Combate stresului si a efectelor nocive ale acestuia produsele Calivita

Stresul se face vinovat de faptul ca multi oameni nu mai pot tine piept vietii cotidiene. Drept urmare, el cauzeaza o serie de neplaceri cum ar fi:

insomnie, hipertensiune, probleme digestive, infarct, artitra si lista e lunga. Ceea ce este poate cel mai important de stiut este ca majoritatea omenilor sunt vulnerabili la stres. Indiferent, varsta ori credinta, indiferent de meserie si de preocupari, aproape oricine poate cadea prada stresului.

Boala noului mileniu, stresul, afecteaza zilnic milioane de oameni din intreaga lume. Cauzele stresului sint diferite, dar toate au repercusiuni grave asupra sanatatii. Tehnologiile ultramoderne, intensitatea ridicata a muncii sau ritmul accelerat de viata sint principalele cauze ale stresului. Persoanele din tarile subdezvoltate nu scapa, la randul lor, de acest flagel. Precaritatea nivelului de trai, nesiguranta zilei de miine, dificultatea gasirii unui loc de munca, privatiunile cotidiene sint factori de stres care afecteaza dramatic sanatatea oamenilor.

Primele referiri la aceasta stare anormala de sanatate a organismului s-au facut in anii celui de-al doilea razboi mondial, cind, din cauza tensiunii psihice in care stateau locuitorii Londrei in timpul bombardamentelor aeriene, cota imbolnavirilor de ulcer a crescut la circa 20%, in conditiile in care, in mod normal, procentul este intre 3 si 8%

Mediul de munca a devenit in mare parte ostil, in multe intreprinderi si firme angajatii nu au pauza de prinz si cei mai multi angajatori au cerinte foarte mari fata de salariati si un comportament descurajator. Stresul la locul de munca apare fie atunci cind solicitarile depasesc posibilitatile angajatului, fie vine pur si simplu pe mai multe directii in acelasi timp. In astfel de situatii, persoanele nu reusesc sa-si adapteze in mod eficient comportamentul la solicitarile venite si isi pierd autocontrolul. Dureri de cap, ameteli, nervozitate, crampe musculare, depresie sau obezitate sunt doar cateva dintre simptomele pe care le manifesta angajatii din cauza lucrului sub stres si lipsei de servicii medicale. O companie ai carei angajati manifesta aceste simptome poate pierde anual intre 250 si 500 de euro per angajat. Conform unui studiu al Organizatiei Internationale a Muncii, costul stresului ocupational in Romania se ridica la a zecea parte din PIB.


Iata mai jos remediul natural propus de CaliVita International pentru combaterea stres-ului si a efectelor nocive ale acestuia...
 

In cele ce urmeaza va oferim o schema detaliata de tratament natural pentru STRES

Stresul reprezinta ansamblu de reactii al organismului uman fata de actiunea externa a unor agenti cauzali (fizici, chimici, biologici si psihici) constand in modificari morfo-functionale, cel mai adesea endocrine. Pentru combaterea stresului recomand urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste CaliVita:
 

- Stress Management B-Complex  (1-1-0 dupa masa, 2-3 luni continuu,are efect antistres prin continutul de vitamine din complexul B).

- Rhodiolin  (1-0-1 inainte de masa, 2-3 luni continuu, relaxeaza sistemul nervos central si periferic prin cresterea serotoninei - hormonul fericirii sau bunei dispozitii).

- Panax Ginseng (1-1-0, inainte de masa, confera energie solara, putere de concentrare, vitalitate si prospetime) SAU Vital A/B/AB/0  (1-1-0 dupa masa, 3 luni continuu, intareste sistemul imunitar printr-un aport echilibrat de minerale si vitamine prevenind astfel efectele nocive ale stresului asupra diverselor organe).

- MagneZi B6 (0-1-1, dupa masa, confera putere si forta, destreseaza sistemul nervos, inlatura angoasa si imbunatateste concentrarea).

- Low-Deuterium-Oxy Crystal (10-10-10 picaturi in pahar cu apa plata, combate anxietatea si tensiunea nervoasa, imbunatateste calitatea somnului, confera tonus fizic si psihic).

Observatie: Se vor efectua atatea cure cate este nevoie.

 

 
[Home] [Produse Calivita] [Plante Medicinale] [Afectiuni-Boli] [Semne Simptome] [Tratamente naturiste] [Regimuri Slabire] [Terapii naturiste] [Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii] [Dictionare] [Frumusete] [Anticonceptionale] [Boli Infectioase] [Sarcina Nasterea] [Analize medicale] [Alimentatia] [Remedii] [Idei Afaceri] [Harta site]
Google   
 
COPYRIGHT © 2005 - 2013  Toate drepturile rezervate.e.