Silicoza tratament cu produse calivita

Silicoza  este o pneumo-conioza foarte grava, a carui cauza este inhalarea de pulberi cu bioxid de siliciu. Acestea sunt toxice, determinānd scleroza

plamanilor. Boala o fac cei care lucreaza in mediu cu praf (in special minerii). Scleroza pulmonara duce la insuficienta cardiaca.

Atentie la fumatori, deoarece plamanul devine foarte sensibil dupa eliminarea siliciului. De asemenea, praful de siliciu (la mineri) este favorizant pentru producerea tuberculozei plamanilor. Combinatia dintre silicoza si tuberculoza da silicotuberculoza - foarte rezistenta la tratament.

Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural pentru SILICOZA,

Silicoza este o boala profesionala care se dezvolta prin depunerea de Siliciu in plamani. Pentru tratarea acesteia recomand urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste CaliVita:


- Oxy Max (10-10-10 picaturi in pahar mare cu apa plata, aduce organismului un surplus de oxigenare pana la nivel celular).

- Liquid Clorophyll (1-1-1 lingurite inainte de masa, este deosebit de recomandat pentru impiedicarea dezvoltarii unui cancer bronho-pulmonar si reimprospatarea celulei pulmonare, facilitand totodata si detoxifierea pulmonara).

- Omega 3 (0-1-1 in timpul mesei, ofera protectie pulmonara prin curatarea pe cat posibil a vaselor de sange).

- Smokerade (1-0-1 dupa masa, favorizeaza o sanatate optima a cailor respiratorii, in cazul de fata la nivel pulmonar, intretinand totodata o capacitate respiratorie buna).


Observatie:
Tratamentul va fi urmat continuu timp de 3 luni.

 

 
[Home] [Produse Calivita] [Plante Medicinale] [Afectiuni-Boli] [Semne Simptome] [Tratamente naturiste] [Regimuri Slabire] [Terapii naturiste] [Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii] [Dictionare] [Frumusete] [Anticonceptionale] [Boli Infectioase] [Sarcina Nasterea] [Analize medicale] [Alimentatia] [Remedii] [Idei Afaceri] [Harta site]
Google
www  www.pravaliata.ro
COPYRIGHT © 2005 - 2013    Toate drepturile rezervate.