Sindromul premenstrual tratament cu produse Calivita


Cauzele exacte ale sindromului premenstrual (PMS), ale cefaleei si depresiei sunt necunoscute. S-au incriminat modificãri neurochimice la nivelul

creierului, modificãri ale ciclului estrogenic īn organism, deoarece se stie cã estrogenii fluctueazã īntr-un ciclu menstrual. Printre alte actiuni, estrogenii o au si pe aceea de a retine apa, de aceea femeile cu migrenã beneficiazã de o dietã sãracã īn sare. Factorul ereditar joacã un rol important, dar simptomele pot fi diferite de la mamã la fiicã.
Menstruatia si dismenoreea
Una dintre problemele medicale asociate menstrei este durerea sau dismenoreea. Ea se manifestã de obicei sub formã de crampe īn partea inferioarã a abdomenului. Unele studii aratã cã 50-72% dintre femei au dismenoree, iar aceasta apare ca urmare a contractiilor uterului induse de prostaglandine, substante secretate de mucoasa uterului. Dismenoreea secundarã este asociatã cu anumite conditii patologice.
Tratamentul dismenoreei se face cu inhibitoare de prostaglandine - antiinflamatorii (Ibuprofen, Acid mefenamic) sau contraceptive orale, care au si beneficiul regularizãrii ciclului menstrual. Antiinflamatoriile reduc cantitatea de sānge pierdut la menstruatie si durerea de cap.
De ce apar si cum pot sã disparã durerile?
Cu toate problemele ei (uneori dureri de spate, de picioare, ameteli, greatã, vãrsãturi, insomnie, ameteli), menstruatia este "doritã" de femei. Sondajele aratã cã femeia preferã metodele contraceptive care sã nu producã absenta sāngerãrii pe cale vaginalã lunar.
Existã īncã mituri legate de menstruatie: ciclul fiecãrei femei trebuie sã fie de 28 de zile, fiecare femeie trebuie sã aibã ovulatie īn fiecare lunã, dacã sāngereazã, nu este gravidã, o femeie nu poate rãmāne gravidã la menstruatie.

In continuare va oferim o schema detaliata de tratament natural pentru SINDROMUL PREMENSTRUAL,

Sindromul premenstrual reprezinta un ansamblu de semne si simptome neplacute manifestate cu cateva zile inainte de menstruatie. Pentru atenuarea acestuia recomand urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste CaliVita:
 

- Evening Primrose Oil (1-0-1 inainte de masa, regleaza statusul hormonal la femeie si astfel manifestarile din sindromul premenstrual).

- Vital Woman (1-1-0 dupa masa, normalizeaza sinteza de hormoni sexuali feminini; e recomandat la femeile dupa 23 de ani).

- White Willow (1-1-1 dupa masa, reduce durerea si inflamatia uterului si ovarelor dinaintea menstruatiei, in acest fel combatand crampele si spasmele premestruale).

- Rhodiolin (1-1-1, inainte masa, aduce o stare de buna dispozitie si relaxare in corp, ce permite derularea unei menstruatii normale).


Observatie:
Pentru rezolvarea sindromului premenstrual, tratamentul se va lua 3 luni continuu.

 

 
[Prima pagina] [Produse Calivita] [Plante Medicinale] [Afectiuni-Boli] [Semne Simptome] [Tratamente naturiste] [Remedii] [Regimuri Slabire] [Terapii naturiste]
[Cure Diete Regimurii] [Dictionare] [Frumusete] [Anticonceptionale] [Boli Infectioase] [Sarcina Nasterea] [Analize medicale] [Alimentatia] [Idei Afaceri] [Harta site]
Google
www  www.pravaliata.ro
COPYRIGHT © 2005 -  2013   Toate drepturile rezervate.