste] [Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii] [Dictionare] [Frumusete] [Anticonceptionale] [Boli Infectioase] [Sarcina Nasterea] [Analize medicale] [Alimentatia] [Remedii] [Idei Afaceri] [Harta site]
>
Google
www  www.pravaliata.ro
COPYRIGHT © 2005 - 2013   Toate drepturile rezervate.