Tricomoniaza tratament cu produse Calivita


 Trichomoniaza este o boala determinata de un parazit (trichomonas vaginalis) si care afecteaza aparatul uro-genital, atit la femeie, cit si la

barbat.
  Trichomoniaza vaginalis este un parazit de marimea unei globule albe (3-18 microni), unicelular. Tricomoniaza sta in caile urinare, sub o forma saprofita (nu este patogen), care nu produce nici o simptomatologie. Tricomoniaza poate deveni patogen numai atunci cind se asociaza cu bacterii ca bacil coli, streptococ, stafilococ, etc. In laborator s-a observat, chiar, ca el nu creste pe mediile de cultura daca nu este insotit de bacterii, fapt care confirma ipoteza asupra patogenitatii sale caracteristice.

Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural impotriva infectiei cu Trichomonas Vaginalis,

Tricomonaza este o boala cu transmitere sexuala. Este o infectie urogenitala afectand numai caile genitale si urinare, in principal, la barbati uretra iar la femei uretra si vaginul. De foarte multe ori este perechea unei alte Infectii cu Transmitere Sexuala. Pentru tratarea optima a acesteia recomand urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste CaliVita:

- Acidophilus (1-1-1, administrat in timpul mesei, 2-3 luni continuu, echilibreaza ph-ul si flora bacteriana la nivel vaginal prevenind astfel recidivele).

- Para Protex ( 1-1-1 dupa masa, 2-3 luni continuu, are rol antifungic si antibacterian realizand astfel o paraprotectie a sistemului imunitar contra fungilor).

- Evening Primrose Oil (1-0-1 inainte de masa, 3 luni continuu, regleaza dezechilibrele hormonilor sexuali feminini ce presupun si aparitia micozelor de orice natura).

 

 
[Home] [Produse Calivita] [Plante Medicinale] [Afectiuni-Boli] [Semne Simptome] [Tratamente naturiste] [Regimuri Slabire] [Terapii naturiste] [Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii] [Dictionare] [Frumusete] [Anticonceptionale] [Boli Infectioase] [Sarcina Nasterea] [Analize medicale] [Alimentatia] [Remedii] [Idei Afaceri] [Harta site]
Google
www  www.pravaliata.ro

COPYRIGHT 2005 - 2013    Toate drepturile rezervate.