Sterilitatea tratament cu produse Calivita

 

 Sterilitatea reprezinta suma tuturor problemelor legate de incapacitatea spermatozoizilor de a fecunda ovulul, care ingreuneaza sau chiar fac imposibila

procreerea de catre barbat.

Cercetarile efectuate pana acum arata ca fenomenul sterilitatea are la baza 4 posibile scenarii:

  1. Sterilitatea - Absenta spermatozoizilor (azoospermie), adica sperma nu contine spermatozoizi. Cauzele includ obstacole canalare sau insuficienta testiculara.

  2. Sterilitatea - Numar scazut de spermatozoizi (oligospermie) - lichidul ejaculat contine un numar insuficient de spermatozoizi pentru a fertiliza ovulul.

  3. Sterilitatea - Forme anormale - spermatozoizii cu forme anormale pot avea dificultati in penetrarea ovulului.

  4. Sterilitatea - Motilitate scazuta - spermatozoizii inoata slab sau deloc si mor inainte de a intalni ovulul.

Spermatozoizii sunt produsi in testicole. In timpul ejacularii sunt impinsi prin contractii musculare printr-o serie de tubuli ce formeaza epidimulul si sunt amestecati cu lichidul seminal secretat de veziculele seminale si cu un lichid secretat de prostata, toata aceasta compozitie constituind sperma.

Un barbat nu este considerat a avea o problema de fertilitate pana cand nu a incercat si a esuat sa conceapa timp de un an de zile.


In continuare va oferim o schema detaliata de tratament natural pentru STERILITATEA

Sterilitatea reprezinta acea afectiune prezenta la barbati care impiedica exercitarea functiei normale de reproducere, avand fie cauze primare - situatie dificil de combatut: raniri sau malformatii ale organelor reproductive, oreionul incorect tratat in copilarie, boli de origine endocrina sau alte boli autoimune (psoriazis, diabet zaharat, poli-artrita reumatoida cauze secundare - dezechilibre hormonale in legatura cu producerea spermei cauzate de stress si anxietate, utilizarea drogurilor, disfunctii care impiedica ejacularea in conditii normale, etc. Pentru tratarea sterilitatea secundare recomand personal urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste CaliVita:


- Vital Man (1-1-0 dupa masa, 2-3 luni continuu, creste tonusul sistemului imunitar si rezistenta organismului la agresiunile externe de orice fel, imbunatatind astfel vitalitatea fizica, psihica si sexuala a barbatului).

- Zen Thonic (1-0-1 dupa masa, 3 luni continuu, are rol afrodisiac prin stimularea secretiei de testosteron si implicit a apetitului sexual, confera energie sexuala masculina si tonus psihic).

- Rhodiolin (1-1-1 inainte de masa; 2-3 luni continuu; are efect de relaxare a sistemului nervos central si periferic, diminuand efectele nocive ale stresului cronic asupra functiei reproductive).

- Panax Ginseng (1-1-1, timp de 1 luna, apoi pauza o luna si reluat astfel inca de 2 ori  - in total 3 luni de administrare cu 3 luni intercalate de pauza; supranumit "radacina vietii" extractul de ginseng reduce simtomele cauzate de oboseala fizica si stres psihic, revitalizeaza corpul si confera energie masculina, solara, la toate nivelele) SAU Mega Zinc (0-1-0 dupa masa, actioneaza ca stimulator al secretiei masculine de testosteron).

- Arginine Plus (0-1-1 dupa masa, are efect benefic in tratarea disfunctiilor din sfera spermatogenezei)


Observatie:
Produsele se pot administra in paralel cu alte tratamente prescrise.

 

 
[Home]
[Produse Calivita]
[Plante Medicinale]
[Afectiuni-Boli]
[Semne Simptome]
[Tratamente naturiste]
[Regimuri Slabire]
[Terapii naturiste]
[Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii]
[Dictionare]
[Frumusete]
[Anticonceptionale]
[Boli Infectioase]
[Sarcina Nasterea]
[Analize medicale]
[Alimentatia]
[Remedii]
[Idei Afaceri]
[Harta site]

 
[Home] [Produse Calivita] [Plante Medicinale] [Afectiuni-Boli] [Semne Simptome] [Tratamente naturiste] [Regimuri Slabire] [Terapii naturiste] [Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii] [Dictionare] [Frumusete] [Anticonceptionale] [Boli Infectioase] [Sarcina Nasterea] [Analize medicale] [Alimentatia] [Remedii] [Idei Afaceri] [Harta site]
Google
www  www.pravaliata.ro
COPYRIGHT © 2005 - 2012  Toate drepturile rezervate.