Sublingual Coenzima Q 10 de la Calivita  la pret 89.65 lei are 30 de capsule

 Reducere 10% la orice comanda de peste 90 lei si Curier Gratis
cu inscriere. Cu  seria si numarul CI si CNP

 Comenzi Calivita    0736.702.053    comenzicalivita@gmail.com

 

Valoarea coletului Taxe Posta Romana Taxe firme curierat
1 - 400 lei 7 lei 15 lei
peste 400 lei GRATUIT GRATUIT

  Sublingual Coenzima Q10 (CoQ10) este o substanta relativ recent descoperita si acceptata de lumea stiintei pentru efectele sale benefice. Sublingual  Coenzima Q10 a fost izolata din mitocondriile celulelor inimii de vita, in anul 1957, de catre Frederick Crane de la Enzyme Research Center din cadrul Universitatii Wisconsin - USA. Foarte curand, prezenţa coenzimei a fost descoperită în toate membranele celulare ale tuturor speciilor regnului animal şi vegetal. Se găseşte, de asemenea, în toate celulele organismului uman şi este indispensabilă desfăşurării normale a proceselor biologice şi biochimice, datorită rolului major deţinut în transportul energiei necesare celulelor. Sublingual  Coenzimă Q10 acţionează ca parte a unei clase de substanţe - aceea a enzitnelor şi facilitează activitatea acestora, în organismul uman coenzima Q10 este sintetizată în cantităţi mari în special în primele două decade ale vieţii. După vârsta de treizeci de ani, descreşte odată cu procesul imbatranirii, necesitând suplimentarea sa prin alimente şi/sau suplimente alimentare. Diverse studii de specialitate privind CoQ10 au relevat faptul că un organism tânăr şi sănătos produce aproximativ 300 mg de coenzimă Q10 pe zi, nivel care scade după vârsta de treizeci de ani. Cercetătorii au demonstrat că în cazul unei diminuări a cantităţii de coenzimă cu numai 25 % faţă de nivelul normal, apar probleme de sănătate cum ar fi : simptome ale insuficienţei cardiace, hipertensiune arterială, scaderea sistemului imunitar, pierderea greutatii, a energiei, şi chiar moartea. O diminuare a nivelului de coenzimă cu 75% este fatală! Pentru adulţi, se recomandă suplimentarea Sublingual  coenzimei Q10 cu 30-90 mg/zi, cantitate ce poate fi mărită de medicul specialist.
în organismul uman, cele mai mari concentraţii de Sublingual  coenzimei Q10 se află în inimă, rinichi.
Coenzimă Q10 este un puternic antioxidant care distruge radicalii liberi, din organismul nostru. Are rol în producerea energiei, fiind deosebit de importantă pentru atleţi şi culturişti.
 Sublingual  Coenzimă Co Q10 îndeplineşte cinci funcţii importante în organism:
- este responsabilă pentru producerea a 95% din energia necesară organismului
- este un antioxidant intracelular puternic
- previne ateroscleroza
- previne sinteza anormală a unor proteine şi prin aceasta unele afecţiuni degenerative
- stabilizează membranele celulare
Suplimentarea organismului cu CoQ10 are numeroase beneficii pentru sănătate.  Coenzima Q10 nu este numai un simplu antioxidant, acţionează eficient şi în: diabetul, gingivita, boli cardiovasculare.
Sublingual  coenzimei Q10 are un rol important în prevenirea cancerului, a infarctului şi a altor afecţiuni cauzate de acţiunea nocivă a radicalilor liberi. Studiul coenzimei Q10 a suscitat interesul cercetătorilor pentru utilizarea acesteia în afecţiunile cardiace. S-a constatat că administrarea acestui supliment alimentar unor persoane cu afecţiuni ale inimii a dus la ameliorarea stării lor de sănătate., deoarece aceste persoane au un nivel scăzut de coenzimă Q 10 în celulele inimii.
Rolul principal al Sublingual coenzimei Q10 în organism este acela de catalizator al metabolismului un lanţ de reacţii chimice complexe prin care hrana este descompusă şi transformată în energie pe care o utilizează organismul.
Suplimentul alimentar Sublingual Coenzima Q10 fabricat de CaliVita International asigură o absorbţie şi utilizare optimă a coenzimei de către organism. Acest produs se absoarbe la nivelul mucoasei bucale şi astfel acţionează mai repede, deoarece este evitată bariera gastrointestinală. Produsul se recomandă, în special, în situaţii în care digestia şi absorbţia în tractul digestiv sunt afectate. Un alt beneficiu al Sublingual Coenzima Q10 constă în concentraţia mai crescută, adică 30 mg.

Mod de administrare: 1-4 tablete pe zi sau în funcţie de recomandări. Se ţine tableta sub limbă până se dizolvă.

 

   Recomandari Sublingual  Coenzimă Co Q10:                      Mod de administrare Sublingual coenzimei Q10:

Adult (18-50 ani) - preventiv

Afectiuni cardiace

Antioxidant

Aparat cardiovascular

Aritmie cardiaca

Arteriopatie obliterana

Ateroscleroza

Boala Alzheimer

Cancer de colon

Cardiopatie ischemica

Circulatie sanguin[ (imbunatatire)

Degeraturi

Epilepsie

Gingii sanatoase

Hipertensiune arteriala

Infarct miocardic (prevenire)

Insuficienta cardiaca

Imbatranire tesuturi (intarziere)

Leucemie

Lupus eritematus

Mialgii (dureri musculare)

Oxigenare organism

Parodontoza

Parkinson

Persoana in varsta - preventiv

Plagi (vindecare)

Pre si postoperator

Riduri (diminuare)

Schizofrenie

Scleroza multipla

Senilitate (preventiv)

Sida (tratament adjuvant)

Ulcer varicos

Vase sange (fragilitate)

Zona Zoster

1-1-0

1-1-0

1-1-0

1-1-0

1-1-0

1-1-0

1-1-0

1-1-0

1-1-1

1-1-0

1-1-0

1-1-0

1-1-0

1-1-0

1-1-0

1-1-0

1-1-0

1-1-0

1-1-0

1-1-0

1-1-0

1-1-0

3-3-0

1-1-0

1-1-0

1-1-0

1-1-0

1-1-0

1-1-0

1-1-0

1-1-0

2-2-2

1-1-0

1-1-0

1-1-0


 O capsulă Sublingual  Coenzimă Co Q10 conţine:
 Sublingual Coenzima Q10 30 mg
Alte ingrediente: îndulcitor-sorbitol; agent de întărire-stearat de calciu;
antiaglomeranti-bentonită, dioxid de siliciu; agent de încărcare-croscarmeloză
sodică; aromă naturală de mentă q.s.
 

                                   Cantitatea:      


[Home] [Produse Calivita] [Plante Medicinale] [Afectiuni-Boli] [Semne Simptome] [Tratamente naturiste] [Regimuri Slabire] [Terapii naturiste] [Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii] [Dictionare] [Frumusete] [Anticonceptionale] [Boli Infectioase] [Sarcina Nasterea] [Analize medicale] [Alimentatia] [Remedii] [Idei Afaceri] [Harta site]
Google
www  www.pravaliata.ro
COPYRIGHT 2005 - 2010   Toate drepturile rezervate.