Cinci soiuri de nuci cei mai profitabili

Cultivarea de profit cu nuci

Acum câțiva ani, Bill Lancaster cumpărat șase hectare de sagebrush și roci din estul statului Washington, cu ideea de a crea un crâng naturală de nuci.

"Mi-au spus am fost nebun să încerce să crească nuci aici", a spus el. Dar acum, vecinii lui sunt de cumpărare de nuci de la el! Sa 4 Grove hectare de copaci seamănă cu o pădure naturală. Nuci și castane chinezi, plantate pe o distanță de 60 metri, formează povestea de sus a Grove. Turcești, care cresc bine in umbra partiala, completați de 20 de picioare povestea ridicat jos.

Există, de asemenea, piersici, pruni și peri, plantați în colțuri însorite și marginile Grove. Viță de vie de struguri sunt de fileu în jurul marginea grove.Bees din propriile sale stupi face polenizarea, și peafowl patrulare pentru insecte din Grove.

Grove este doar a ajunge la e prim, produce 8.000 de kilograme de nuci în fiecare an. Dar piulița și arborele livezi cu pomi fructiferi este doar o parte din veniturile lui Bill cultura de numerar. Pe 2 hectare rămase, el crește puieți și arbori altoite într-o creșă curte, plante sale cele mai profitabile. Copaci sale sunt astfel de înaltă calitate, care sunt vândute timp de doi ani în avans. Bill spune ca acest crâng ar putea produce pentru încă 50 de ani, cu foarte puțin de lucru mai departe.

Bill Lancaster este un exemplu a ceea ce este posibil, cu o livadă bine gestionat piuliță mic. Nu aveți nevoie de o livadă mare de a face un venit bun. Tot ce trebuie să faceți este să alegeți soiurile de nuci dreptul de a crește. Iată mai multe informații despre migdale, castane, alune, nuci pecan și nuci, soiurile de nuci cele mai promițătoare pentru cultivatorii mici, deoarece acestea sunt deja cultivate în cantități comerciale și au stabilit piețe. Alte soiuri de nuci mai puțin cunoscute cu potențial sunt macadamia, fistic, jojoba și cashews. Aceste nuci mai putin cunoscute au exigent cerințele în creștere și microclimat, astfel încât să fie sigur că pentru a verifica cu agentul local de extensie agricolă înainte de a începe cu aceste culturi de specialitate.

MIGDALE

Statele Unite este una dintre cele mai importante țări producătoare de migdale din lume. O mare parte din cultura SUA este cultivat în Sacramento și San Juaquin văile din California, Texas și în alte zone din sud-vestul, ca migdalii nevoie de ierni blânde și o perioadă lungă de cald în creștere. Randamentele variază de la 1.500 la 3.000 de lire sterline, fără coajă pe hectar pe an.

Castane

Castan american a fost dată copacul dominantă în pădurile de foioase, până când ciuperca manei castan distrus mai mult de acum 100 de ani. În ultimii ani, cele mai multe livezi au plantat Castan chinez pacoste-rezistent. Cercetatorii au dezvoltat un castan hibrid care combină cele mai bune calități de

castane americane și chineze și pot fi cultivate în cele mai multe zone ale Statelor Unite Acest castan hibrid, numit "Dunstan," a fost cultivat cu rezultate bune din anii 1950. Aflați mai multe de la: www.chestnuthillnursery.com

Două plusuri mari de castane sunt că acestea pot fi cultivate pe terenuri prea slab sau deluros pentru alte culturi și valoarea lemnului la maturitate este foarte mare - aproape la fel de mare ca negru nuc. Randamentele medii nuci sunt 2.000 de la 3.000 de lire sterline per acru.

Turcești

Alune, numit, de asemenea, un alune, a fost unul dintre primii arbuști să apară ca urmare a ghețarii se retrag din ultima era glaciara. Astăzi, alune sunt cultivate în zonele cu veri racoroase si ierni blande, cum ar fi Oregon Vest și Washington. Turcești au două piețe, în coajă și nucleu. Piața în coajă este sezonieră, de Halloween, prin Crăciun. Kernel sunt vândute pentru brutari, factorii de decizie bomboane și Salters (pentru pachetele mixte-piuliță).

Cultivatorii cea mai comercială folosi soiul de Barcelona, ​​care produce nuci mari și vinde pentru prețuri premium. Un bun livada matur poate produce în jurul valorii de 1.500 de kilograme de fructe cu coajă uscate pe hectar.

Nuci pecan

Primii colonisti franceze și spaniole din America de găsit copaci nativi pecan creștere în văile râurilor Mississippi. Astăzi, nuci pecan sunt cultivate în mare parte din sud și sud-vest. Climatice dictează unde nuci pecan pot fi cultivate, deoarece necesită o, sezon lung ferit de îngheț în creștere cu veri calde și umiditate corespunzătoare.

Nuci pecan pot începe poartă ușor de patru ani, cu o producție comercială în opt ani. Producție piuliță continuă să crească până la 20 de ani. O livadă de nuci pecan matur poate produce de la 1.200 la 2.000 de lire sterline de nuci pe acru.

NUCILOR

Nuci sunt cultivate atât pentru nuci și lemn. O livadă de nuc poate dura câțiva ani pentru a intra în producție complet, dar apoi produce până la 6.000 de lire sterline per acru. Busteni de nuc negru aduce prețuri premium, cu copaci singur aducerea de mii de dolari. Bruce Thompson, autor de "Walnut Negre pentru profit", estimeaza o poziție matură de copaci de nuc negru poate aduce aproximativ 100.000 de dolari pe hectar în valoare lemn singur.

Pentru a aduce în venituri, în timp ce nuci sunt în creștere, multe noi de plantare sunt utilizați "agro-forestiere," care foloseste dublu-cultivare de nuci cu culturi pășuni pentru recoltarea sau erbivore. Copacii sunt plantate în rânduri pe scară largă distanțate, la aproximativ 100 de pomi pe acru, cu alte culturi între rânduri. În plus față de culturile pășuni, culturi de valoare înaltă, cum ar fi zmeură sau afine pot fi folosite.

Agro-forestiere poate oferi venituri patru moduri diferite. În primii ani, singurul venit este din cultura de plantat între copaci. Ca copacii devin mai mari, ele sunt subțiat la aproximativ 30 de copaci pe acru, cu lemnul de la subțierea vândute. După câțiva ani, nuci încep să producă fructe cu coajă lemnoasă pentru recoltare. Când copacii rămase subțiat sunt mature, acestea sunt recoltate busteni de furnir, care aduce mii de dolari pe jurnal.

MARKETING

Deoarece acestea nu sunt la fel de comune ca fructe si legume, nuci proaspete locale aduce prețuri premium pe piețele agricultor local sau regional, un stand pe marginea drumului, direct din copac (U-Pick), sau în vrac, pentru produsele alimentare locale de co-op. O sursă suplimentară de venit este "valoarea adăugată" produse de nuci, cum ar fi untul de arahide, bomboane și cookie-uri care pot fi produse în timpul off-ori. Mulți cultivatori de asemenea, vinde puieți de nuc și soiuri altoite din propriile livezi. Acest lucru poate fi chiar mai profitabil decât vânzarea de nuci.

Desi poate dura un pic mai mult de lucru și răbdare pentru a stabili o plantare de nuci, comparativ cu culturi "instant", cum ar fi legumele, pomii vor continua să crească producția de nuci, și profituri, de mulți ani, așa cum copacii cresc. Nuci poate produce de zeci de ani, de asemenea, produce un venit de încredere pentru mulți ani.

 

 
[Home] [Produse Calivita] [Plante Medicinale] [Afectiuni-Boli] [Semne Simptome] [Tratamente naturiste] [Regimuri Slabire] [Terapii naturiste] [Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii] [Dictionare] [Frumusete] [Anticonceptionale] [Boli Infectioase] [Sarcina Nasterea] [Analize medicale] [Alimentatia] [Remedii] [Idei Afaceri] [Harta site]
Google
 
COPYRIGHT © 2005  - 2013  Toate drepturile rezervate.