Tulburari de vedere tratament cu produse Calivita

Aproximativ 80% dintre cei care lucreaza in fata unui monitor in fiecare zi sunt predispusi sa aiba tulburari minore de vedere. Folosirea, in special de copii,
a calculatorului mai mult de doua ore pe zi poate duce la aparitia unor probleme specifice, printre care se numara:


a. cefalee;
b. tulburari de atentie;
c. senzatii de oboseala a ochilor;
d. vedere incetosata, diplopie;
e. dureri la nivelul muschilor gatului si umerilor.
Aceste consecinte apar ca urmare a faptului ca perceptia caracterelor de pe videoterminal de analizatorul vizual este diferita de receptarea simbolurilor tiparite. Acestea din urma sunt caracterizate de o uniforma distributie a culorii si marginii bine definite. In schimb, cele pe suport virtual nu au acelasi contrast. Intensitatea pixelilor este maxima in centru si diminuata catre margini, ceea ce presupune o acomodare prelungita din partea cristalinului. Pe langa aceasta, se produce si modificarea reflexului de clipit cu uscaciune la nivelul corneei.

In continuare va oferim o schema detaliata de tratament natural adjuvant pentru TULBURARILE DE VEDERE,

Pentru imbunatatirea vederii recomand urmatoarea schema dedicata de tratament cu produse naturiste CaliVita:

- Luteina sau varianta mai noua: Lutein Plus (1-1-0 dupa masa, 2 luni continuu, este antioxidantul ideal pentru intretinerea sanatatii aparatului vizual).

- Beta Carotene (0-1-0 intre mese - atunci cand stomacul este semiplin - 3 luni consecutiv, 5 zile pe saptamana cu 2 zile pauza, asigura in organism aportul optim de vitamina A pentru o buna functionare a ochiului).

- Mega Protect 4 Life (1-0-1 prin contiutul de Retinol si Coenzima Q10 imbunatateste circulatia si calitatea inervarii la nivelul ochilui).

 - Resveratrol (1-1-0 dupa masa, 3 luni continuu, stimuleaza autoreglarea functiilor retiniene si previne evolutia nefavorabila a unei cataracte)

- Optional, se poate utiliza dispozitivul energetic de uz personal BioHarmonex, pe programele corespunzatoare de reglare energetica: Ochi, Sistem nervos, Circulatie, Sistem imunitar, Relaxare, Meridian.

- Optional se va consuma apa alcalina (vezi dispozitivul Aquarion), deosebit de benefica in eliminarea din corp a reziduurilor metabolice odata cu optimizarea absorbtiei intestinale a nutrientilor, dezacidificarea tesuturilor si organelor prin ridicarea ph-ului sanguin (fiind astfel posibila reversarea multor probleme functionale si organice deja instalate), fluidizarea sangelui si dizolvarea depunerilor de pe vase, ridicarea imunitatii generale, protejarea ADN-ului celular, oxigenarea in profunzime cardio-vasculara si cerebrala.
 

Observatie: recomand una sau doua cure pe an a cate 2-3 luni fiecare.

 
 
[Home] [Produse Calivita] [Plante Medicinale] [Afectiuni-Boli] [Semne Simptome] [Tratamente naturiste] [Regimuri Slabire] [Terapii naturiste] [Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii] [Dictionare] [Frumusete] [Anticonceptionale] [Boli Infectioase] [Sarcina Nasterea] [Analize medicale] [Alimentatia] [Remedii] [Idei Afaceri] [Harta site]
Google
www  www.pravaliata.ro
COPYRIGHT © 2005 - 2013    Toate drepturile rezervate.