Tratament sifilisul cu produse Calivita

Sifilisul nervos este urmarea cea mai de temut pentru bolnavii care nu au urmat corect tratamentul bolii de la momentul contactarii ei (de cele mai multe

ori pe cale). Manifestarile bolilor sifilitice ale creierului sunt datorate alterarii peretilor vaselor cerebrale, distrugerii nervilor cranieni si rahidieni, meningitelor, epilepsiilor. Doua manifestari sunt indeosebi datorate infectarii substantei nervoase: tabesul si paralizia generala progresiva.

Tabesul se manifesta prin greutate in mers, dureri fulgeratoare in picioare, dureri gastrice, artrite deformante. Este o boala grava care, daca nu este tratata corect, transforma bolavul intr-un infirm si totodata o povara grea pentru cei din jur.

Paralizia progresiva se datoreaza localizarii sifilisului in special in scoarta cerebrala a lobilor frontali. De aceea, in aceasta boala predomina tulburari psihice care pot merge pana la nebunie si moarte.

Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament pentru SIFILIS

Sifilisul este o boala infecto-contagioasa produsa de Treponema Pallidum (o forma de bacterie) cu raspandire prin transmitere sexuala, care se manifesta prin afectarea mai intai a organelor genitale, iar apoi - daca nu se trateaza - cuprinde tegumentul si majoritatea organelor interne, pe fondul unei scaderi drastice a imunitatii, boala avansand astfel pana la afectarea creierului si suprimarea functiilor intregului organism. Pentru lupta eficienta cu boala recomand urmatoarea schema dedicata de tratament cu produse naturiste Calivita:

-
Immunaid (2-2-2 inainte de masa; 2 luni continuu; are rolul de a mentine sistemul imunitar la un nivel crescut de activitate printr-o secretie corespunzatoare de imunoglobuline).

- Ocean 21 (1-1-1 linguri inainte de masa; 3 luni continuu; stimuleaza capacitatea organismului de a contracara repercursiunile sistemice ale bolii).

- Para Protex (1-1-1 administrate dupa masa; 3 luni continuu; poseda roluri multiple: antiviral, antibacterian, antifungic, crescand imunitatea locala - genital, precum si generala - contra microbilor de orice fel si in mod special contra Treponemei Pallidum).

- Virago (1-1-1 dupa masa; 3 luni continuu; este un bun imunostimulator, impiedicand raspandirea bacteriei patogene in organele profunde si aparitia bolii necontrolate cu impact puternic negativ asupra caracteristicilor morfo-functionale ale organismului pacientului).

Observatie: Se asociaza tratamentului medicamentos injectabil cu penicilina si derivate sintetice.
 

 

 
[Home] [Produse Calivita] [Plante Medicinale] [Afectiuni-Boli] [Semne Simptome] [Tratamente naturiste] [Regimuri Slabire] [Terapii naturiste] [Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii] [Dictionare] [Frumusete] [Anticonceptionale] [Boli Infectioase] [Sarcina Nasterea] [Analize medicale] [Alimentatia] [Remedii] [Idei Afaceri] [Harta site]
Google
www  www.pravaliata.ro
COPYRIGHT © 2005 - 2013 Toate drepturile rezervate.