Ulcerul gastro-duodenal tratament cu produse Calivita


Ulcerul gastro-duodenal este boala caracterizata prin aparitia la nivelul stomacului sau duodenului a unei leziuni ulceroase, adica a unei pierderi de substanta.
Cauze:

De-a lungul timpului au aparut o serie de teorii privind cauza aparitiei ulcerul gastro-duodenal (teoria mecanica, infectioasa, inflamatorie, corticoviscerala), dar s-au dovedit a fi incomplete si s-a renuntat in mare parte la ele. Unele dintre vechile teorii s-au reluat in teoriile moderne si, in prezent, se considera ca la aparitia ulcerul gastro-duodenal contribuie nu numai un factor, ci mai multi, ponderea diferitilor factorii fiind variabila. Aparitia ulceratiei la nivelul stomacului si duodenului este, in final, rezultatul dezechilibrului dintre factorii de agresiune si cei de aparare.

 

In continuare va punem la dispozitie o schema detaliata de tratament specifica strict problematicii ulcerului gastro-duodenal,

Ulcerul reprezinta o afectiune ce apare frecvent gastroduodenal si la nivel venos (ulcerul varicos). Ulcerul gastro-duodenal este caracterizat
prin aparitia de  ulceratii cu pierdere de substanta pe mucoasa, submucoasa si strat muscular in zona de tub digestiv supus actiunii peptice a sucului gastric. Afectiunea are ca localizare in primul rand duodenul, apoi stomacul, mai rar partea inferioara a esofagului si intestinul subtire. Pentru tratarea ulcerul gastro-duodenal recomand personal urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste CaliVita:

- Green Care (1-1-1 inainte de masa, 3 luni continuu, are efect protector asupra mucoasei gastrice neutralizand aciditatea excesiva).

- Digestive Enzymes (0-1-1 in timpul mesei, 3 luni continuu, faciliteaza procesele de digestie si absorbtie in tubul digestiv prevenind balonarile, pirozisul si alte simptome ale ulcerului).

- Rhodiolin (1-0-1 dupa masa, 2-3 luni continuu, are efect antistres si de relaxare a sistemului nervos neurovegetativ, prevenind dezechilibrele de aciditate gastrica si crampele stomacale - avand in vedere ca o mare parte din ulcere se dezvolta din cauza stresului).

- Para Protex (1-1-1 dupa masa, 2-3 luni continuu, are functie antibacteriana, sterilizand ulcerele cu Helicobacter Pylori) sau Garlic Caps (1-1-1 dupa masa, 2-3 luni continuu, cu rol antibacterian).

- Optional se va consuma apa alcalina (vezi dispozitivul Aquarion), deosebit de benefica in alcalinizarea mediului gastro-intestinal si optimizarea absorbtiei intestinale a nutrientilor, fluidizarea sangelui, protejarea ADN-ului celular, oxigenarea in profunzime cardio-vasculara, periferica si cerebrala.


 

 

 
[Home] [Produse Calivita] [Plante Medicinale] [Afectiuni-Boli] [Semne Simptome] [Tratamente naturiste] [Regimuri Slabire] [Terapii naturiste] [Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii] [Dictionare] [Frumusete] [Anticonceptionale] [Boli Infectioase] [Sarcina Nasterea] [Analize medicale] [Alimentatia] [Remedii] [Idei Afaceri] [Harta site]
Google
www  www.pravaliata.ro
COPYRIGHT © 2005 - 2013 Toate drepturile rezervate.