Steatoza hepatica (grasimi in ficat - ficat gras) tratament cu produse Calivita

  Ficatul gras sau steatoza hepatica este o afectiune intalnita

adesea si in randul populatiei. Ficatul gras sau steatoza hepatica este un exces de grasime in celulele hepatice, deci in celula ficatului se acumuleaza grasime, mai ales trigliceride, care nu se mai elimina. Acesta este ficatul gras. Ficatul gras sau steatoza hepatica poate fi de natura alcoolica, caci alcoolul provoaca aceste dezordini in ficat, dar ficatul gras sau steatoza hepatica poate sa aiba si o cauza nealcoolica. Etapa urmatoare dupa steatoza hepatica se numeste steatohepatita nonalcoolica, situatie in care au aparut inflamatii in tesutul hepatic. Daca nu se trece la tratament, apar tesuturi fibroase precum niste cicatrice care duc la ciroza.  

Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural pentru STEATOZA Hepatica,

Steatoza hepatica este o afectiune ce consta in incarcarea grasa a ficatului. Pentru tratarea acesteia recomand urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste CaliVita:
 

- Liver Aid (1-0-1 inainte de masa, 3 luni continuu, prin continutul de aminoacizi si antioxidanti are multiple functii in mentinerea sanatatii ficatului si prevenirea cirozei) sau Arginine Plus (poate reversa procesul de incarcare grasa a celulei hepatice, astfel incat sa stopeze degenerescenta grasoasa a ficatului si sa stimuleze procesul de refacere)

.- Omega 3 (0-1-1 in timpul mesei, 3 luni continuu, aduce un aport de grasimi bune - nesaturate - in ficat, favorizand astfel eliminarea acizilor grasi saturati).

- Spirulina Max (1-1-0 inainte de masa, 2-3 luni continuu, prin aportul de alge marine intareste sistemul imunitar si rezistenta organismului; curata ficatul de toxine si grasimi; faciliteaza digestia prevenind balonarile si disconfortul abdominal).

 
[Home]
[Produse Calivita]
[Plante Medicinale]
[Afectiuni-Boli]
[Semne Simptome]
[Tratamente naturiste]
[Regimuri Slabire]
[Terapii naturiste]
[Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii]
[Dictionare]
[Frumusete]
[Anticonceptionale]
[Boli Infectioase]
[Sarcina Nasterea]
[Analize medicale]
[Alimentatia]
[Remedii]
[Idei Afaceri]
[Harta site]

 
[Home] [Produse Calivita] [Plante Medicinale] [Afectiuni-Boli] [Semne Simptome] [Tratamente naturiste] [Regimuri Slabire] [Terapii naturiste] [Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii] [Dictionare] [Frumusete] [Anticonceptionale] [Boli Infectioase] [Sarcina Nasterea] [Analize medicale] [Alimentatia] [Remedii] [Idei Afaceri] [Harta site]
Google
www  www.pravaliata.ro
COPYRIGHT 2005 - 2013    Toate drepturile rezervate.