Tuberculoza ( TBC ) tratament cu produse Calivita

Tuberculoza. Agentul patogen al tuberculoza este bacilul Koch, identificat pentru prima data in 1882 de savantul german Robert Koch, are forma de

bastonas lung de 1,5-5 microni.

Transmiterea tuberculoza de la o persoana la alta se face prin particule microscopice (1-5 µm in diametru), asa-numitii "nuclei de picatura". Nucleii de picatura din  tuberculoza se pot produce atunci cand bolnavii de tuberculoza pulmonara tusesc, stranuta sau vorbesc. Dimensiunile lor sunt atat de mici incat curentul de aer prezent in mod normal in spatiul oricarei incaperi ii mentine suspendati in aer timp indelungat. Nucleii de tuberculoza din picatura sunt suficient de mici pentru ca cei 2-3 bacili pe care ii contin sa ajunga in alveolele pulmonare, unde se pot multiplica.

Tuberculoza (TBC sau oftica), iar unul din trei nu stie ca boala se transmite pe calea aerului. Pentru a se afla ca tuberculoza este complet vindecabila printr-un tratament de 6 luni si ca acesta este gratis.

Ce este tuberculoza?
Tuberculoza este o boala contagioasa produsa de un microb numit “bacilul tuberculozei” sau “bacilul Koch”. Microbii de tuberculoza se gasesc cele mai prielnice conditii de viata in plamani, unde se inmultesc cel mai usor, dar boala poate aparea si la nivelul altor organe: rinichi, creier, oase, articulatii si chiar la ochi.

In continuare va punem la dispozitie o schema detaliata de tratament specifica strict problematicii
tuberculoza,

Tuberculoza reprezinta o boala infectocontagioasa cauzata de Mycobacterium Tuberculosis (bacil Koch) ce afecteaza cel mai frecvent plamanii, dar si alte organe. Pentru tratarea tuberculoza recomand personal urmatoarea schema dedicata de tratament:

- Para Protex (1-1-1 dupa masa, 3 luni continuu, intareste sistemul imunitar general si creste rezistenta organismului in lupta contra bacteriei tuberculoase).

- Ocean 21 (1-1-1 linguri inante de masa, 3 luni continuu, joaca un rol principal in accelerarea recuperarii de pe urma unor boli debilitante, in special tuberculoza si pneumonie; totodata imbunatateste starea generala de sanatate si vitalitate - destul de scazuta la pacientul cu TBC - printr-un aport optim de vitamine, minerale, enzime si aminoacizi; hraneste celula si oxigeneaza organismul in profunzime prin extractul de alge din compozitie; de asemenea, previne eventuale degenerari canceroase ale tesutului pulmonar).

- Liquid Clorophyll (1-1-1 lingurite inainte de masa, 2-3 luni continuu, ajuta sistemul limfatic sa poata sustine lupta contra infectiei in aceasta afectiune).

- Omega 3 (0-1-1 in timpul mesei, 3 luni continuu, are efect protector la nivel pulmonar prin reglarea si fluidizarea circulatiei locale)

- SambuRex (1-1-1 lingurite dupa masa, este eficient in afectiunile grave ale cailor respiratorii, unde actioneaza ca depurativ, antiinflamator, antispectic si antialergenic pulmonar).

Observatie: Tratamentul se poate lua in paralel cu medicatia clasica, fiind un bun adjuvant in lupta impotriva tuberculozei.

 
[Home]
[Produse Calivita]
[Plante Medicinale]
[Afectiuni-Boli]
[Semne Simptome]
[Tratamente naturiste]
[Regimuri Slabire]
[Terapii naturiste]
[Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii]
[Dictionare]
[Frumusete]
[Anticonceptionale]
[Boli Infectioase]
[Sarcina Nasterea]
[Analize medicale]
[Alimentatia]
[Remedii]
[Idei Afaceri]
[Harta site]

 
[Home] [Produse Calivita] [Plante Medicinale] [Afectiuni-Boli] [Semne Simptome] [Tratamente naturiste] [Regimuri Slabire] [Terapii naturiste] [Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii] [Dictionare] [Frumusete] [Anticonceptionale] [Boli Infectioase] [Sarcina Nasterea] [Analize medicale] [Alimentatia] [Remedii] [Idei Afaceri] [Harta site]
Google
www  www.pravaliata.ro
COPYRIGHT © 2005 - 2012  Toate drepturile rezervate.