Obezitate - slabire tratamente cu produse Calivita
 

Persoanele care sufera cel mai mult de boli cronice, cum ar fi astmul, diabetul, probleme cardiace, si de asemenea cancerul, sunt persoanele

obeze. In SUA, 61 % din populatie este supraponderala, cauzand 300.000 de decese in fiecare an. Daca iti faci un regim de slabire, suplimentele nutritive iti pot folosi foarte mult. Invata in continuare ce sunt si cum sa le folosesti.

Suplimentele sunt substante extrase din alimente, plante, diferite produse animale sau de origine minerala. Rolul lor este acela de a aduce in dieta acele substante utile in diferite scopuri (marirea masei musculare, grabirea refacerii, arderea grasimilor, antioxidanti, hepatoprotectoare etc.), atunci cand este dificil a se asigura acestea direct din alimente.

De exemplu:

- Vitamina E : 100 UI se gasesc in 1,5 kilograme de alune sau intr-o capsula de Vitamina E de la CaliVita
- Creatina : 20 de grame se gasesc in 5 kg de carne de vita sau in 4 lingurite de Creatine Monohydrate
- Glutamina : 9% in caseina sau 100% in suplimente cu glutamina.

Bineinteles ca nu vom putea niciodata sa consumam intr-o zi 1,5 kg de alune si 5 kg de carne de vita. Mai mult, proteinele se gasesc in carne de obicei insotite de cantitati mari de grasimi saturate si colesterol, in timp ce in suplimente nu exista grasime.

Exista pentru sportivi si nu numai suplimentele de tip MRP (meal replacement powder - pudra care inlocuieste masa). Acestea urmaresc incocuirea unei mese zilnice, prin asigurarea nutrientilor necesari, concomitent cu eliminarea anumitor dezavantaje ale meselor obisnuite: grasimi prea multe, perioada mare de digestie, lipsa de timp. Aceste suplimente se individualizeaza in functie de obiective:

- Pentru cei care urmaresc acumularea de masa, se utilizeaza o cantiate mai mare de carbohidrati.

- Pentru cei care urmaresc sa piarda grasime, se utilizeaza mai putini carbohidrati si acestia cat mai complecsi (indice glicemic cat mai mic), insotiti in acelasi timp de fibre alimentare.

Dupa unii autori, greutatea normala este egala cu numarul de centimetri din inaltimea respectiva ce trece peste 100. Astfel, un barbat de 35 de ani care are o inaltime de 175 cm, trebuie sa cantareasca 75 kg, iar o femeie, cu aceeasi talie, cu 2-3 kg mai putin.

Cauzele obezitatii sunt: abuzul de alimente, viata sedentara, unele boli endocrine, etc., ereditatea avand si ea un rol in producerea sa. Dupa cum deja am precizat, in multe cazuri obezitatea se asociaza cu: hipertensiunea arteriala, diabetul zaharat, ateroscleroza, artroza, varicele etc.

Alimente interzise: cascaval, branza grasa, carne grasa, peste gras, conserve, mezeluri afumate, paste fainoase, dulciuri, fasoale boabe, marar, linte, cartofi, prune, struguri (admisi numai 1 kg pe zi exclusiv), untura, slanina, frisca, maioneza, alcool, cafea.

Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural pentru OBEZITATE,

Obezitatea este o afectiune ce are ca rezultat acumularea grasimilor in tesuturile si organele corpului, precum si in sange, odata cu  perturbarea echilibrului hormonal si cresterea apetitului alimentar. Pentru combaterea acesteia recomand personal urmatoarea schema de tratament pe baza de produse naturiste Calivita:

- Evening Primrose Oil - pentru femei (1-1-1 inainte de masa; 3 luni continuu; echilibreaza metabolismul axului endocrin, normalizand astfel secretiile hormonale ale glandelor afectate) sau Omega 3 - pentru barbati (1-1-1 in timpul mesei, 3 luni continuu, dizolva depunerile de grasime de pe peretii vaselor de sange si din tesuturi)

- Slim Formula (1-1-1 inainte de masa; 2-3 luni continuu; adjuvant in obezitate deoarece reduce apetitul alimentar si faciliteaza normalizarea tranzitului intestinal, eliminarea toxinelor)

- Spirulina Max (1-1-0 inainte de masa, 2 luni continuu, intareste sistemul imunitar, rezistenta organismului si stimuleaza metabolismul tiroidian prin continutul in iod)

- Rhodiolin (1-1-1 dupa masa, 2 luni continuu, are efect antistress regland astfel sistemul nervos si hormonal-ce sufera modificari in conditii de suprasolicitare)

- Nopalin (1-1-1 inainte de masa, 2 luni continuu; stimuleaza eliminarea grasimilor prin scaun)

- Figure Shaper (1-1-1) inainte de masa 2 luni sa dobandim silueta visurilor noastre, ci sa ne-o si mentinem, fara a mai simti senzatia de foame

- X-Shape (0-1-1 inainte de masa, 2 luni continuu; prin compozitia bogata in aminoacizi stimuleaza arderea depozitelor de grasime fara a pierde tesut muscular si apa din organism)

- Optional, se poate utiliza dispozitivul energetic de uz personal BioHarmonex, pe programele corespuzatoare de reglare energetica: Weightloss (in timpul antrenamentului), After Training (dupa antrenament), Relax (inainte de culcare), Hormone (oricand, numai pentru femei), Nerves (in timpul activitatilor cotidiene), Circulation (dimineata devreme), Detox (seara), Digestion (in timpul mesei).

- Optional se va consuma apa alcalina (vezi dispozitivul Aquarion), deosebit de benefica in normalizarea absorbtiei intestinale a nutrientilor, fluidizarea circulatiei sanguine, eliminarea metabolitilor toxici si a surplusului de grasimi din organsim.

Observatii:

Produsele recomandate se pot lua in paralel cu medicatia clasica si optim ar trebui sa se faca 3 cure pe an cu o pauza de 1 luna intre ele.

Recomand optim 1-2 reprize a cate 30 de minute de exercitii fizice pe zi.

Recomand ca, in paralel cu utilizarea produselor, sa se consume zilnic multa apa plata, ceaiuri, sucuri naturale, fiind contraindicate apele si sucurile carbogazoase.

Este foarte importanta evitarea stresului prin cultivarea unei atitudini interioare senine si flexibile fata de evenimente si fata de procesul de slabire.

 
[Home]
[Produse Calivita]
[Plante Medicinale]
[Afectiuni-Boli]
[Semne Simptome]
[Tratamente naturiste]
[Regimuri Slabire]
[Terapii naturiste]
[Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii]
[Dictionare]
[Frumusete]
[Anticonceptionale]
[Boli Infectioase]
[Sarcina Nasterea]
[Analize medicale]
[Alimentatia]
[Remedii]
[Idei Afaceri]
[Harta site]

 
[Home] [Produse Calivita] [Plante Medicinale] [Afectiuni-Boli] [Semne Simptome] [Tratamente naturiste] [Regimuri Slabire] [Terapii naturiste] [Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii] [Dictionare] [Frumusete] [Anticonceptionale] [Boli Infectioase] [Sarcina Nasterea] [Analize medicale] [Alimentatia] [Remedii] [Idei Afaceri] [Harta site]

            www.pravaliata.ro
COPYRIGHT © 2005 - 2013  Toate drepturile rezervate.