Urticaria tratament cu produse Calivita

Urticaria de cauza alimentara este o afectiune de natura alergica care se caracterizeaza printr-o eruptie cutanata, instalata brusc, dar pasagera, aparuta la cateva ore dupa consumul unui aliment cu potential alergen.

Urticaria este o eruptie la nivelul pielii, formata din papule si placi eritemato-edematoase (zone de la roz pal la rosu, in relief, catifelate la pipait) sau

alb-portelan, cu un contur dantelat rosu, intens pruriginoase (mancarimi), de dimensiuni variate (de la un bob de linte la un pod de palma), asemanatoare cu leziunile care apar dupa contactul pielii cu urzica (de unde vine si numele bolii urzica-urtica). Papula urticariana apare in cateva minute fiind precedata de mancarime. In cateva ore elementele eruptive se resorb fara a lasa nici un fel de leziuni reziduale (fara urme). Pe masura ce unele leziuni se resorb, altele le iau locul. Cele mai frecvente localizari ale urticaria  sunt la nivelul trunchiului, dar pot aparea si in alte zone ale corpului. Uneori urticaria poate fi insotita de edem (umflare) al buzelor, a fetei sau limbii, furnicaturi ale mucoasei bucale sau faringiene (in gat), voma, crampe abdominale sau diaree

Urticaria este o eruptie de papule (basici pline cu aer sau cu o secretie apoasa) sau o eruptie de placi in relief, insotita de prurit (mincarime).

In continuare va punem la dispozitie o schema detaliata de tratament specifica strict problematicii urticaria,

Urticaria este o manifestare dermatologica produsa de alergeni externi (din mediu, contactul cu diverse substante chimice, etc.) si interni (toxine din alimentatie). Pentru tratarea acesteia recomand personal urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste CaliVita:

- Noni liquid (1-1-1 lingurite la copiii dupa 5 ani si 1-1-1 linguri la adulti, inainte de masa, 2 luni continuu, are efecte complexe antialergenice prin intarirea sistemul imunitar si rezistentei organismului).

- Vital A/ B/ AB / 0  (1-1-0 dupa masa, se administreaza 3 luni continuu doar la adulti, asigura un echilibru optim de minerale si vitamine cu efect de intarire a sistemului imunitar si preventia manifestarilor alergenice).

- Pure Yucca (1-0-1 la copiii dupa 5 ani si 0-1-2 la adulti, in timpul mesei, 2 luni continuu, purifica si elimina toxinele intestinale si sanguine).

- Immunaid (1-1-0 la copiii dupa 5 ani si 1-2-0 la adulti, dupa masa, 2-3 luni continuu, regleaza sinteza de imunoglobuline, inclusiv pe cele raspunzatoare de manifestarile alergenice).

Observatie: Se efectueaza 2-3 cure pe an cu pauza intre ele pentru intarirea imunitatii si prevenirea reaparitiei alergiilor.

 

 
[Home] [Produse Calivita] [Plante Medicinale] [Afectiuni-Boli] [Semne Simptome] [Tratamente naturiste] [Regimuri Slabire] [Terapii naturiste] [Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii] [Dictionare] [Frumusete] [Anticonceptionale] [Boli Infectioase] [Sarcina Nasterea] [Analize medicale] [Alimentatia] [Remedii] [Idei Afaceri] [Harta site]
Google
www  www.pravaliata.ro
COPYRIGHT © 2005 - 2013 Toate drepturile rezervate.